Talk to the hand...

Idag blev jag inkallad som akut barnvakt till min bebiskompis Klara, eftersom mamma Anna fick akuttid hos sin tandläkare. Det passade mig bra eftersom jag ändå behövde göra några jobbrelaterade saker på stan. Klara fick hänga med.

Sen tog jag ett kontoutdrag och insåg till min glädje att skatteåterbäringen kommit. Tjoho!

- Skatten har kommit skatten har kommit, tjoade jag med näsan ner i barnvagnen.
- Talk to the hand cuz the face ain´t listening, svarade Klara som hellre ville sova.


 

Di förstår sig inte riktigt på glädjeämnena i livet, di dära små.


Kommentera gärna!
Jenny

Haha =) Vilken sötnos :D

2012-06-11 ♥ 13:29:18 » URL: http://mammatillpatricia.blogg.se/
karolina

Hej !

Har aldrig kommenterat förut men nu... Gillar verkligen att sitta här å läsa din blogg, alltid lika kuuul :D!!! Nu har jag en fråga, vi bor i göteborg eller ja lite utanför som de alltid heter, men nu ska vi flytta på oss, har kollat bla skövde & idag fick vi erbjudande på lägenhet i Falköping???? Tänkte passa på att utnyttja dig lite som bor där borta & INTE känner oss, så lite av en objektiv åsikt liksom :) ! har du vart mycket i falköping tex? bra dåligt? ja om du har tid vill säga så e jag glad för vad du kan dela med dig !

Fin mage annars, spännande nu när de snart e dax! Ha de toppen !

Tack Mvh Karolina

2012-06-11 ♥ 14:06:38
spiderchick

Karolina: Spännande med flytt :-) Det beror ju på varför ni ska flytta? Har ni fått jobb i Skövde? plugg? Jag har aldrig bott i Falköping, men skulle nog ändå rekommendera Skövde. Det är större och här finns allt. Falköping centrum är inte speciellt stort. Tror många Falköpingsbor åker just till Skövde för att shoppa, äta ute, festa, gå på bio osv.Men vad vet jag? Kanske finns ngn Falköpingsbo här som kan säga annat?Med det sagt är Falköping en vacker liten stad med många fina gamla hus.Tjing

S

2012-06-11 ♥ 14:14:49
Anonym

När jag först såg bilden på Lilla Klara och inte läst texten så kom den första tanken: Men herregud! Hon skrev ju nyss om att hon var i vecka 33! Och får det lilla knytet redan vara i barnvagnen?ja. Så mycket gick igenom mitt huvud under 2 sekunder. tills att jag läste akut barnvakt.

2012-06-11 ♥ 14:29:44
spiderchick

Anonym: haha näe så snabb är jag inte ;-)//S

2012-06-11 ♥ 14:32:16
Mikaela Roos

Japp! Beroende direkt! Ramlade av en händelse in på din blogg idag och fastnade direkt. Gillar ditt sätt att skriva om vardagliga ting.

Kram, Mikaela

2012-06-11 ♥ 14:32:36 » URL: http://www.alvdala.blogspot.com
Emelie

ja visst är det underbart att pengarna redan kommit! hon förstår om några år ska du se ;)

2012-06-11 ♥ 15:41:21 » URL: http://emelieida.spotlife.se
Jennie

Sv; ja kanske kanske! Hoppas gör man ju :) tror dock den kommer dröja, har "kännt nått" i typ en månad snart och 3 riktiga falska alarm.. Haha!

Va kul att du tyckte om tipset å att du hittade något där! Shoppa loss för återbäringen! De gjorde ja :) rymliga sladdriga byxor därifrån is the shit för alla gravida denna sommarn! (vilken skön sommar det blev även, skönt utan denna smällande värme)

2012-06-11 ♥ 15:56:10 » URL: http://rosornasarv.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback