Spiderchick

Bloggiga trender
Spiderchick har tagit på sig trendglasögonen och kikat närmare på några av de bloggtrender som råder just nu.

Bloggtrender enligt Spajdan:

• Bilder på blommande träd
Bloggvärlden har bjudit på så många olika sorters blommande träd under våren att minst en person (antagligen fler) ofrivilligt måste ha utbildats till arborist (trädvårdsspecialist).

Cupcakebakning
"Du äro ej riktig bloggare förrän du havo bakat samt fotograferat en sadts med cupcakes". Så står det i blogg-grundlagen som instiftades under de sociala mediernas forntid (år 2004). Faktum är att det senaste halvåret har bakats så mycket cupcakes att den sammanlagda summan kakor mycket väl skulle kunna sockerförsörja en hel världsdel.

Stoooora bilder
Det fanns en tid då det postades en liten, blygsam bild till var inlägg. Den tiden är över. Nu bjuder bloggarna mer frikostigt på sina nunor med systemkameratagna-bilder så stora och högupplösta att det tar en halv dag bara att skrolla sig förbi bloggarens näsa.

Instagram
Bloggarna har stormat in på mobilappen Instagram och valen mellan bildeffekterna "Amaro", "Walden" och "Rise" tillhör numera ett av de större samhällsproblemen.
En stor bild på Spiderchick i effekten "Rise".


Shimo - Extrem kvinnlig skönhet är alltid provocerande

Ahahahah klockreent asså! xDChachaa! Idag kommer jag att lägga upp före - och efterbilder på mina boobies så ni som vill se resultatet får se hur bröstförstoringspillrena har funkat för mig!Sen så är det dags för mig att svara på frågestunden idag men ni hinner ställa fler frågor fram till deeess!Puuuss på er bitches! ;) <3

*

*

*

*

*

*

//Shimo - Extrem kvinnlig skönhet är alltid provocerande

http://shimoangel.blogg.se

Annelie

hihi, jag passade in på de där me bakningen tror ja, men jag har inte fotat några träd... kanske bör göra de samt fota lite bilder o lägga upp dom som enormus gigantus-pictures.. haha..Detta var ett roligt inlägg.. haha. btw.. du är väldigt söt. :) Gillar dina ögon! bara såru vet...

AnnaWK

Bilder på blommande träd - check

Cupcakes - check

Stoooora bilder - inte på mig själv men annars check

Instagram - hör till de få som ännu inte har en smart phone så det blir ingen check på den

Annah

Check, check, check, check... jajamen, jag har tagit till mig alla bloggtrender. Inte att förglömma alla goodiebags som ska redovisas =)

pubes

antar att jag inte är någon bloggare after all! :O

Elinlovisa.se

Jag har inte gjort cupcakes. Men däremot jordgubbsmuffins för några år sedan. Träd kan jag inte fota för dem har inte börjat blomma än här i Kiruna. Hatar stora bilder. Men jag har instagram. :)

Men du glömde macarones, annars stämde allt fint. :)

Gaymasen

Själv är jag inne i en Amaro-period nu. ;-)

Dagliga ljusglimtar

Träd och muffins (inga cupcakes) stämmer in här. Stora bilder får jag inte till, men vill:) Har ingen smartphone tyvärr. Klockren analys!

Emelie

hahaha, så klockrent :D

lillthilda ♥

Ha en fin kväll! :)

Kram

Matilda ♥ Blivande trebarnsmamma

Cupcakebild coming up!

Lisbet

Japp klockrent

kajs

en sak jag själv tänkt på när det gäller instagram är att alla ser så snygga ut i instagram-filter?! alla skavanker ba'... försvinner

Kajsa

Själv har jag fotat enorma mängder träd. Men de är ju så vackra ju!

spiderchick

Kajs: Jag vet! All ljusa effekter tar bort mörka ringar, hett tips ;-)//S

Felicia

Hej! Jag skriver en uppsatts om svordomar och fula ord i skolan. På min blogg (feliciablogg.devote.se) har jag lite frågor och det skulle vara till stor hjälp och superdupersnällt om du ville svara på dem. Tack på förhand, kram! :-)

in the comet - ögonblicksbilder från ett vardagsliv

Hahahahaha! Absolut skyldig när det gäller instagram - älskar den appen.

Marie

Hihi, så klockrent! :-)

Stellabella

Hej! Läs min blogg. Skriver om massa roliga saker! :D

http://stellabella.spotlife.se/

Emma

nej men cupcakes är väl nästan ute i bloggvärlden nu, macrones ska det ju vara ;)

Ellen

Haha, jag älskar dig.

Caroline

Älskar hur du producerar så "lätta" och roliga inlägg varje dag! Att kika in på din blogg gör varje dag roligare. Du visar att det går att ha en stor blogg men ändå skriva stilistiskt snyggt, många inlägg gör mig alldeles glad då det är otroligt välplanerade och formulerade. Underbar blogg!

Veronica

Hej! Jag vill bara säga att jag på något vis (jag vet knappt hur jag fann dig?) blivit gravt beroende av dina inlägg. Det är nästan, nästan så att det går ut över mitt jobb! Men på ett bra sätt (tycker jag). Keep them coming! Du är grym! :-)

Lova

Fan, jag uppfyller bara en punkt på listan :(

Augustifamiljen

haha, det där med att alla bilder har blivit stora stämmer ju rätt bra. Nästan så man hajjar till och sätter kaffet i halsen om man kommer in på en blogg med små, klickbara bilder!

spiderchick

Emma: Jasså är cupcakes typ förbi? ;-)//S

Lovisa

Så klockrent!

Mimmi

Haha, jag har inte följt någon av dessa regler xD Känner mig stolt som bloggar mot strömmen (y) xD

Fantasy Realm

Haha, klockrent!

Bella

Kolla in http://accessoriesyouwant.storedo.com/ där hittar du massor av smycken till en billig peng!p.s måste säga att din blogg är riktigt bra =)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress