Spiderchick

Jag har gått ner i vikt. Typ.
Jag har känt mig tung de senaste dagarna. Tung så tung. Och svullen. Och mer tung.

- Tänk på att svullnad ökar vikten, menade min vän Rebecka. Och all ökad blodmängd. För att inte tala om själva bebisen, moderkakan och fostervattnet. Det väger!

- Och brösten är supertunga! påpekade jag ivrigt. Och kissblåsan! Vågar inte ens tänka på hur många kilo min aktiva blåsa väger när den är full...

När vi hade (möjligen något generöst) uppskattat kilovikten av alla olika gravidfaktorer min kropp bär runt på slutade det med att vi kom fram till att själva jag faktiskt är lättare nu än innan graviditeten.

Didn´t see that one coming.


Hoppla, inte visste jag att jag är lättare nu än innan bebis-i-magen.


Emelie

Haha, härligt! Att tappa lite vikt är aldrig fel ;) min ökade blodmängd har säkert inte gått tillbaka till normal mängd då eftersom jag fortfarande har 6 kilo kvar.. ;) nu känns det genast mycket bättre..

Murmel

Dagen efter min förlossning vägde jag 14 kg mindre än vid inskrivningen på MVC. Då hade jag ändå en liten skruttbebis på 2325 g.

Så visst kan man gå ner i vikt under graviditeten. Särskilt om man som jag, hade en del att ta av :-)

spiderchick

Murmel: Haha skojar du?Ja men då är jag inte helt ute och cyklar ;-)//S

Linnea

åh när jag såg rubriken trodde jag att du hade fött!! fick en smärre chock då.vilket datum är det beräknat förresten? :)

Yohanna i Las Palmas

Ja men det är ju sån där bra tjejmatte igen.

Funkar alltid och är så sant.Hälsningar

Yohanna

Frida - BF 8 juni ♥

Känner mig som en svullen, grinig tant som behöver rullator! Har definitivt lite att bära på...

Madeleine

Vad tusan Spiderchick. Stunder där du alltid är med mig:När jag äter

När jag kollar bloggar

När jag har tråkigt

När jag är hungrig

Etc. etc.Nu får du ju ge dig! Sluta vara så besatt av mig. Jag har också ett liv.

astrid

Hej Spider! Har inget med inlägget att göra, men vad hände med Cravingz? Klickade in mig där nyss, senaste hänt i veckan var från mitten av mars. :/ Så kan jag ju avsluta med att säga att du är fantastiskt söt vare sig du gått ner eller upp i vikt! Kram på dig!

Murmel

Nej, jag skojar inte :-)

På förlossningsdagen i v 35 vägde jag exakt samma som vid inskrivningen på MVC. Hade samlat på mig otroligt mycket vätska ändå.

Men jag ska inte sticka under stol med att jag hade MYCKET att ta av. Vägde 124 kg under graviditeten.

Men jag känner även normalviktiga som har vägt mindre några dagar efter förlossningen än vad de gjorde när de blev gravida.

Frida

Jaha, är det så jag ska tänka ?! :P Fast iofs hade jag gått ner ett halvkilo sen förra veckan. En positiv överraskning med tanke på att jag istället gått upp massor alla andra veckor...

spiderchick

Astrid: Försökte kommentera hos dig med det knasade sig? Hm... jaja jag svarar här. Cravingz är nedlagt. Vi kom till en punkt då det hade behövts satsas pengar och det var vi inte riktigt beredda att göra just då. Så kan det vara.Tack tack för komplimangen :-) Det är väl mest känslan att känner mig ofantligt tung och svullen. Särskilt under dessa varma dagar som varit.kram

S

Johanna

Du är absolut inte ute och cyklar!! Jag väger 10 kg mindre nu än vid inskrivningen på MVC och då är min lille herre ca 2 veckor, så dagen efter din förlossning kommer du vara fit som aldrig förr!!

spiderchick

Johanna: haha låter härligt :-)//S

astrid

Okej! Lycka till med andra framtida projekt och ditt skrivande, du är duktig! Girlpower från mig till dig. :)

Em - mamma på NZ

Haha jag älskar hur du alltid tänker positivt! :)

s p i n d e l t j e j e n

Och tänk sen vad amning för för kroppen ;)

Amanda

Rolig blogg du har :D själv gick jag upp 35kg, inte så kul. Men jag fick två fina tjejer i slutet av mars så det var värt varenda litet kilo!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress