Spiderchick

Chokladtest
Idag har jag testa Marabou Jordgubb.

En klarsynt läsare påminde mig om att jag redan har recenserat den en gång. I samband med den recensionen låg jag även före min tid och önskade att Marabou Polkagris skulle uppfinnas, något som nu har lanserats. Snajsigt.

I vilket fall.

11 av 10 spindlar fick kakan förra gången och nja... År 2012 känns chokladen inte lika smarrig i mitt svalg. Jordgubbssmaken är aningens för syntetisk.

Betyget blir: 6 av 10 spindlar.


Tilla

Om det är likadana jordgubbsbitar i den som det är i exempelvis müsli eller viss cornflakes så förstår jag att det inte är en höjdare... Några bitar är kanske goda men man tröttnar nog ganska snabbt. Likt den där Marabou Lakrits som jag tyckte var himmelriket första gången jag åt den och sen andra gången hade den tappat all charm :P

Annelie

Vilken är, enligt dig, den godaste chokladen? =)

Tina

Jag tyckte den var helt okej =) Fick mer spindlar av mig. Är klart jordgubbssmaken inte är 100 %, men å andra sidan är frysta jordgubbar inte helt fel det heller =)

Therese

det har ju även kommit en marabou med blåbär.. du önskade ju en med blåbärspaj och vaniljsås :)

Zahra

Alltså jag har inte smakat den jag undrar om den är god??

Linnea

ÅH! HAR DEN KOMMIT UT NU?! JAG HAR VÄNTAT TYP ETT ÅR! ÄÄÄÄLSKAAAAR MARABOU JORDGUBB.

Anonym

Näe den va ingen hit varken förut eller nu! :/

Moa

Alltså jag har redan helgplanen klar för mig: köpa dom go'aste Marabou-bitarna (snackar typ Dajm, Digestive, Polka..) och götta loss. Ska verkligen smakaaa mig fram och hitta nya smaklökevägar. Längtar redan.

Nadja

Alla bloggar och längtar och hyllar denna chokladkaka.. måste ju testa den till helgen! :)

trettiokg - följ min kamp mot drömvikten

Jag tyckte att den var god, fast det finns ju godare saker man ätit ;)

Lotta

Vaddå, menar du att Marabou återanvänder en gammal säsongssmak?? Har det slut på idéer? Eller är det här en vintagesmak?

Caroline

Det kan ju va att du e gravid som det smakar annorlunda ;) så du behöver nog testa om allt godis du testat under den tiden...jobbigt ;)

Zelma

Hej, vill du ha 2000 nya unika läsare?

Du behöver bara vara aktivast på min blogg under veckan så blir det nog du, den som är mest aktiv & kommenterar flest inlägg vinner ju;P

Puss & Krma Zelma<33

johanna

fasen va jag känner igen mig i nästan allt du skriver :)

iA

God Bless dej Spajdan som önskade Marabou Polka så hårt att det slog in.Den är typ... Så bäst. Andra av mina favoriter är (i nuvarande favvo-ordning) : Daim, Schweizer och Digestive.Har skamligt nog inte smakat lakrits eller jordgubb, så får vällan se till att göra det nu. :-)

Mrs Benrhardsson

En favorit i repris enligt mig. Gillar den skarpt. 9-10 får den av mig :)

Sara

Finns det nått godare än choklad?!

Gabbi

Den ser ju i alla fall sjukt inbjudande ut eller vad man sms säga.. Förpackningen har de lyckats med ;) borde man testa den? ^^

spiderchick

Caroline: Så kan det absolut vara, mina hormoner är ju inte helt som dom brukar ;-)//S

storasyrran

OMG, den ser gigantisk ut! Jag har inte testat men kanske borde göra det. Choklad är ju aldrig fel liksom!

carolina

nejnej, du är bara gravid och har fel! ;) eller så är jag nyförlöst och tycker att allt smakar femstjärnigt ....;)

Birgit

Njae, låter inte som nåt i min smak. Choklad ska inte blandas med vad som helst, tycker jag. Men jag kanske provar iaf nån gång. Antar att det dröjer ett tag innan den har hunnit så här långt norrut, speciellt om den åker tåg ;)

Birgit

Njae, låter inte som nåt i min smak. Choklad ska inte blandas med vad som helst, tycker jag. Men jag kanske provar iaf nån gång. Antar att det dröjer ett tag innan den har hunnit så här långt norrut, speciellt om den åker tåg ;)

Saga -mamma till Emilia

Kanske ska ta och testa den då! Den ser ju himla smaskig ut..

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress