Spiderchick

Inte en vanlig dag
Ni kanske har gått omkring och trott att den här dagen är en helt vanlig dag?

Nej nej. Det här är dagen då vi fick OTROLIGT goda nyheter angående vår bil. För ett tag sedan lämnade vi in den på verkstad för en "check up" och bilnissen lovade då att vår gullrostiga lilla Reanult aldrig skulle gå igenom en besiktning. Det var så många fel menade han, att det skulle kosta oss en förmögenhet att få allt lagat.

Idag besiktigade min kille bilen och besiktningskontrollanten fann ETT ENDASTE lättfixat fel.

???!!!!???!?!?!?!?

Jag har frågat min kille flera gånger om kontrollanten måhända hade 1) dålig syn eller 2) var en praktikant eller 3) var berusad eller 4) alltihopa? Min kille har intygat flera gånger att nej, varken eller.

Hoppla.Skål på det!


s p i n d e l t j e j e n

Härligt!! Skål på're!!

Mamma Brötis - på landet på riktigt

Ah men grattis! Nu ska jag ta mig något att dricka, blev konstigt nog så himla sugen!

Hanna

Åh, det där var jag med om med vår Renault vi hade också. Den gick också igenom utan bekymmer. Tror bara de försöker blåsa en.

Sen fick vi skrota skiten ändå, men det är en annan historia.

Emelie

woho! värt att fira :D

THeZZaN

Litar aldrig på mekaniker. Mest för att jag inte kan något om bilar. De skulle ju kunna lura på mig precis vad som helst."Måste jag byta framvagnsmockasinschvungdelen sa du? Och det kostar 10 000? Hm... Okej. Säger du det så."

BAMBI

Hej Moa! Hoppas att allt är bra med dig :) Jag har utmanat dig i min blogg med 10 intressanta och smarta frågor. Hoppas att du vill vara med men känn inget tvång :)KRAM

Jessica- Skåning i Australien med hjärtat i Tyskland

Det är fasikenemej dyrt att ha bil. Jag försöker övertala min pojkvän att vi kommer att klara oss utan när jag flyttat till Frankfurt.. Innerstan liksom.. Det enda problemet som jag kan se är hur vi ska ta oss till Ikea och framförallt hem från Ikea med alla fynd jag brukar hitta där. Oj. Kommentaren spårade ur.

AnnaWK

Det är verkligen värt att fira!

linsan

Visst är det härligt när sådant händer!?! Vi besiktigade bilen förra året, dagen före midsommarafton, efter lunch. Jag tror det var därför bilen vår gick igenom, han som genomförde besiktningen skulle säkert gå på semester om några timmar och var på strålande humör. För vår bil borde inte ha gått igenom. När vi åkte därifrån trillade till och med ena backspegeln av.

Men vi var så glada och tacksamma för att vi fick ha vår bil att köra ett år till eftersom vi absolut inte hade råd att köpa en ny.

Linda

Jag besiktigade min bil i lördags, hade visst fått dagens sista besiktningstid. Började med att jag fick komma in i hallen 10 minuter före min bokade tid, besiktningen tog 10 min och bilen blev godkänd utan ett endaste fel! Tror faktiskt att killen som besiktigade min bil ville hem snabbt! ;-)Glad som tusan är dock jag som slipper lägga mina skattepengar på att laga bil!

spiderchick

Linsan: Hahahahaha... Love it ;-)Linda: Tusan vad härligt. Misstänker att vi "råkade ut" för ngt liknande ;-)//S

Debbie

Intressant blogg. Kika gärna in min om du har lust ♥

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress