Spiderchick

Tenta avklarad
Jag har skrivit tenta i marknadsföring idag. Redan på första sidan kärvade det sig för mig när det frågades efter kursens namn samt dagens datum.

Eh öh... Är det här en kuggis? Kursen heter eh... Marknadsföring? Eller? Idag är det den 25 maj. Tror jag. Obs ej säker!

Men sedan löpte det på fint. Jag var klar först av alla, vilket bara kan betyda två saker:

1) Jag har missuppfattat hela tentan.
2) Tentan var enkel.

Ni kan väl hålla tummarna för alternativ nummer två.
Jennifer

Klart den var enkel! Gick säkert bra :)

Emma Elfstrand - hästblogg

Du klarade dig säkert fint! Själv brukar jag också nästan alltid gå först och än så länge har allt gått utan kugg ;) Förstår inte hur vissa verkligen kan sitta 4 timmar och skriva... sick!

Lovisa

Känner på mig att det gick super för dig! Men jag känner igen den där känslan, jag kunde knappt skriva mitt namn på min första tenta jag skrev i januari, fattade liksom inte vad dom frågade efter tills jag djup-andades lite och förstod vad jag skulle skriva, ja alltså mitt eget namn. Herrejösses, så pennan skakade.

pubes

här känner jag att jag vill ta åt mig äran litegrann efter min kommentar tidigare i veckan om att du skulle ta å plugga istället för att sitta framför datorn. det känns som att det var det som behövdes! ;)

LOUiSE/ΓO∩!SE

Vad skönt, håller självklart tummarna för att tentan var enkel/du var påläst ^^

s p i n d e l t j e j e n

Håller tummen hårt för det sistnämnda! :)

Erika

Vad sägs om alternativ tre? Du var klar fort för att du rockar! Man behöver inte mycket tid då ;-).

Jojjo

Jag brukar oftast vara färdig först på tentor men vänta tills någon annan har lämnat in sin tenta innan jag gör det, så jag känner mig tryggare på att jeg inte tänkt helt fel. Lite nojigt kanske men då känner jag mig alltid lugnare. ;)

Jennie

Tummarna hålls! :)

TYRA

Fin blogg!! Gör mig glad och va med i min veckans blogg och tävla om att bli länkad för mina 300-900 läsare :)! Vad du behöver göra för att vara med kan du läsa här: http://ttyras.webblogg.se/2012/may/entry-164695434.html#comment KRAM!

Kajsa

Jag brukar också vara klar jättetidigt. Jag tror det gick superbra för dig!

DAVID

haha, datumfrågan är den svåraste ibland!

Jessica- Skåning i Australien med hjärtat i Tyskland

Det gick sääääkert bra! Vad säger magkänslan, den brukar ha rätt i mitt fall iallafall?

Anna

Klart det gick bra! Håller tummarna för det!

Jenny Penny Snigelslemmy

Ha, ha, ha!!! Känner igen mig sååå mycket i det du skriver om den första frågan på tentan. Jag har själv blankettskräck och missförstår på något sätt varje enkel fråga. Typ om det står "Fyll i ditt namn här". Genast undrar jag ju om det ska vara inklusive mellannamn. Ska jag skriva efternamnet först?!! Jag glömmer nästan vad jag heter till slut...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress