En tjej i flaggstången och djur som äter varandra

Efter nationaldagsfirandet i Hjo igår åkte vi förbi mamma en sväng.Dagen till ära kändes det lämpligt att hissa upp lillemans Ida-docka i flaggstången.

 Mamma hade köpt små djurfigurer till Lilleman. Lillen är mästare på att fantisera så sånt där passar honom perfekt.

 Hoppla! Plötsligt började flodhästen helt oprovocerat att käka på giraffen. Om det var lillemans påhitt? Nej nej det här var MAMMAS påhitt. Så dumt. Ja menar 1) makabert 2) totalt overkligt eftersom flodhästar inte ens äter kött. Någon måtta får det väl ändå vara på fantasierna.


Kommentera gärna!
Annelie

Det är bara fantasin som sätter stopp.. lr hur säger man? De visar att du har barnet i dig ;P i dubbel bemärkelse... HAha, :D När är de beräknat att den lille ska upptäcka att det finns en annan värld än den trånga han är i nu? :)

2012-06-07 ♥ 10:25:12 » URL: http://eilenna.blogg.se/
Hoffafloffa

Åh är den gröna figuren från ett Tom och Jerry paket? Får seriösa barndomsflashbacks...

2012-06-07 ♥ 10:32:46 » URL: http://hoffafloffa.blogspot.se
Tina

Hoppas du hade en super natinaldag och får en super torsdag =)

Stackars giraffen! Hehe :P

2012-06-07 ♥ 11:24:36 » URL: http://ethiriel.blogg.se/
Sosso

Flodhästar kanske inte äter kött, men är väldigt våldsamma och dödar allt dom ser typ, haha. Eller ja främmande djur i alla fall, men en giraff vet jag inte om de skulle ge sig på, dom som är så långa!

Men fantasin har ju inga gränser ;)

2012-06-07 ♥ 11:59:36 » URL: http://sosselito.blogg.se/
Louise

Flodhästar är dock väldigt agressiva och är de djur som dödar flest människor i Afrika varje år :)

2012-06-07 ♥ 12:28:00 » URL: http://louises.se
Marie

Hej! Jag undrar lite om skenorna för ditt karpaltunnelsyndrom hjälper? Jag har nämligen fått syndromet också, men jag har ju bara 2 veckor kvar till BF, så jag klarar mig nog utan hjälp. Måste vara jobbigt att få det såpass tidigt :/

2012-06-07 ♥ 12:28:45
spiderchick

Hoffafloffa: Haha ja det är en sådan figur.Louise och Sosso: Haha, ja då var det inte helt verklighetsfrånvänt då kanske?Marie: Ja det har hjälpt mig massa! Har du bara två veckor kvar kanske du står ut. Fast jag har hört att det inte nödvändigtvis behöver gå över med en gång efter förlossning? Kolla hur snabbt du kan få hjälp, om det tar tid att få en tid så att säga. Jag fick ju hjälp på typ två dgr.Kramis till er

S

2012-06-07 ♥ 12:56:51
Marie

Spider: Jag pratade med barnmorskan om det igår och hon sa att det inte var så mycket att få gjort. Dessutom är det ju värst på natten och då använder jag ju inte händerna speciellt mycket ändå :P Det är väldigt sällan att det fortsätter efter förlossningen. Det försvinner oftast tillsammans med allt vatten man har i kroppen! Så jag hoppas det går över efter, annars får jag ju såklart söka hjälp. Men just nu känner jag att jag kan stå ut med det :) Barnmorskan hade dock en skräckhistoria om en tjej som var tvungen att operera eftersom hon inte kunde röra fingrarna :O Så man ska väl inte klaga :P Hehe! Skönt att det hjälpte med skenorna! Lycka till vidare i graviditeten :)

2012-06-07 ♥ 13:52:52 » URL: http://mariebostrom.blogg.no/
spiderchick

Marie: Det löser sig säkert :-) Är helt säker på att det kommer gå över för min del också efter förlossningen.Tjing och lycka till!

2012-06-07 ♥ 13:56:40
Kajsa

Om den fick chansen skulle nog en flodhäst döda en giraff på direkten!

2012-06-07 ♥ 14:35:12 » URL: http://kobranhuggertill.blogspot.com/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback