Nya vagnen rullar på

Joråsåatte. Nya vagnen rullar på.
 
Den är lätt. Lätt i vikt, lätt att styra, lätt att rulla, lätt att fälla ihop och lätt att få in i bilen.
 
Som ståbräda till Lilleman har vi en bumprider. Det har fungerat fint. Sen får vi se hur det går med en ståbräda i vinter, någon som kan tala av erfarenhet? 
 
Ett plus är att det finns mycket förvaringsutrymme under vagnen. Som småbarnsfamilj på vift känns det ibland som att vi har packat med oss allt hemifrån utom möjligen spisen.
 
 
 
 
Mina älsklingar på rad. Ja den kortaste av dom ligger ju i vagnen.

Kommentera gärna!
G.O.S

Har sett sådana där skidor till vagnen man kan köpa kanske passar ståbrädan också man vet aldrig, men här i skövde får man nog har en egen plog ibland för di plogar ju inte alla trotoarer så himlans bra ju.

Svar: Nej men precis, jag har fått ploga en hel del själv med vagnen vissa vintrar ;-) Skidor haha vad roligt, ja det kanske funkar ;-)
Moa DeBruin

2012-07-29 ♥ 20:35:03 » URL: http://gosxxtre.blogspot.se
Beatrice, mamma till skrutten Robin- vinn ett underbart armband hos mig!

Väldigt fin! Undrar hur det går att köra den i snö?

Svar: Ja det vet jag ju inte ännu, men en bra grej är att framhjulet går att låsa så det inte snurrar runt som ett kundvagnshjul om du förstår = stadigare i snö. Sen är ju hjulen ganska rejäla för att vara på en trehjulingsvagn. Inga problem att köra i grus och så :-)
Moa DeBruin

2012-07-29 ♥ 20:50:47 » URL: http://blogg.alltforforaldrar.se/mamabeatrice
Johanna

Jag fick mitt andra barn i juli månad för 2 års sedan, storebror var då 2,5 år och vi körde med ståbräda som fungerade fint så länge ingen snö fanns! Det året genomled vi även en riktigt vargavinter och jag är fortfarande arg på mig själv att jag inte köpte en dubbelvagn.. Vi använde snowracern, men det blev tungt i längden och oerhört tidskrävande om man hade bråttom! Resultatet blev en vältränad morsa den vintern;-)

Svar: Ja det är väl det som blir resultatet ;-) Vi får väl se hur det rullar när snön kommer helt enkelt. Annars får vi se oss om efter annan lösning :-)
Moa DeBruin

2012-07-29 ♥ 20:56:04
Sara

Tycker du det fungerar bra med ståplatta till stora pojken? Vi har väl ganska lika ålder på våra barn och tänkte köpa en men vet inte om det är värt... Har en känsla av att det blir ett jäkla av och påhoppande av den där...

Svar: Ja det har fungerat bra nu :-) Sen har vi haft med vagn till honom också när vi varit iväg längre. Vi är två lediga päron nu. Sen blir det ju ståbräda. Jag tänker att vi kanske sticker och handlar jag och kidsen själva eller går på massiv långpromenad. Då skulle det nog som du säger blir av och påhopp. Man får anpassa aktiviteterna helt enkelt :-)
Moa DeBruin

2012-07-30 ♥ 10:33:11 » URL: http://didrikssonen.blogg.se
Tove

Jag tror att vagnen kommer funka fint i snö då den har större hjul än en typisk cityvagn:) ståbrädan kan jag tyvärr inte uttala mig om! Kram!

2012-07-30 ♥ 11:45:07 » URL: http://Toves.blo.gg
Sanna - Livet med Wilton

Vilken härlig karavan :)

2012-07-30 ♥ 12:36:11 » URL: http://www.livetmedwilton.blogspot.se
Isabelle

Är det dåligt plogat är det svårt att köra med ståbräda. De små hjulen blir som en broms... Men där det var plogat funkade det. Annars hade jag med snowracer/pulka till stora tjejen och det gick fint det med =)

2012-07-30 ♥ 13:49:23
Maria H

dåligt plogat eller moddigt så blir det ett h-vete med ståbräda...

2012-07-30 ♥ 20:41:21 » URL: http://www.mariasbokliv.wordpress.com
stina

Slår man i ståbrädan mycket med Triken? Har en bumprider till vår Brio men tycker det nästan är omöjligt att gå bakom..

Svar: Man kan förlänga styret jättemycket så att man kommer ifrån vagnen och lilleman får plats under. Ett plus. Nackdelen är bara att jag som är kort då får styret väldigt långt upp, men det kan jag överleva ;-)
Moa DeBruin

2012-07-30 ♥ 22:15:02
MansonDust ~ barnklädestokig fyrabarnsmamma

Jag har skidor till vagn som väntar.. :) Hann inte använda dom under vintern som var för det var fan aldrig snö som var värd att åka skidor på. ;) (men vintrarna innan, då passade det minsann att snöa 1 m & sen inte ha plogat ALLS på vägen till dagis & skola..)

2012-07-31 ♥ 19:55:28 » URL: http://www.mansondust.nu

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback