Sittdelsnjutaren

Flash news:
 
Vi har bytt till sittdelen på barnvagnen. En vänlig läsare informerade mig om att sittdelen på Crescent Trike går att vinkla till liggande (sååååå typiskt mig att inte veta om/fatta/kolla upp detta) (tur att jag har en blogg med läsare som kan reda upp i mitt liv).
 
Nu halvligger Mini finfint i sittdelen. Vi var ute på promenad igår, han var vaken hela tiden, kikade på omgivningen och var så nöjd.
 
Jag vågade till och med utmana ödet och stå i kö för en takeawaylatte på Rådhuset. Men efter det gick vi bums hem. Någon måtta får det vara på tokerierna.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Amie

Grymt smart!! Har en brio och önskar att den kunde göra samma sak för vår grabb vill bara sitta upp nuförtiden och som du skrev är han också lite liten för sittdelen än :) men snart så!!

2012-11-17 ♥ 17:58:03
Emilia

Vilket fint prickigt typ på åkpåsen :)
Kram Emilia

2012-11-17 ♥ 18:04:06 » URL: http://eemiliaas.blogspot.com
Sofia, barnvagnsnörden.

Hoppas att han gillar de.
Kul att man kan bidra :)

2012-11-17 ♥ 18:35:09
beabanan

Förut läste jag din blogg någon gång i veckan bara.. Nu är jag helt fast, måste ha min dos av spiderchick varenda dag, annars blir jag tokig!
"välkommen att bli beroende" JATACK, det har jag blivit ;)

Grymt bra blogg ville jag mest bara säga! Känner igen mig i massor av det du skriver och blir så glad varje gång jag tittar in! TACK

Svar: kul :-) Tack snälla för snälla ord! kram
Moa DeBruin

2012-11-17 ♥ 22:13:17 » URL: http://beabanan.blogg.se
Sandra

Har du ingen suflett på? :O

Svar: Jag hade inte hunnit ta på sufletten på bilden. Hur så? Vad är det här för mun :O?
Moa DeBruin

2012-11-18 ♥ 16:23:28
Felicia

Jag tror :O kommentaren representerade kommentatorns förskräckelse över vad en suflettlös vagn innebär... Alla dessa risker.

1. Barnet dränks om det börjar regna
2. Barnet får hudcancer om solen tittar fram
3. En aggressiv fågel kan tänkas störtdyka ner och stjäla barnet

... Ja, du förstår!!!

Svar: haha... ja ibland känns det som att folk bara letar fel.
Moa DeBruin

2012-11-18 ♥ 17:28:23
Sandra

Hahaha vart fel mun. Skulle varit en :P.
Var bara nyfiken. Vad vet jag, du kanske är en suflettmotståndare? Sådana finns nog! ;)

2012-11-19 ♥ 08:08:57
Sandra

Felicia: eller så sitter man trött av amningskoma och inte kontrollerar kommentaren så man ser att det blev fel gubbe ;). Man behöver ju inte överanalysera allt.

Men överdrivet nyfiken är jag, det kan jag erkänna. ska försöka hålla mig till ämnet hädanefter :P

Svar: okidoki det är lugnt :-) Det finns alltså en sufflett ;-)
Moa DeBruin

2012-11-19 ♥ 08:13:36
Felicia

Sandra: Var inget illa menat mot just dig :) Ibland är det bara sån hets mot allt som föräldrar gör fel.

Svar: Ja tyvärr är det så. Hets om allt och inget. Fast egentligen har barnen det hur bra som helst och det blir liksom så tramsigt att döma ut varandra för småsaker när det finns ungar som faktiskt far illa på riktigt. Nu snackar jag internetvärlden rent generellt. Inte Sandra :-)
Moa DeBruin

2012-11-19 ♥ 10:41:03
Therese

haha......ja NÅN måtta får det vara :-D

2012-11-20 ♥ 16:02:13
Everlasting

Vi testade också sittdel förra helgen och tösen älskade att kunna se sig omkring. Men när vi kom hem så insåg vi att hon fått skavsår på den lilla rumpan, så vi kör nog liggvagn ett tag till. ;)

Svar: oh no! ja då förstår jag att ni byter tillbaka ett tag ;-)
Moa DeBruin

2012-11-24 ♥ 22:46:37 » URL: http://everlasting.nu
Sandra

Men snälla. Det klart man blir förvånad om man tror att folk inte har sufflett till en bebis när det är 15 minus. Inget illa menat med det.

Svar: Sandra sen vill jag tillägga som du skriver att jo, många gånger kan saker säkert uppfattas som påhopp fast det inte är det. Det är som sagt så svårt att uppfatta nyanser i text. När det gäller just kritik gällande föräldraskapsbiten är även det så otroligt känsligt. Det tror jag att den är för det flesta, bloggmammor som icke bloggmammor :-)
Moa DeBruin

2012-12-04 ♥ 10:29:16
Sandra

Och nu såg jag att det var ett gammalt inlägg, men ändå. Är så less på att allt som skrivs i bloggvärlden ska framstå som ilskna påhopp. Vilket jag är säker på att det oftast inte är fråga om.

Svar: Vet du vad jag är trött på? Detta ständiga dömande föräldrar emellan. Man kan försöka tänka ett steg längre ibland. Sen kan man skriva saker på ett trevligt sätt.
En smilegubbe gör underverk för nyanserna som annars inte framkommer så bra i text och mellan människor som inte känner varandra. Det är min åsikt. Mer vänlighet på internet tycker jag! I synnerhet föräldrar emellan. Vi borde peppa och lyfta upp varandra istället för att döma och peka finger. Sen kan vi istället lägga vår energi på barn som faktiskt far illa på riktigt.
Moa DeBruin

2012-12-04 ♥ 10:38:18
Sandra

Och det håller jag helt med om! Sedan är det synd att det är så svårt att se nyanser och sinnesstämningar i skrivna ord på internet, och ja, där är smileysar ett bra hjälpmedel. Synd att de har blivit lite kastade i smutsen bara.

2012-12-04 ♥ 14:43:34

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback