Spiderchick

En komplicerad tvist?
Minns ni när jag misstänkte att vi hade något otalt med någon av fåglarna i vårt kvarter eftersom vår bil såg ut så här:Idag gick jag förbi vår grannes bil och den såg ut så här:
Alltså här snackar vi inte bara något "otalt". Här snackar vi om att vår granne måste ligga i någon form av högkomplicerad och ytterst smutsig tvist med samtliga fåglar i kvarteret.

Hoppas det reder ut sig.
Tvilling mamman :)

Hahahahahahahaha du är för roligt du :D

Ywe

Haha, jag tror seriöst fåglar har något extra mycket emot svarta bilar. Häromveckan såg vår bil likadan ut. Vi tvättade bort skiten och då blev bilen gul av pollen istället, och sen dess har ingen fågelskit synts till... ;)

Carro

Tvätta bort direkt bara, fågelbajs fräter!

Nilla - blivande sjuksyrra

Jag har isf något otalt med fiskmåsarna där jag bor. När jag gick ut till bilen i morse hade jag inte en, utan ett 15-tal fågelskitar på hela bilen. Anmärkningsbart var att det var endast min bil av alla bilar på parkeringen som hade varit måltavla!!

LOUiSE/ΓO∩!SE

Hoppsan kerstin.

Caroline

haha :D själv har jag en granne som matar måsarna från sin balkong = måsskit överallt. :(

Linda - När 4 vill bli 5

Shit pommes frittes, det var inte lite skit :-)

Annelie

Grannen kanske mumsade på en grillad kyckling för ngn dag sedan ute i det fina vädret, o fågelsläktet gillade inte alls denna syn o gav igen på deras bästa sätt... :) kanske. :)

Sara

Snubblade in på din blogg och jag måste säga att jag är så GLAd att jag gjorde det. Hade en liten deppfest för mig själv denna kväll och nu har jag istället suttit och fnissat och lett i närmare 50 minuter. Kinderna värker rent. Trogen läsare från och med nu!

Malin....Med en gnutta ironi och en nypa salt skapar vi nåt så härligt som självdistans…

Jag hoppas min näthatare(en närstående inom min extended family!) får samma behandling efter denna kommentar på mitt inlägg:http://xn--smycketbttre-ncbg.se/?p=1547

Ulle

Hahaha, japp något skumt måste det va med grannen (eller fåglarna)

Jennifer Sandström

Hahaha, skadeglädjen är den bästa va? ;)

Carmen Mathilde

Näää fåglar är inte allt leka med.. =)

Lovisa

Hahah, ser ut som ett fyrverkeri på en natthimmel :)

Lovisa

Hahah, ser ut som ett fyrverkeri på en natthimmel :)

Linda

Hahaha, det måste vara några stora fåglar:D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress