Spiderchick

Tough love kallas det
Tidigare idag satt jag hemma och vägrade som vanligt att städa.

Mitt städjag: Jag borde verkligen plocka upp bland skiten...
Mitt stökjag: Jag orkar inte!
Städjag: Kom igen nu.
Stökjag. Nej!
Städjag: Nähä. Om det ska vara på det viset bjuder jag hit Christoffer och Caroline på fika, då MÅSTE det städas innan. HA!
Stökjag: Nä men va faaaaan...

Okej lite taskigt mot mitt Stökjag kanske. Men metoden är effektiv.

Inom en timma var det rent hus.


Gravidvänner på fikabesök.

Annelie

Åhå! Äre så man ska göra för att få det städat! Bra tips, man måste helt enkelt gräva fram dessa "personer" :) taktiskt. ^^Fast ska ja va ärlig så har jag bara ett område i lägenheten som jag ska hålla rent, köket, resten har killen hand om.. hehe =)

AnnaWK

Bjuda hem folk är det som fungerar allra bäst när det kommer till städning. Framför allt det som gör att man får det gjort. Annars är det lätt att dra på det lite till. Ännu bättre är om gästerna bjuder in sig själva med kort varsel, kära nån vad effektiv jag blir.

Linnea

Jag brukar tänka innan jag går hemmifrån "kan jag ta med någon hem nu utan att jag varit hemma och utan å skämmas" å nu menade jag ingen random kille på stan, utan mamma,pappa eller nån kompis.. Det enda som kan få mig att ha det relativt städat hemma! Dock har jag inget kid å tack å lov ingen stökig kille längre! ;)

Gaymasen

Oavsett om det skulle virvla runt dammråttor mitt i facet på mig är det lika trevligt att träffas varje gång! :) Kram

THeZZaN

Var glad att du har en stöksida. Jag har bara städsidan och städar maniskt hela tiden. Det vore ju jätteskönt att bara kunna ignorera dammråttorna någon gång. Vi kanske kan byta? :)

Frida - BF 8 juni ♥

Effektivt knep!

s p i n d e l t j e j e n

Supertrevligt som alltid, och som Christoffer säger - oavsett dammråttor eller inte :-D

Kramis

trettiokg - följ min kamp mot drömvikten

HAHAHAHA Christoffer! <3 charmigare kille får man leta efter.

Jag brukar också få ta till liknande knep för att ta tag i städningen ;)

Hanna

Hej Moa! Nu kommer en sån här kommentar jag vet att du hatar men jag ska försöka formulera mig så att du hatar min kommentar lite mindre och kanske tar tre sekunder till att klicka på länken jag kommer att posta här.För ett par dagar sedan satt jag inne på ett forum, det pratades om vikt hit och dit, vad som var okej att väga osv. Plötsligt fäller en person kommentaren att väger man över 55 kg är man tjock. Ja, tjock. Fet. Ett fetto. Jag blev ledsen och tog åt mig vilket jag kanske inte borde gjort. Jag skrev ett inlägg, precis som alla andra, om hur mycket jag hatar dagens ideal. Det skulle vara så himla gulligt om du bara kunde ta tre små pyttesekunder att bara gå in, titta och sen får du göra vad du vill. Ge mig bara en chans. Jag brinner för det här och vill verkligen kunna påverka men har inte ens chans att göra det med de läsare jag har. Här är länken till inlägget: http://meteorshower.blogg.se/2012/may/om-att-vara-kurvig.htmlFörlåt om jag irriterar dig nu ABSOLUT INTE MENINGEN för jag vill inte irritera dig för jag gillar du spiderfamiljen och har följt er (okej dig) i typ tre år eller vad det nu blir. KRAM

Jessica- Skåning i Australien med hjärtat i Tyskland

"Och det är ju så skönt och fint när det är gjort bla bla bla". Trött. Fast jag brukar faktiskt ha ganska mycket iordning, fast dammigt. Inte heller så bra med tanke på att damm är hudpartiklar i miljardtals som flyger omkring och ligger och solar på mitt skrivbord..

aliengirl- louise drawings

Haha, 2 olika men roliga sidor. Något som peppar upp dig iallafall! ;)

Maia

Mitt stökjag går aldrig på det där, det bjuder alltid alltid in sig till andra istället.. Får försöka lära mitt städjag att stå på sig lite mer ;-)

Lina

Visst funkar det! Ibland måste man ta i med hårdhandskarna mot sitt stökjag, annars vinner det så lätt...

Sanna

Hahaha, så smart!

Jag har en egen plan; snart kommer min son börja åla sig fram här hemma (om han nu listar ut hur man gör) därför väntar jag med städningen. Funderar bara lite på hur man får honom att åla in under tv-bänken och soffan. Förslag? ;P

Mija

Det är alltså såååå man gör för att få igång kroppen till att städa!Jag har helt missat det. Speciellt nu när jag knappt orkar ta mig upp ur soffan.

Igår gömde jag mig på balkongen hela dagen för att slippa se alla dammråttor som smög omkring hemma!Idag rymmer jag till MVC sen räknar jag kallt med att min mamma blir förskräckt när hon kommer hit och ser all smuts att hon tar på sig ansvaret. ;)

Lina

Exakt mitt trick historiskt! Men funkar lite sämre för varje barn som kommer (för min del) märker jag. Två barn blir min ursäkt för stök.

/Lina

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress