Spiderchick

Gravidtecken
Tio tecken på att du är gravid (eventuellt med inspiration från mig själv):

1) Du kliver upp och pinkar mellan 1-1000 gånger varje natt.

2) Innan du blev gravid grinade du åt Extreme home make over. Nu grinar du åt Äntligen hemma.

3) Magasin med namn som Mama, Allt för föräldrar, Vi föräldrar, Allt för gravida, Vi gravida, Dom gravida, Allt utom Gravid etc samsas i din tindningskorg.

4) Ena dagen känner du dig som stålkvinnan och längtar efter att få krysta ut lilla människan i magen...

5) ...nästa dag googlar du "backa sig ur en graviditet".

6) Du tycker att "Allt för föräldrars" namngenerator har blivit seg. 247 sökningar om dagen från en och samma IP-adress ska den väl ändå tåla?

7) "Oj vilka gigantiska byxor, vem kan dom tillhöra?" tänker du spontant med huvudet inne i garderoben. Sekunden senare inser du att det är dina egna byxor. Gravidmodell.

8) Du kan inte påstå att dina gravidhormonerna har gjort dig särskilt lättirriterad men FASEN VAD STÖRIGT DET ÄR NÄR FOLK ENVISAS MED ATT ANDAS!!!

9) Förresten är den där Arga Snickaren himla mesig. Det borde anställas en gravid för att få fart på långsamma renoverare.

10) Du undrar, funderar, förundras och längtar väldigt väldigt mycket efter tussen i magen ♥


Ps. Ni får gärna tipsa och länka, men jag accepeterar inte att man kopierar mina texter.
Annelie

Hihiihi. :P då är jag inte gravid. :P fast nummer åtta där har jag svårt för ändå.. Man sitter på bussen bredvid ngn som VERKLIGEN andas! Täppt i näsan? borde man fråga. Jizes va folk kan andas ibland. hahaha. :D Nästan snarkningar i vaket tillstånd. jaja. :)

Frida

Punkt 11. Du tittar på mängden mat/godis/glass och tänker "vem ska orka äta allt det där?" och sedan är du fortfarande hungrig när det är slut :/

Erika

11.) Man skäller ut folk lite till höger och vänster för bagateller, får sedan dåligt samvete direkt efter och ber om förlåt med gråt i ögonen, varpå ens omgivning misstänker svår schizofreni.

Mija

Amen to that lista!

Det är sååå jag just nu! Jag blir kallad Gravidzilla av Sambon, men vem som helst skulle väl vara "lite lätt irriterad" "nångång om dagen" när man gått över tiden med en vecka?!Jag är så peppad att få klämma ut den här melonen nu! Mycket för att få se min älskade Kotte som legat där inne, men också för att få kunna använda mina fina -vanliga- kläder igen!

Emma

Jag älskar när du skriver listor som denna, du får mig alltid att skratta högt!

AnnaWK

Dina listor är underbara! Även om bara 2:an och 10:an stämmer på mig än så länge så är jag definitivt gravid. Arg är jag bara när jag sover, skitmysko. Skäller ut folk till höger och vänster, skriker, gapar och gråter av frustration. När jag väl vaknar har jag liksom gjort mitt för dagen. Inte för att jag blir speciellt utvilad, men skönt för min omgivning ;)

s p i n d e l t j e j e n

Oj, jag måste vara gravid! ;)

Monia - mamma till Tuvalie

jotack, känner igen på alla funkter! ;)

frida

Helen

Gud vad jag garvade ihjäl mig till nummer 8! :)))

Isabella

Hej! om du tycker det är jobbigt att folk kopierar dina texter kan du göra så att det inte går att kopiera dem helt enkelt. Kolla tex på denna bloggen: http://blogg.veckorevyn.com/saramontazami/när man högerklickar står det "högerklick har inaktiverats i denna bloggen". Om du har problem med att folk kopierar kan du ju följa sara Montazamis exempel!hälsningar

Isabella

Om du är intresserad av att veta hur man gör (om de inte redan vet det vill säga) så kan du ju kika här: http://www.designadinblogg.se/hogerklicksskydd-med-popup-meddelande/

Susanna

Isabella: Å andra sidan kan man ju alltid trycka ctrl + c..

Daniela

Jag känner igen mig på alla punkter. Mest på nummer 8. Stackars människor som måste umgås med mig...

Victoria

haha jag gillar punkt 4 och 5 de fick mig att skratta :D

spiderchick

Isabella: Tack för tips :-) Jag har haft detta skydd men det hjälper inte så värst.Det är inget superproblem men just mina listor tenderar folk att plocka med sig till egna bloggar och det vill jag inte, även om folk menar gott.Men jag vill såklart att mina texter läses på min blogg, så länka får man gärna göra men inte kopiera :-)kram

elin

Skrattat högt åt denna lista här för migsjälv... kan nicka instämmande åt samtliga punkter.

Linna

haha dina listor är sååå bäst!

jag älskar ditt sätt att skriva!

kram icke gravid ;)

Therese - mamma till Selma ♥

HAHAHAHAHA JAG KISSAR PÅ MIG :D :D :D gud så roligt!! och ändå längtar man tills det är dags igen ;) ♥

Malin

Haha ÅH jössös så underbart! Jag skrattar så jag kissar på mig!

Tack Tack! Kram Malin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress