Cantadou moment

Jag har fått testa massa smarriga Cantadou och dessa franska färskostar kom väl till pass på midsommarafton.
 
Mums!
 
 
 
 
 
Cantadou har nyligen lanserat nya smaken Basilika och Gräslök. Kan meddela att den smakar alldeles utmärkt tillsammans med salta kex. Eller vad man nu föredrar att äta till.
 
 
 
 
Annars är jag ytterst förtjust i alla smaker som innehåller vitlök!
 
 
I samarbete med Cantadou.
 
 

Kommentera gärna!
Diana

Testa att ha det som pastasås, supergott det med! Eller istället för "kryddsmör" på en stekt bit kött.

2012-06-28 ♥ 11:52:17 » URL: http://www.decdia.blogg.se
Theresia

Mums!
Eller testa att ha det på laxen som ska in i ugnen. :)

2012-06-28 ♥ 12:33:30 » URL: http://fruwikstrom.blogspot.com
Therese

Åh så gott! längtar tills jag kan äta en riktig ostbricka igen! såå gott :)

2012-06-28 ♥ 13:05:23 » URL: http://tezzybump.blogg.se
Elnett

de är gött att göra kycklinggryta på den med vitlök och örter :D

Amanda

Alltså, jag ska ned på stan och fika snart, men tack vare dig kommer jag ju ha förätit mig på ostarna i kylskåpet tills dess! ;) Blev riktigt sugen på ost och kex nu, men får väl försöka hålla mig då.

2012-06-28 ♥ 15:15:35 » URL: http://litenpandah.blogg.se
Paola

Jag vill ju inte vara en glädjedödare, men du vet väl att gravida inte bör äta mögelost - fast det kanske inte är något mögel i dom däringa...!?!?
kram /Paola

Svar: Haha näe det är absolut inget mögel i dom. Jo jag vet vad jag får äta och inte. Men tack för omtanken :-) kramis
Moa DeBruin

2012-06-28 ♥ 18:33:47
L

Om du vill ha ett till recept, enkelt och gott, gör så här: Stek fläskfile i skivor, salta o peppra, tillsätt cantadou 4 peppar och grädde. Klyftpotatis är gott till. Enklare än såhär kan det inte bli OCH väldigt gott.

Svar: Mums! tack för tips
Moa DeBruin

2012-06-28 ♥ 19:41:17

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:



Kommentar:

Trackback