Underbart och nervöst

Att ha två barn känns underbart och nervöst på samma gång.
 
Underbart för att det är allt jag kunnat önska mig, nervöst när jag tänker på hur jag ska pussla ihop vardagen. Just nu går det alldeles strålande för vi är två lediga föräldrar = fyra armar. Men sen, sen när Spiderpapa jobbar och jag ska vara själv?
 
Jag har ju hört rykten om att andra föräldrar på ensam hand hanterar två eller fler barn och att detta tydligen går alldeles utmärkt, men jag? Nervöst!
 
Här lämnar jag det öppet för er att förklara för mig att det kommer lösa sig.
 
Pics från idag:
 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Gafflan

Det kommer att gå fin men vissa dagar kommer du att önska att du kunde klona dig själv eller åtminsone vara bläckfisk. Nej! Så illa är det inte det kommer att gå alles superbt utmärkt. :D

2012-07-22 ♥ 19:58:01 » URL: http://gafflan-gafflan.blogspot.com
Bili

Dom första veckorna efter vår son föddes (3 månader sen) så satt jag bara och grinade för att allt var så underbart och läskigt. Jag mådde så bra men ändå så dåligt. HUR skulle detta gå ihop?
3 månader senare går det hur fint som helst, men man undrar ibland hur man klarar det.
Det kommer gå fint ska du se! Kram!

2012-07-22 ♥ 20:02:00 » URL: http://bili.blogg.se
Theresia

Det måste lösa sig när man har så snygga skor! =)

2012-07-22 ♥ 20:06:10 » URL: http://fruwikstrom.blogspot.com
Madelaine

Dem känslorna känner jag så väl igen. Det löser sig, det gör det alltid. Man lär sig knepen och känner sig som en super kvinna när man ammar samtidgt som man byter blöja och lagar middag samtidigt ;)

Väntar nummer tre nu och har en 3,5 åring och en 1,5 åring hemma. Inget dagis. Jag hoppas jag löser det också,.eller det vet jag att jag kommer göra! ;)

2012-07-22 ♥ 20:10:24 » URL: http://www.mamamad.se
Amanda F

Mitt bästa tips: bärsjal och sele(ergonomisk inte babybjörn)! Jag ammar och lagar mat samtidigt ;)

2012-07-22 ♥ 20:21:53
Marina - mamma till 5

Ge det en månad eller tre så kommer det kännas som om du aldrig gjort annat än att vara 2-barnsmamma!
Mitt tips är rutiner, utan dessa hade vi aldrig klarat vardagen här hemma.. ;)
Kram

2012-07-22 ♥ 20:25:09 » URL: http://snuttsies.blogg.se
Elise

Det kommer du fixa galat. :-) en fråga. Vart är filten ifrån som är grå med hjärtan eller vad det är på?! Supper sööt!! Tack för en jätte härlig blogg. :)

Svar: Oj jag minns faktiskt inte... Tyvärr. Ullared kanske? Tack för goa ord :-) kramis
Moa DeBruin

2012-07-22 ♥ 20:25:52
Cicci Feinstein - Fotograf

(Detta är lite nördigt men ja:) Måste säga att din blogg verkligen fått sig ett lyft sedan du köpte systemkamera! Alltså, inte för att den var dålig på något sätt innan, men nu gör bilderna plötsligt dina texter rättvisa. Kul!

2012-07-22 ♥ 20:31:21 » URL: http://ciccifeinstein.blogspot.com
Anna

Ja du... Som hyfsat nybliven tvåbarnsmor har jag lärt mig några saker. 1: det är det bästa, jobbigaste, mysigaste, krisigaste jag varit med om! 2: på något konstigt sätt funkar pusslet ändå, ibland bra ibland dåligt, oftast varierar det ca 75 ggr/ dag. 3: jag önskar jag hade den kunskapen när jag bara hade ett barn, det var semester jämfört med nu ;-). 4: när båda grinar samtidigt och det känns som man är med i en dålig komedi - SKRATTA åt eländet!!! Lycka till ;-)))

2012-07-22 ♥ 20:31:52 » URL: http://annajson.blogspot.com
Helena

Ja, snälla! Förklara hur det går till att vara förälder till 2. Får själv snart nr 2 och jag har ett tålamod som knappt existerar...
Och tack för en skön blogg! Jag hoppas att jag får följa dig och hur du hanterar livet med dina 2 små.

2012-07-22 ♥ 20:33:39
Anna

Ja du... Som hyfsat nybliven tvåbarnsmor har jag lärt mig några saker. 1: det är det bästa, jobbigaste, mysigaste, krisigaste jag varit med om! 2: på något konstigt sätt funkar pusslet ändå, ibland bra ibland dåligt, oftast varierar det ca 75 ggr/ dag. 3: jag önskar jag hade den kunskapen när jag bara hade ett barn, det var semester jämfört med nu ;-). 4: när båda grinar samtidigt och det känns som man är med i en dålig komedi - SKRATTA åt eländet!!! Lycka till ;-)))

2012-07-22 ♥ 20:34:36 » URL: http://annajson.blogspot.com
Ida

Det kommer att gå bra! Har inga egna barn men har en väldigt ung sladdis bror med kompisar som jag tagit hand om genom åren. Har även jobbar på förskola. Någonstans vid åtta(!) stycken barn på en och samma gång går min gräns för en barngrupp så allt är möjligt! :)

2012-07-22 ♥ 20:40:01
Suss

Klart det löser sig, det gör det alltid på ett eller annat sätt. Jag blev gravid med nr 2 (en kille till) då nr 1 var 1,2 år, kan säga att nr 2 var INTE planerad. Jag grät när nr 1 var 5 månader och jag fick reda på att nr 2 låg i magen. Jag sa hela tiden det här går ALDRIG... nr 2 kom och pappan gick till jobbet och tja...det löste sig lixom. Visst sjutton var det körigt men heeyyyy... allt gick om än inte alla dagar var preciiiis som man hade tänkt sig :-)

Ibland stod man fortfarande i morgonrocken när pappan kom hem kl 15.45 (han slutade kl 15.30 och jobbade på samma ort, det var väl min räddning kanske).

Kram och lycka till, du klarar det!! I promise you!

En sak till: jag fick ju mina breakdowns emellanåt och tyckte livet var pest. Då sa jag till pappan; faan, alla har sån idyll och här sitter jag som en ung (då 25 år) sliten tvåbarnsmorsa och grinar. Då sa han; men hallå, tror du inte alla mammor känner som du, men vem går ut och grinar och visar sina breakdowns, det gör ju inte du heller. Ryck upp dig dom känner samma sak! Och precis så är det ju. Då blev jag genast lite skadeglad :-))

Man tror att grannens gräs är grönare, man tror att deras ungar aldrig bråkar, aldrig kräks, aldrig skriker och sen sover hela nätterna igenom. Nope, thats not true, they also live in a nightmare some days!

2012-07-22 ♥ 20:59:26
Aggie

Det kommer gå sååå bra! Är hemma med en treåring och en 8 månaders och det går galant :-) Detta finaste är när man ser hur lillasyster bara lyser upp när hon ser storebror! Så fint!!! Du kommer slita ditt hår men också sväva på moln :-)

Efter ca 3 månader tyckte jag att jag fått in snitsen riktigt bra, vilket du också kommer få. Nu åker jag till och med till stranden själv med båda, trots att den ena äter sand och den andra älskar att bada. Men det går alldeles galant :-) Trodde inte att jag skulle våga stranden i vintras. Hur skulle man kunna göra det liksom? Haha! Men jag väljer stränder med omsorg ;-) Helst inga bryggor, liten strand med mycket skugga = min dröm strand just nu!

Du kommer va en grym två barnsmor som pusslar ihop vardagen!

Kramar!

2012-07-22 ♥ 21:02:15
Charlotte

Det kommer att gå, fast det kommer förmodligen att kännas ibland som att det inte går. Men det går.

Det är svårast i början. Och det känns svårast i början.

Det känns som att om man har fler barn så klarar man det men inte alltid på exakt det SÄTT som man har tänkt att klara det. Där får man sänka ambitionsnivån ibland. Men man klarar det ändå och ibland får man sitta med ihopbitna tänder och viska för sig själv "den finaste gåvan de kan få är syskon, den finaste gåvan de kan få är syskon".

2012-07-22 ♥ 21:11:37 » URL: http://ansgarssyskon.se
Emmelie- Mamma till Ebba och Hugo

Gillade verkligen bilden med fjärilarna!
FIck va själv direkt när min andra föddes för sambon kunde inte va hemma ens de tio första dagarna. Efter nån månad mindes jag inte längre hur det var att va mamma till en. Men vissa dagar och vissa stunder undrar man va fan man tänkte med när man skaffade fler än ett (eller ens ett) ;) Men de är över lika fort som de kommer.

2012-07-22 ♥ 21:12:59 » URL: http://www.emmgus.blogg.se
Sofie

Det bästa rådet jag kan ge dig är att skaffa en bärsjal, du kommer behöva båda händerna fria för att leka/greja med lilleman. Samtidigt som mini vill vara nära. Jag har 15 månader mellan mina pojkar och storebror har inte gått på förskola utan varit hemma. Lillebror satt i en trikåsjal eller en MeiTai större delen av tiden, spelar liksom ingen roll om de sover eller är vakna, de har det superbra ändå. Bara att plocka ur och sätta i som man behagar. Det viktigaste är nog att Lilleman inte känner sig utanför, låt honom vara med o byta blöja och laga mat och sånt. Vi tittade i mycket böcker medan lillebror ammades.
Allt kommer att gå bra med mycket kärlek och lite tålamod.

2012-07-22 ♥ 21:27:26 » URL: http://overgarden.wordpress.com
Marlene

Rutiner! Funkar toppen! :) Känner igen känslan, hade samma när jag väntade vårt andra barn. Om 2 veckor är det dags för vår dotter att börja förskolan och jag kan inte förstå var tiden tog vägen?! Men att hantera 2 barn nu? Piece of cake! :) Längtar redan till tredje och kommande föräldraledighet! Men det lär nog dröja ett tag ;)

2012-07-22 ♥ 21:33:18
Pyttianna

Det kommer att gå bra ska du se, åtminstone nästan jämt. Jag kör efter mantrat att barnen dör inte av att få vänta ett ögonblick. Bärselen är kanon och lättlagad lunch är ett måste för allas skull, vissa dar är en macka också lunch. :)Böcker är bra att underhålla storebror med när man ammar. Det viktigaste av allt är att sänka kraven på sig själv, det behöver inte vara tipptopp jämt. :)
Du kommer snart hitta dina egna små knep och mantran att rabbla när kaoset slår till, för det gör det emellanåt! ;)

Kram på er!! :)

2012-07-22 ♥ 21:37:42 » URL: http://www.pyttianna.se
Ida

Ser ut som en härlig dag! Grattis till nytillskottet i familjen!

2012-07-22 ♥ 22:00:06 » URL: http://idakohlen.blogg.se
Malin Aurora

Klart att det kommer att gå bra!

2012-07-22 ♥ 22:13:53 » URL: http://vildblommor.blogg.se/
Jånna

Det kommer gå galant! Kanske inte första dagen eller den andra, men man lär sig förvånansvärt snabbt och hittar knep och snart är det det mest naturliga i världen! Sen har man ju de där dagarna då allt känns som ett enda kaos, men man kommer igenom även dessa dagar som tur är! :)

Själv klämde jag ur mig tre ungar på tre år (inga tvillingar eller trillingar, haha!) och det gick det med på nå vänster :)

2012-07-22 ♥ 22:36:59 » URL: http://jonnaspysselkarameller.blogspot.com
Anneli

Fick nr 2 för 2,5 månad sen och jag tänkte precis som dig. Ringde hem till min man från bb (han sov hemma med syskonet) och grät och undra hur jag skulle klara detta. Men efter ett par veckor kändes allt helt naturligt och nu tänker jag inte alls på det.
Allt är som "vanligt" igen. Det enda är att allt tar lite längre tid. När man ska iväg till exempel.

2012-07-22 ♥ 22:41:54
Fröken Josefine

Det kommer lösa sig ska du se ;) hihi.

2012-07-22 ♥ 23:06:39 » URL: http://frokenjosefine.blogg.se
Mella

Klart du kommer fixa det! Varför skulle du vara sämre än någon annan?

2012-07-22 ♥ 23:29:47 » URL: http://mellas.se
M

Min bebis är nu 1 månad gammal och jag har även en 2,8 åring hemma. Däremot så jobbar mannen på sjön 5 veckor och är hemma 5 veckor. Har ingen egen släkt här heller. Så jag har nu varit helt själv i några veckor. Första veckorna var syskonet helt vild och trotsig och avundsjuk så man fick vara väldigt tydlig med vad som gällde. Nu har han lugnat ner sig, rutiner har blivit ännu mer viktiga. För min del är jag glad att bebis sover bra på nätterna. Men de flesta har ju iaf mannen som kommer hem på kvällarna. Men jag har ju lyx i 5 veckor sen, så jag tar mest några djupa andetag när det är som rörigast för det lugnar alltid ner sig några gånger på dagen ;)

Svar: Nu blir jag impad av dig! fem veckor! Förstår att det är lyx sen när mannen kommer hem :-) Skönt att bebis sover om natten. Kram!
Moa DeBruin

2012-07-22 ♥ 23:32:12
Shopaholic ♥ Blivande mamma till Tre!

Jag tyckte nästan att det var lite skönt att vara ensam med båda barnen. Då vet man vad som ska göras och fixar det bara sådär ;)
Man blir också väldigt överraskad över hur effektiv man kan vara som mamma och hittar nya lösningar hela tiden. När båda är hemma så är det så lätt att man blir lite "lat" :)

2012-07-22 ♥ 23:47:46 » URL: http://majbebis08.blogg.se
Maria

Jag är ofta själv med mina 4 barn (7,4,2 och minstingen på 5 månader)
Då deras pappa jobbar mycket.
Ett tips är att ta det lugnt, allt löser sig.
Sen tips nr 2; barn/bebisar mår inte dåligt av att vänta på sin tur, tvärtom. De lär sig tålamod!

Grattis till bebisen <3

2012-07-22 ♥ 23:52:15
Lola

Jag har en tjej på tre år och kille på tre månader! Vissa dagar vill jag bara gömma mig under täcket av stress andra dagar går allt som på räls! Jag har en väldigt energisk tjej som kräver mer uppassning än killen som är liten. Han är oftast nöjd och lugn (bara han får mat så är han glad)! Jag var också jätteorolig innan maken började jobba men såhär ligger det till: You never know how strong you are until being strong is the only choise you have! Det kommer att gå bra ska du se. Första tre månaderna är lite tuffa men sen blir det lättare för att du vänjer dig och lär dig hantera din nya situation bättre! :-)

Svar: ahhaaa bra visdomsord där :-)
Moa DeBruin

2012-07-23 ♥ 01:36:29 » URL: http://babyleona.blogg.se
Johanna

Massor med grattis till den nya lille bebben! :)

Klart att det kommer gå bra, tar kanske liten stund att vänja sig. Min mamma hade tre ensam på dagarna och vi lever allihop ;)

2012-07-23 ♥ 02:21:11 » URL: http://polkadots.blogg.se
malou

hej, kollade ditt arkiv, såg att du skrev 080911 att du bara producerade tjejer och din kille tvärtom, han vann:) hehe

Svar: har jag skrivit så? haha :-)
Moa DeBruin

2012-07-23 ♥ 05:02:15
Jenny - Namnsmycken

Du kommer snabbt in i nya rutiner som tvåbarnsmor, det var kaos här hemma också de första 3 veckorna men sen gick det galant!
Nu är det som om man alltid har haft två barn. ;)
Ena dottern född 091108 och andra 111005.

2012-07-23 ♥ 06:25:34 » URL: http://www.luciadesign.se
mej, mamma till enya 9månader

sicka vackra bilder! och ja, självklart kommer det gå bra :) som nån skrev: bärsele! himla bra!!

2012-07-23 ♥ 06:46:28 » URL: http://hallongaffel.blogg.se
Sandra - mamma till Sebastian & Simon

När min yngsta föddes var min äldsta bara 14 månader. Han hade inte börjat gå än och var ganska mammig. Men jag lät honom "hjälpa" mig mycket med lillebror. Jag förklarade hela tiden vad jag gjorde med bebisen och varför jag gjorde det. När storebror lekte så låg den lilla på ett tjockt täcke brevid oss om han var vaken.
Storebror har varit hemma med oss hela tiden så jag har tagit hand om båda själv i snart två år och det har gått hur bra som helst!
Visst har hemmet sett ut som sju svåra år mellan varven, men barnen har varit nöjda och då är mamman (och pappan) nöjda :)

Du kommer klara det galant!

Svar: tack för tips och pepp :-)
Moa DeBruin

2012-07-23 ♥ 08:04:28 » URL: http://jagodomsma.wordpress.com
Maria H

om två år har du vant dig, jag lovar ;)

Svar: Låter lovande ;-)
Moa DeBruin

2012-07-23 ♥ 08:13:06 » URL: http://www.mariasbokliv.wordpress.com
G.O.S

åh kommer ihåg den känslan när våran nr2 kom mina är ju liite tätare så det var ju inte så att jag behävde underhålla storakillen så mycket.. han satt med kolossa högar med leksaker i sin spjälsäng och jag satt på våran säng och ammade m.m.
Man blir sååå ortroligt påhittig med allting när man har två. Men när nr 3 kom o då vart det ett år mellan nr2 o nr3 så har man fått ta till lite mer påhittighet när man mata lilldamen.. men jag har alltid låtit mina grabbara vara MED allting jag gör med lilldamen.. de har gärna hjälpt till o hämta blöjor och kläder till henne ;)

Kommer gå fint fint ska du se ännu bättre sen när föris börjar igen

2012-07-23 ♥ 09:37:24 » URL: http://gosxxtre.blogspot.se
Paola

Det kommer att gå alldeles utmärkt!!! Jag har tvillingar - och det säger jag inte för att berätta att "det kunde varit värre" utan för att säga att det går - allt går!
kram /Paola

2012-07-23 ♥ 09:40:09
carolina

Båda och tycker jag...ska jag vara ensam med dem måste jag ha förberett allt innan, samt typ planera in toalettbesöken, hehe. Däremot är dem båda kinkigare och grinigare när både jag och P finns till hands, typ som att de känner på sig att det finns 2 personer de kan köra slut på ;-)

2012-07-23 ♥ 10:29:23 » URL: http://acarolinas.blogg.se
Linn

Vi var nog beräknade med våra små "tvåor" ungefär samtidigt och först blev jag jätteavundsjuk på dig som födde så tidigt, själv har jag 1,5v kvar och Noll tålamod kvar, men nu känns det bara så härligt att följa din lilla vardag och se vad som komma skall för oss oxå! Så söt er lilla är! Och du ser ju sjukt fräsch ut!! Men hjälp vad jag oxå behöver dessa tips på hur man klarar av vardagen med två barn, är lite lätt nervös!!

Svar: Fanx :-) Ja visst är det nervigt... Men nu har jag fått så mkt pepp här. Vi kommer fixat båda två :-)
Moa DeBruin

2012-07-23 ♥ 10:35:02
Cecilia

Så fantastiskt fin bild på skorna! =)

2012-07-23 ♥ 10:54:03 » URL: http://lizzienora.blogspot.com
Cecilia

Fantastisk bild den med skorna! =)

2012-07-23 ♥ 11:07:47 » URL: http://lizzienora.blogspot.com
Linn

Gud vad härligt att höra alla tipps och peppande ord till dig!! Fäller en massa lyckotårar och längtar nu som sjutton tills lillan tittar ut och jag oxå får ta tag i det här underbara kaoset :)) klarar ni det så ska jag oxå klara det, på nått sätt ha ha :)längtar efter att få se syskonkärlek:)

2012-07-23 ♥ 13:51:01
Lizz

I början e de jobbigt, men man kommer in i de. Rutiner på de äldre barnet e bra speciellt tiden han ska sova vilket jag e glad över att jag hade, men jag har två VÄLDIGT temperamentsfulla barn me EXTREMA viljor varav den yngre va vaken från 22 på kvällarna till typ 06 på morgonen o den äldre sov från 19 till 06.30, jag fick i alla fall tre timmars vila per dag o de va värdefull tid. Så du kommer klara de.

2012-07-23 ♥ 14:18:43 » URL: http://Swichen.blogg.se
jannica

Tjo! Har två 8 månders töser hemma,jepp, tvillingar:) va livrädd första dan jag skulle va själv hemma. Hade ett par sammanbrott men tog mig i kragen och gav mig fasen på att fixa det här! Otroligt stolt över mig själv som kan jonglera två småttingar samtidigt ihop med vardagens alla "måsten":) tro mig på nåt vis löser man det bara! Kommer gå huuur bra som helst!

2012-07-23 ♥ 14:21:26
Therese

Hej! Jag har en dotter på snart 2år och en liten son på 3 månader. Visst var det lite chockartat i början och känslan av att inte räcka till är inte rolig men med tiden så kommer man in i allt och redan efter 2 månader så tyckte jag det kändes som om vi alltid varit 4 i våran familj. Du kommer klara det galant men jag förstår verkligen din nervositet. Först är man lite rädd för att bara vara hemma själv med dem båda, där man ska få till blöjbyten, amning ihop med syskonets måltider mm. Sen kommer dagen då man ska bege sig utanför hemmets trygga väggar, men det går det också :) Lycka till och tack för härlig läsning och vackra bilder!! Kram

2012-07-23 ♥ 15:07:33 » URL: http://atlas.blogg.se
4barnsmamma

När min 2a föddes var första 20 månader. Lillan somnade för natten vid tvåtiden och "Stora" vaknade när pappa åkte till jobbet 5.30.Jättekul, NOT!
Det löste vi med grind, en stor madrass på golvet i vardagsrummet för mig och båda barnen att sova middag på och ärvda, osedda barnfilmer. Vardagsrummet var mer barnrum de 4 första månaderna, men det räddade mig från sammanbrott. Jag försökte ofta tajma in liggamning på madrassen samtidigt som den stora smaskade i sig en flaska välling. Då låg bebisen emellan oss och åt och jag kunde gosa med storasyster med den fria handen och ganska ofta somnade vi alla tre (iallafall en liten stund.) Nu, tio år senare,har vi fått tvillingar. Även om det har varit lte tufft så känns det ändå som att första omgången var jobbigare eftersom de två hade så olika behov. Och mina nu 10- och 12-åringar är till otroligt mycket hjälp. Sladdisar rekommenderas!(Jag var i din ålder när jag fick mina första)

Svar: haha låter kaotiskt och alldeles underbart. Bra jobbat får jag säga! kramis
Moa DeBruin

2012-07-23 ♥ 15:31:40
elepelebus

Kuul att allt går så bra, snygga skor lilleman har köpt du ;)

Du skrev att du kännde dig pirrig nu när du har två barn. Tänkte fråga om du inte kan göra ett inlägg med hur det kändes inför att bli föräldrar för första gången? till skillnad från att få sitt andra eller liknande ::)

Kram

Svar: bra idé, det ska jag absolut fila på :-)
Moa DeBruin

2012-07-23 ♥ 18:40:30 » URL: http://elepelebus.blogg.se
Annika

är 1,7 mellan mina tjejer och första halvåret gick bra sen vart det mycket avundsjuka och knuffar från storasystern fast vi försökte fokusera mest på henne, vilket resulterar i att lillasyster (snart 2) nu vill ge igen... Det har varit dagar då jag velat hoppa från balkongen och dagar som jag har dunkat huvudet i väggen har även tröstätit mycket choklad (egentligen inget tips...)men allt det där glömmer man sen(utom vågen)... Lycka till!

2012-07-23 ♥ 21:01:27 » URL: http://www.elfstrand.blogg.se
Veronica LKPG

Halloj Spider!

Gjorde en rolig upptäckt på kortet när du håller i Mini Spider. Det ser ut som ett finger sticker upp från stolen bakom dig. Är det Lilleman som busar månne :) ?

Ha det fantastiskt bra!

Svar: haha vad kan detta vara?? ingen aning faktiskt. Ja kanske lilleman :-)
Moa DeBruin

2012-07-23 ♥ 22:48:41
Charlotte

Min dotter var 1 år och 7 månader när vår son föddes. Var väldigt orolig till en början och känslorna var, för att uttrycka mig som prins Daniel, "all over the place" :) så mycket kärlek, oro, nervsammanbrott, sömnbrist osv. Men när lillen var tre månader kändes allt så mycket lättare! Phu, rutiner på plats och storasyster förstod att bebis inte var ute efter hennes plats i familjen :) nu är lillen 9 månader och det är så roligt att se nu hur mycket de gillar varann! Storasyster kan få lillebror att skratta och skratta, riktigt kikna!! Då blir man såå rörd och glad i mammahjärtat att en tår letar sig fram tillochmed. Du har en härlig tid framför dig!

Svar: ååå vad fint :-) Detta får bli min målbild under sömnlösa nätter ;-)
Moa DeBruin

2012-07-23 ♥ 23:35:18
carro

Det e inte lätt alla gånger med två barn. Jag hade en nyfödd + en TROTSIG 2 åring så det hände att bebis låg och gnällde i vagnen och 2 åring vägrade komma och sprang iväg ute, kastade sig på marken och skrek....ja så ofta väntade jag tills pappan kommit hem innan det blev lekplatsdax. Man måste göra det lätt för sig! Vissa dagar går jättefint och andra dagar e det kaos...men alla barn växer och lär sig så det e bara en period :-). Vänta att handla på Ica tills pappa e hemma o.s.v :-)

2012-07-24 ♥ 06:18:07
natalie

Jag vet att det självklart inte är samma sak, jag menar dina barn är ju så små, men jag är 20 år gammal och är au pair i usa. Tar hand om tre barn, 5,9 och 11 år. Slipper ju i alla fall blöjbyten och matning(i och för sig är ju lunchdags en jäkla kamp med dom) Men du verkar vara värsta toppen mamman så det klarar du finfint! :D

Svar: Det låter inte heller helt lätt, bra jobbat får jag säga :-) Tack för peppen! kramis
Moa DeBruin

2012-07-24 ♥ 17:51:44

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback