Vinn ett fotvårdskit

Snart är det vinter och ja... Det är ju inte direkt högtiden för våra fötter. Men det är viktigt att ta hand om fossingarna!
 
I samarbete med Helosan tävlar jag nu ut ett fotvårdskit.
 
Kittet innehåller:
 
1 st hudsalva
1 st fotsalva
500 kronor presentkort på valfri hud eller fotvårdsbehandling. Bokas via Liveit.se.
 
 
 
 
 
För att vara med och tävla:
Beskriv hur dina fötter ser ut och på vilket sätt du brukar ta hand om dom.
 
(Mina fötter är långa och smala, med spretiga tår och torra hälar. Jag är kass på att ta hand om mina fötter men brukar ge dom lite kärlek i form av framtvingad fotmassage från min kille.)
 
Glöm inte lämna din mail.
 
Tävlingen avslutas 29/10.

Kommentera gärna!
Sanna

Har rätt långa och smala fötter med fetaste blånageln på högra stortån. Hälarna är torrare än fnöske och ibland får de lite kärlek av filen i badkaret men med tanke på träningen så tar fötterna rätt mycket stryk. Att få ge dom en fotvårdsbehandling skulle ju inte sitta fel!
Happy feet = happy Sanna!

2012-10-21 ♥ 17:54:28 » URL: http://unbeautiful.blogg.se
Veronica

Mina fötter är inte så långa och mina tår är proportionella mot foten, däremot är de ganska breda. Jag tycker om mina fötter även om de får sina torrsprickor då och då. Minst en gång per månad brukar jag ha en kväll då jag tänder några ljus, filar och smörjer in mina fötter och målar mina naglar. Något mina fötter saknar massage, förutom någon enstaka minterslång massage från min pojkvän får de ingen massage.

2012-10-21 ♥ 17:58:12
Jenny - mammaliv i Nashville

Jag skulle vilja tävla å min lilla mammis vägnar som har fått nytt jobb där hon går & går & går dagarna i ända & älskar det, trots att hon har onda fötter. Hon köper foträta skor, bra sulor & min fina pappa ställer såklart upp & knådar fossingarna när det behövs, men jag skulle så gärna vilja unna henne en riktigt härlig behandling där hon kan ligga & slappna av & bara ha det bra. För det är hon värd!

2012-10-21 ♥ 17:58:56 » URL: http://jennybenny.se
Elin Andersson

Har 2 medium tassar med deformerade ringtår då dammsugaren alltid ska stå i deras väg.Rean blir de i duschen och de får smörj med första bästa närliggande lotion när de börjar bli lite torra eller när man märkar att insidan på svarta strumpr och fyllda med dödhud.

2012-10-21 ♥ 18:06:15 » URL: http://babian.blogg.se
jemma

Mina är långa, men jobbiga knölar. En jag fick opererat bort i somras =) (hallux valgus) Andra opereras i december (längtar konstigt nog haha) Haft det jobbigt med dem knölarna och på tårna dessutom. Försöker ta hand om dem, när man tar varma bad, och filar naglarna, sätter lite fin färg på naglarna osv, men ibland finns inte tid till och då önskar man en fin behandling. =)

2012-10-21 ♥ 18:06:53
Annika

Mina fötter är små med korta knubbiga tår och torra hälsar. Jag har problem med fötter och har svårt att låta andra ta på dem och kan alltså därför inte tigga fotmassage av andra utan får göra det själv.
Jag brukar bara fotbad ibland och smörja då jag orkar men ofta får se bara gömmas i sockar och skor vilket är tråkigt.

2012-10-21 ♥ 18:07:18 » URL: http://chocolatejesus.blogg.se
Sofie

Åh, jag måste ju bara vara med och tävla, men inte åt mig själv utan åt min underbara svägerska.
För en tid sedan var vi utomlands med hela familjen och större delen av semester tillbringades med att leta diverse verktyg att använda på svägerskans förhårdnader. Till slut hittade vi en "osthyvel" för fötter och arbetet kunde inledas, dock inte med önskat resultat. Det slutade nämligen i ett smärre blodbad på vår uteplats.

Är det någon som förtjänar att få sina fötter ompysslade av ett proffs så är det hon. (sa jag att hon kör ambulans och räddar liv varje dag, klart hon förtjänar lite vardagslyx ;))

KRAM på dig tuffaste Spidern!

2012-10-21 ♥ 18:08:08 » URL: http://sofieberglund.se
Hanna

Mina fötter är långa med riktigt långa sprettår. Huden är så torr att det är ett gympass bara att få av mig strumporna. Ibland lurar jag på mina fötter en salva och ytterst sällan får de gå en match med fotfilen. Dock så vinner fötterna alltid den fighten.

2012-10-21 ♥ 18:08:46
Hanna

Mina fötter är långa med riktigt långa sprettår. Huden är så torr att det är ett gympass bara att få av mig strumporna. Ibland lurar jag på mina fötter en salva och ytterst sällan får de gå en match med fotfilen. Dock så vinner fötterna alltid den fighten.

2012-10-21 ♥ 18:09:18
Emmie

Mina fötter är breda med lite böjda tår. Jag brukar smörja in dem när jag kommer ihåg sisådär en gång i månaden. Sen försöker jag värma dem i gosiga sockar om kvällarna.

2012-10-21 ♥ 18:13:06
Ida

Jadu mina fötter är långa (storlek 41/42), breda och platta! Bredden kan dock bero på att de är platta och jag alltid har 100% markkontakt :)
Under vinterhalvåret skulle mina hälar kunna användas som rivjärn. Då det gått för långt, dvs jag knappt kan ta mig strumporna åker fotfilen, aka osthyveln (en scholl hyvel med typ ett rakblad) fram och mina hälar är sedan mjuk och len i ca ett dygn :)

2012-10-21 ♥ 18:19:02 » URL: http://adi89.blogg.se
anonym

Åh, äntligen en tävling för mig!!
Mina fötter är svullna och jobbiga för tillfället,
inte alltid lätt för stackars fossingarna när man är gravid. Jag önskar att jag tog hand om dem......men det gör jag inte

Kram!

2012-10-21 ♥ 18:21:19 » URL: http://nicolinanordstrom.blogg.se/
Maria Olofsson

Mina fötter är breda, inte så långa och platta precis som min mammas. Jag brukar efter dusch fila dem och ibland (läs 1 gång i halvåret) unnar jag mig ett fotbad! :)
miaelizabeth94@hotmail.com

2012-10-21 ♥ 18:21:29
Johanna

På båda fötterna har jag en riktig stortå, och då menar jag en STORtå, det har jag alltid fått höra. Sen gömmer sig min fjärde tå bakom min tredje, lite som kurragömma och den lille han är lite för sig själv! Jag brukar unna mig en fotvård en gång om året, men bara om huden är tillräckligt tjock och det gör ont att gå. Fotmassage?, jag vill inte ens själva ta i dem ;) haha..

2012-10-21 ♥ 18:22:57
Helena

Mina fötter ser roliga ut då lilltårna ligger över tån som är bredvid. De är torra, fula och hur mycket jag än filar så blir de inte vackrare.

2012-10-21 ♥ 18:30:29
Mikaela Roos

Åh! Mina fötter skriker "VILL HAAAA" eftersom den enda uppmärksamhet dom får är nagelklippning nu och då. Dom är torra, beniga, fnasiga, nariga, spruckan och inte snygga nånstans. Lite kärlek tack!

2012-10-21 ♥ 18:31:14 » URL: http://www.alvdala.blogspot.com
Linn

Mina fötter är nätta med krokig lilltå, ser ut som en snabbmakaron. Lite torra, speciellt på hälarna. Mycket dålig på art ta hand om fötterna. Brukar passa på att låna min svärmors fotmassage apparat när vi är där och ibland fotmassage av sambon :). Så de förtjänar verkligen lite ompyssling :)

2012-10-21 ♥ 18:32:52
sophie

Mina fötter är små men ändå långsmala med extremt högt fotvalv. Böjda tår samt tånaglar som jag helst inte vill visa upp alls (tån i mitten på foten, tappat namnet, är i så dåligt skick att jag klippte av 2/3 av nagel igår och finner en äcklig blåsa under nageln)

Jag är sämst på att ta hand om mina fötter, de är torra under alla trampdynor och hälar. Jag brukar med jämna mellanrum ett välbehövligt fotbad med tillhörande skrubb, filning etc.

2012-10-21 ♥ 18:34:48
Martina

Mina är korta och breda, spänner jag ut tårna med strumpor på ser de precis ut som ankfötter!
I övrigt torra stortår och hälar. Är dålig på att ta hand om dom när det gäller vård, men de är alltid snygga, nagellack året runt! Jag fullkomligt älskar fotmassage, speciellt när fötterna är sådär varma och svullna! (Jag har en man som får agera fotmassör titt som tätt)

2012-10-21 ♥ 18:39:35
Nicole

Mina fötter är små och smala, men minst är nog hälarna. De får stå ut med att gå i högklackat dagligen så trampdynorna (heter det så?) är ganska hårda. Jag tar faktiskt inte hand om dem på något vis, stackars fötter egentligen...

2012-10-21 ♥ 18:40:56 » URL: http://sanzetth.blogg.se
Veronica

Mina fötter är stora, breda och platta med prinskorvar till tår!! Det gör ont i fötterna allt som oftast och speciellt nu på vintern blir fötterna torra och fnasiga.
Jag försöker ta hand om dom genom att be fästmannen fixa ett fotbad till mig och smörja/massera fötterna efter. Men det händer tyvärr inte så ofta som det kanske behövs.
Kram

2012-10-21 ♥ 18:40:57 » URL: http://lifeasveronica.blogg.se
Klara

Sneda och breda. Hela tiden vrids stortån lite mer inåt (dumma gener, pappa säger bara att jag kommer få hans åderbråck med). Alltid fulla med skoskavsblåsor och förhårdnader trots att jag i perioder vårdar dem ömt med fotbad, filning och krämer. Mina fötter hade uppskattat lite ompyssling som min studentplånbok inte kan unna dom.

2012-10-21 ♥ 18:41:25
Camilla

Mina fötter är breda, tjocka och långa! De har nog tyvärr sett sina bättre dagar, även om jag inser att de ska hänga med några år till! Med lite tur!
Hur jag pysslar om dem? Jo, jag river och sliter bort skinn. Hårt och brutalt, så blodet rinner. Det gör så himla ont och jag gissar att det är nån form av självskadebeteende:)
Jag lovar varje ggn att aldrig göra så igen, och så när det är läkt är jag på't igen! Sjukt! Jag vet!

2012-10-21 ♥ 18:42:10
Signe

Storlek 39 på skor, med oftast turkosa tånaglar! Brukar ta hand om dem med att fila och smörja in. Mina fötter är det dock väldigt synd om för tillfället. Var korkad i våras när jag gick omkring i dåliga skor. Detta straffade sig rejält, nu har jag ben som vuxit utåt baki hälen som jäklas varje gång jag har skor på mig. Och det ska ta många månader till innan det blir bra. En skön fotbehandling hade gett mig något gott med dessa taskiga fötter!

2012-10-21 ♥ 18:42:25 » URL: http://signen.blogg.se
emelie

Mina fötter är fruktansvärt fula! Torra hälar och fotsulor, krokiga tår, höga och breda så inga skor passar. Eftersom jag har en mindre fotfobi så klarar jag inte av att ta i mina egna fötter heller, så de är ju en smärre katastrof. Jag brukar försöka fila dem i duschen men jag mår ju bara illa när jag är tvungen att i min egen fot. Haha!!

Därför skulle det vara hur bra som helst om jag fick detta kit. När mina fötter är fina kanske jag kan smörja in dem i fotsalvan också. Annars får någon annan stackars människa göra det åt mig :)

2012-10-21 ♥ 18:43:02
Karin

Jag har ett par snustorra 37or med spruckna hälar, flagniga fotsulor och en lilltå som är så knubbig att man inte kan se nageln. De brukar få spendera sin tid i små klackskor eller gummistövlar. Om dom har tur så kommer jag ihåg att fila och smörja in dom lite ibland om det finns kräm att tillgå.

2012-10-21 ♥ 18:43:35 » URL: http://frubacklund.blogg.se
johanna larsson

jag tränar 5-6 pass i veckan och mina fötter slits så mycket!! går på fotvård sporadiskt och målar tånaglarna ibland =) detta är nog ett bra sätt att kickstarta så sommaren 2013 kan bli en härlig sommar för mina stora fötter med långa tår!

2012-10-21 ♥ 18:46:44 » URL: http://larssonjohanna.blogg.se
Moa R

Mina fossingar brukar vara snyggt fixade med rosa nagelack på tårna och lena som bara busen. Såhär i vecka 40 i graviditeten så är de bara rosa och alldeles vattennfyllda. (Tänk rosa vattenballong)Ser fram emot att nå dem igen och tacka dem för att de bärt mig och min otroligt gravida kropp när lillen väl kommit ut!

2012-10-21 ♥ 18:51:51
Emelie

Mina fötter är korta och tjocka, har torra hälar och fnoskiga naglar. Jag brukar måla naglarna för att maskera det värsta och smörja in hälarna och hoppas på det bästa. /emelie m

2012-10-21 ♥ 18:52:41 » URL: http://emsdesign.blogg.se
Anonym

Smala och platta med en tå som jag brukar kalla tomtetån(den är inte som andra den ser knäckt ut) torra som jag vet inte vad! En gång när jag var gravid så gick jag till fotvårdaren och hon skar bort en massa på hälarna, galet! Så jag skulle behöva det till mina kära fossingar

2012-10-21 ♥ 18:59:09
Eleonor Pedro

Mina fötter är som stubbar. Dom har allt som behövs för att kunna misstas för ved. Flisor, sprickor och tveksam färg på både naglar och trampdynor. Att ta av sig strumpor är ett äventyr för sig eftersom tyget hakar fast i var och varannan flisa på sin väg av foten. Gud förbjude att jag skulle kunna sova i sidenlakan, då vore dom sönderrispade när morgonen kommer! Stortånageln kan liknas vid bark då den även verkar växa på höjden?

I sällsynta fall ordnas det med fotbad och fotmassage av min man. Under vårt 3 år långa förhållande har det nog hänt 2 heeeela gånger, lyckos mig! Annars lever jag efter filosofin att asfalt slipar klor på hundar och även sandpapprar fötter, jag tror dock att det är mina fötter som sliter på asfalten istället för tvärtom.

Make me feel hot, with a ny fot!2012-10-21 ♥ 18:59:18 » URL: http://mamafashionella.blogg.se
Malin L

Fötterna var det ja! Mina är ganska små, storlek 36. Jag har en väldig hålfot så går lixom bara på trampdynan och hälen. Små sprickor i hälarna finns de gott om även fast jag gjort 2 babyfoot behandlingar sedan maj. Naglarna är lackade i rosarött för att piffa till dem. Min mamma är massör så brukar tigga massage av henne när vi ses men jag borde skärpa mig å fila fötterna mycket oftare!

2012-10-21 ♥ 18:59:49
Emelie O

Hej hej!

Jadu mina fötter... När min bror såg mina fötter för något år sedan skrattade han till och sa att jag har bebisfötter med tillhörande "potatistår". Det vill säga att tårna di är korta men bulliga och under varje tå har jag en spets på (får hoppas att det är på modet i vår). I övrigt är mina fötter som en enda stor förhårdnad, hälen är lite som... ja, sandpapper (iofs billigt om jag skulle få för mig att slipa något ;)

Jag såg att du gjorde behandlingen med fotpåsarna. Har jag velat göra länge, meeeen med rädsla för att mitt hem totalt ska bli en enda stor "död hud som lossnat"-station har jag inte vågat mig på det än. Tror de skulle behöva lite omvårdnad innan jag vågar, så skulle passa ypperligt med ditt pris. Det är välkommet hem till mig!

Haré gött! /Emelie

2012-10-21 ♥ 19:10:44
Frida

Hej Spiderchickis! Nu är det ju snart fars dag och jag skulle gääääärna ge det där kitet till min kära lilla pappa. Han har storlek 43 i skor, och har sinnessjuka problem med sprickor i hälarna. Han har provat allt - men ingenting hjälper.. Det skulle vara superduperkul att överraska honom med ett fint presentkort och fina Helosansalvor, det skulle nog hjälpa honom väldigt mycket. Han lider nämligen när han går ibland.. Men han har inte råd att gå och få en trevlig fotbehandling tyvärr. Så jag hoppas verkligen du väljer mig så att jag kan hjälpa min kära pappi! Ha det bra, pusspuss :-) // Frida

2012-10-21 ♥ 19:12:57
Jessica

Jag försöker undvika att inspektera mina minst sagt ojämna fossingar till det yttersta. Då jag flitigt trycker ner stackarna i fotbollsskor och obekväma klackar har min fötter utvecklat nya knölar, skavsårsamlingar och härligt förstörda fotsulor. Jag hyser tyvärr ingen större kärlek till mina fötter och vårdar dem därefter, alltså nada. Dok brukar jag försöka piffa till tånaglarna med lite färg då och då, till och med min sneda pektå ser fräsig ut då!

2012-10-21 ♥ 19:14:48
Sarah

Mina fossingar e vanligtvis rätt beniga, nu som höggravid är dom lite mera rundande i formen (läs feta). Dock har dom alltid målade tånaglar, gärna i knallblått eller rött. Och det är väl också det lilla jag gör för mina fötter. Eller ja, duschar dom emellanåt gör jag :-)

Mail: sarah_johansson@hotmail.se

2012-10-21 ♥ 19:17:16
Sabina

Jag minns inte hur mina fötter ser ut. Jag har en gravidmage ivägen. Men dem känns fluffiga, lite längre och lite bredare än vanligt. Min sambo säger att jag har tendens till plattfot men jag har helt klart potential till snygga barfota fötter. ja, dom blir väl rena när jag duschar....

2012-10-21 ♥ 19:20:09 » URL: http://www.binabus
Julias pyssligheter

Mina fötter är ganska noramlstora, strl 38 och har alltid målade tånaglar. Min ena lilltå är dock tjock och knölig sen jag förfrös den när jag var ute och lekte i för kalla skor en höstdag i min barndom. Jag ville gå in för att jag frös, men lillsyrran tyckte att vi hade så kul ute så jag stannade kvar och pja, därav en rätt ful lilltå utan känsel. :P Dock är jag ganska duktig på att ta hand om mina fossingar. Jag har som sagt alltid målade tånaglar- det är jag besatt av! Har nog inte haft mina tånaglar omålade på sisådär 6-7 år. Gillar att fixa och pyssla med olika färger. Jag får lätt torra fötter så jag brukar fila dem när jag kommer ihåg och testat sån där Footner, men inte med något jättebra resultat. Så en riktigt bra fotkräm skulle nog fossingarna jubla åt. :)

2012-10-21 ♥ 19:25:47 » URL: http://juliaspyssligheter.se
Maria

Mina fötter är inte mina favoriter, men vad skulle man göra utan dem!? Stortån på högerfoten lider fortfarande sviter efter en fotbollsmatch med och mot familjen i somras så höga klackar är bannlysta. I övrigt har jag nästan trekantiga lilltår och stora stortår. Men hur de än är formade så är naglarna alltid målade i glada färger för att pigga upp de annars ganska sletna fossingarna. Det bästa mina fötter vet är att få fotmassage (gärna zonmassage) och lite härlig pedikyr, något de bara unnas på utlandssemestrar även om det är när man jobbar och sliter man allra mest behöver det. Efter en sådan behandling gillar till och med jag mina fötter! Som jag skulle önska att jag vann en behandling, det kanske även skulle hjälpa mot den här dumma urinvägsinfektionen som gått upp i njurarna som inte antibiotikan riktigt råder bot på. Tack för en verkligt underhållande blogg!

2012-10-21 ♥ 19:31:18
Jo

Mina är långa, knotiga och mycketmycket fula. Egentligen är de säkert inte fulare än någon annans men jag har alltid haft svårt för dem och visar dem helst inte utan strumpor på. Nu det senaste har jag dessutom envisats med att gå i för små skor (men de är såå snygga och köpta second hand - so what to do?) så det har blivit som små knölar uppepå alla tårna. Mycket attraktivt. Så man kan säga att jag skulle behöva ge de små fossingarna lite kärlek och därför vill jag gärna vara med och tävla!

2012-10-21 ♥ 19:35:17
Anna-Ellies mamma

Mina fötter är ganska normalbreda, men långa, har stlk 40 i skor.. hälarna är hårda och ganska torra, och dom får sällan kärlek, det blir när det måste göras!(Fotfilen blir hela tiden nerputtad bakom badkaret när barnet badar, och då köper jag en ny när jag kommer ihåg, så där under finns en hel fotfils affär)
Min kära vägrar massera mina fossingar, och jag har aldrig fått en fotbehandling, så det vore ju nått att hänga i granen! ;)

2012-10-21 ♥ 19:36:06 » URL: http://livetmedkarleken.blogg.se
Marie

Har torrare fötter än någon annan. Det är lixom torr-flagor och sprickor här och där. Sambon brukar skratta åt mina fötter, för jag har ett lååångt mellanrum mellan stortån och nästa tå. Jag är urkass på att ta hand om fossingarna, är så kittlig så sambon får inte röra dem. Har aldrig besökt en fotvårdare...vilket faktiskt vore rätt så aktuellt när jag tittar ner på fossingarna.

2012-10-21 ♥ 19:40:48
Fanny

Jag tänker ge vinsten till lilla mamma i present om jag vinner så jag beskriver hennes fötter:
Korta, breda, hårda och torra fötter som är i stort behov av en ompyssling. Brukar filas ibland, men det är svårt att få tid till det.
En fotvårdsbehandling skulle absolut uppskattas!

2012-10-21 ♥ 19:42:46
Zanna-Mamma till 3

Är en tjej med korta små knubbiga fötter. Som innan jag fick barn var i alldeles utmärkt skick. Men nu 3 barn och 6 år senare är två knubbiga små fötter som är torra och spruckna efter allt springande efter och med ungar i famnen:p och tidsbristen som uppstår då.

2012-10-21 ♥ 19:47:23 » URL: http://www.mammazanna.blogg.se
Världens bästa Maria

Mina fötter är i mina ögon jättelånga. Jag har haft komplex för mina stora fötter sedan jag var ca 12-13 år och mina fötter hade växt klart till 39:or och jag kunde låna mammas skor (hon hade 40). Idag har jag 39-40 till mina 168 cm vilket kanske inte är jättestort men jag hade lika gärna kunnat ha båtar som fötter för så känns det när jag ser mig i spegeln. Dessutom är vänsterfoten konstant lite svullen efter en partajkväll för ca 1,5 år sedan då jag stukade foten. Sedan dess har den varit lite tjockare än högerfoten så nu kan jag inte ha alla mina skor längre.

Jag försöker fila bort lite förhårdnader och rycka bort lite hårstrån från stortårna (yack) då och då. Ibland tvingar även jag till mig lite massage från min sambo men han avskyr fötter så det blir alldeles för sällan. Men då smörjer han också in mina fötter. Mina fötter skriker desperat efter lite kärlek! Just det, jag har varit gravid också så det gjorde väl inte saken bättre gällande min svullna fot...

2012-10-21 ♥ 19:49:45 » URL: http://mariajohanssons.blogg.se
My

Jag är en sjuttonårig tjej och mina fötter är ett par ganska normala fötter med lite torra hälar. De hade gärna tagit emot lite lyx som denna!

Men om jag hade vunnit så skulle jag gett detta presentkort till min mamma som snart fyller år. Hon har haft ganska mycket problem med sina fötter så som hälsporre osv. och hon skulle verkligen vara värd en sån här behandling. Det hade varit så kul att få ge henne en fin present som denna.

2012-10-21 ♥ 19:51:08 » URL: http://www.mmmyy.devote.se
Louisefoto

Storlek 38/39 på skor och mina fötter spriker oftas även om jag använder fotkräm och har oftas fotbad (några gånger i månaden) men det hjälper inte , det skulle betyda allt om jag vann fot-kit. jag skulle bli otroligt glad för jag brukar oftas ha otur i tävlingar.

2012-10-21 ♥ 19:52:21 » URL: http://Louisefoto.spotlife.se
Sandra

Jag måste erkänna att jag knappt vet hur mina fötter ser ut...Har fotfobi så enda gången jag ser dom är i duschen och då väljer jag att inte titta på dom. Dock vet jag att dom är långa och krokiga för att hitta skor är ett helt mysterium. Två tår på varje fot är förfrusna efter en kall vinter i stålhättsskor. Och båda mina stortår har blivit söndertrampade av hästar. Så lite fotvård skulle inte sitt fel!

2012-10-21 ♥ 19:55:13
Anna-Lena

Ja jisses - om någon av mina två fötter skulle tävla i snyggast fot vinner så skulle de ohotat hamna i botten! Breda, skeva med en lååång pektå och elefanthud som varvas med sandpapper. Är inge vidare på det här med fotvård men om jag blir servad med prylar så måste jag ju ta hand om et?

2012-10-21 ♥ 20:03:50 » URL: http://www.rackarna.wordpress.com
Elin

Skulle inte vilja vinna åt mig själv, utan åt min mamma. Hon är diabetiker, vilket gör att det är superviktigt egentligen med "bra fötter". Dock är fotvård ingenting hennes ekonomi tillåter, utan hon får försöka underhålla fötterna så gott det går själv.
Skulle verkligen vilja unna henne detta! :)

2012-10-21 ♥ 20:09:36
Bea

Jag har knubbiga korta tår men "lilltår" som lägger sig halvt vikt under "ringtån". För två veckor sedan bestämde jag mig för att jag måste sluta bita på tånaglarna (ganska äckligt kan så tyckas), så jag målade de i den allra glittrigaste silver så att de skulle vara för fina för att bita på. Det funkade! Så nu har jag varit bitfri i hela två veckor!!!

I övrigt är jag kass på att ta hand om dom. Min kära sambo vägrar att massera de...

2012-10-21 ♥ 20:13:12
Lisa Hå

Hola Spiderchick! Varning för detaljer: Förfrös vänsterfoten förra vintern eftersom jag envisades med att gå runt i converse hela säsongen... Sen dess har foten inte riktigt velat bli sig själv. Jag ömsar skinnlager efter skinnlager och är redigt törr. Tror fötterna blir lite extra trötta då jag står och går på jobbet hela dagen och ofta inte bryr mig om fötterna alls..... Skulle vilja ändra på det! KRAMIS

2012-10-21 ♥ 20:22:17
Lisa Hå

Hola Spiderchick! Varning för detaljer: Förfrös vänsterfoten förra vintern eftersom jag envisades med att gå runt i converse hela säsongen... Sen dess har foten inte riktigt velat bli sig själv. Jag ömsar skinnlager efter skinnlager och är redigt törr. Tror fötterna blir lite extra trötta då jag står och går på jobbet hela dagen och ofta inte bryr mig om fötterna alls..... Skulle vilja ändra på det! KRAMIS

2012-10-21 ♥ 20:23:09
Sanna A

Mina fossingar är breda, lagom långa och slitna efter år av fotboll och badminton (trånga skor, blåsor och blånaglar på stortårna). Mina hälar börjar likna min mors och ja hur ser dessa ut undrar nog du? Jo torra som torrbollar. Fötterna får för lite kärlek då min sambo har lite fotfobi och jag likaså. Så ja att få lite hjälp på traven i mina strumpor är välbehövligt!

2012-10-21 ♥ 20:24:43
mammaTea

Mina fötter ser ut att ha tappat en tå. Jag har ett JÄTTE stort mellanrum mellan stortån och pektån (eller vad man ska kalla den). En fin egenskap som jag belastat även mina två barn med. Torra fötter med hälar som spricker har jag också och är sämst på att ta hand om dem.

2012-10-21 ♥ 20:25:19 » URL: http://mammatea.se/
maria

mina fötter är INTE roliga, i tell you! till att börja med har jag storlek 35, lycka till att hitta snygga skor i den storleken när damavdelningen börjar på 36 i 99,9% av fallen. Sen är den vänstra foten bredare än den andra = ännu svårare att hitta skor. den högra foten är även konstigt böjd, typ som en ostbåge (okej kanske inte så extremt) så jag får alltid förhårdnader på insidan av hälen. har även förhårdnader på trampdynorna..
på sommaren blir det fotbad och nagellack ibland men nu på hösten och vintern blir de torra, spruckna och hemska utan omvård. tur att man kan gömma dom i strumpor och kängor :)

2012-10-21 ♥ 20:28:31
Clara

Mina fötter har alla förutsättningar för att vara superfina! Fem stycken tår på vardera fot. Det är bara det att ägaren till fötterna är lite lat och det har lett till att fötterna fått sällskap utav diverse förhårdnader och sandpappershälar. Men ibland efter en riktigt lång och varm dusch när fötterna blivit sådär uppmjukade och härliga kan den gamla, icke så använda, fotfilen få åka fram och riva av ett parti sågande på vardera fot. Sedan smörjs de varsamt in med det som finns att tillgå, Body Butter, Helosan eller om inget annat finns att tillgå så kan det ha hänt att fötterna blivit insmorda med ansiktskräm (så länge det står "för extra torr hud" så borde det hjälpa, tänker jag).

2012-10-21 ♥ 20:28:32
sanne

Har en ganska bra relation med mina fötter. Jag hade en kompis som gav mig en så fin kommentar om mina fossingar att jag gillat dem sedan dess.

Jag har rätt så stora fötter, storlek 41.
Min stortå är väldigt stor medan de andra tårna är små. Min nagel på lilltån är jääättteee liten. Så liten att när jag har klippt mina naglar har jag knappt någon nagel kvar där. Rätt så gulligt faktiskt.

Fötterna får inte så mycket kärlek de förtjänar. Först när det frasar om fötterna när jag tar på mig strumpor smörjer jag in dem...

2012-10-21 ♥ 20:28:50
Erica

Hej! Jag vill hellre beskriva min mammas fötter eftersom de är i större behov av behandling/fotkrämer.

Min arma moder har slitit med sina korta, kramgoa fossingar i flera år, men precis som du så har hon det såkallade rivjärnsproblemet.

Hon smörjer in dem med jämna mellanrum och filar varje kväll ändå envisas de jäklarna med att förbli stixiga. De små tånaglarna målar mamma alltid i en rubinröd färg som matchar hennes svagt solbruna hy.

2012-10-21 ♥ 20:28:59
Nadja

Mina fötter är små men mina tår är så långa att jag får tre storlekar större. Stortån är längst och ful som sjutton. Filar hälarna men det händer inte då mycket, torrheten sitter som sten. Har haft en vision väldigt länge om att gå på fiskspa men lär bli när jag är 50 om jag fortsätter så här..

2012-10-21 ♥ 20:30:46 » URL: http://www.mominthecity.blogg.se
Olivia

Mina fötter är snygga. Har alltid tyckt att de är fina precis som de är. Ganska breda, och ganska långa (stl40) (ja, de har gått upp två storlekar efter två graviditeter) Tårna går i en snygg 'nedåtbåge', alltså stortån är längst och lilltån är kortast.
Tyvärr tar jag hand om mina fötter alldeles för dåligt. Men då min mamma är zonterapeut och akupunktör och jag har fått lära mig att kroppens alla punkter sitter i fötterna så ser jag dem lite som heliga. Därför tar jag mycket noga hand om min mans och vår dotters fötter. Dottern brukar få massage på fötterna med en lugnande lavendelolja innan läggdags. Men mina glömmer jag lätt bort, och när mamma hälsar på och vi har tid för zonterapi så är mina fötter sist på listan så klockan springer alltid iväg och vi hann inte med mina fötter denna gången heller.
Är det min tur nu?

2012-10-21 ♥ 20:32:11
Sarah

Jag är lite osäker på hur mina fötter ser ut. Jag har nämligen inte sett dom på ett bra tag. I stället har jag fått stirra ner på en stor gravidmage. Men sen en vecka tillbaka är magen borta men jag har inte vågat spana in fötterna än eftersom dom antagligen är så vanvårdade att jag får skämmas!
Det jag minns är att jag har ganska små fötter men breda. Jag står stadigt på dom!

Därför är jag gärna med och tävlar!

2012-10-21 ♥ 20:38:04 » URL: http://strimmoravmig.se
Titti (igen)

I förvirringen som tillstötte i huvudknoppen,skall tilläggas att mina fötter är korta,breda å lite knubbiga. Det glömde jag som bort att skriva. Lite ludet på tårna fläckvis. Om det är hår eller strumpludd har jag inte orkat utreda....

2012-10-21 ♥ 20:42:20 » URL: http://livetpavischan.blogg.se
Annika

mina fötter är i stort behov av fotvård,det man hittar under mina tånaglar är för äckligt att beskrivas i ord och har tendens till nageltrång på ena stortån, hälarna är sprickiga och och jag flagnar under fötterna... sen är ju egentid lyxvara och skulle inte sitta helt fel när man är (två)småbarnsmamma...

2012-10-21 ♥ 20:49:53 » URL: http://www.elfstrand.blogg.se
M

Mina fötter är långa och breda, vilket alltid har betytt problem att hitta skor som sitter bra. Har mycket nagel på stortån men nästan ingen på lilltån. Får lätt förhårdnader och torrsprickor men brukar putsa med min älskade pimpsten då och då samt alltid färgglada naglar. Ibland får de till och med ett varmt fotbad eller stoppas ner bland fiskar.

2012-10-21 ♥ 20:50:39 » URL: http://Http://mittlivsutmaning.blogg.se
Julia S

Jag har långa och smala fötter men med ganska många benknölar på sidorna som kan ställa till en hel del problem när det gäller att hitta bekväma skor. Jag har riktigt torra hälar med torrsprickor som blir värre på vintern. Försöker ta hand om fötterna genom fotbad med fotsalt, filning av hälar och insmörjning. Vore perfekt att vinna detta kit då mina fötter kräver mycket återfuktning.

2012-10-21 ♥ 20:51:20
Emilie

Har 2 stora och fula fötter. Tårna är onormalt långa och hälarna torra, hårda och fnasiga. Dessa får utstå en hel del på dagarna, bl.a. Att bli påkörda av en gåstol stup i kvarten och många och långa promenader med vovven. De skulle bli väldigt glada för lite uppmärksamhet och kärlek!!

2012-10-21 ♥ 20:52:37
Katta

Mina fötter pryds just nu av 2 omläggningar pga en nageltrångsopererad tå och en tå som väntar på operation.

Hälarna ser värst ut men min man brukar fila dem,massera dem och smörja dem med fotkräm.

Fotbad ibland

2012-10-21 ♥ 20:52:37
Josefine

Mina fötter påminner lite om ankfötter, alltså bredare i fram. Jag har ganska stora mellanrum mellan tårna, speciellt mellan stortå och pektå. Pektån och mittentån är längre än stortån.

Jag brukar fila mina fötter när jag tycker att de börjar bli för torra.

Om jag skulle vinna, skulle jag dock ge vinsten till min far. Han har nämligen svåra problem med torra fötter och hälsprickor och är i större behov av ett fotvårdskit än vad jag är.

2012-10-21 ♥ 20:58:10
Amanda

Jag har komplex för mina fötter och eftersom jag har en släng av fotfobi är dom inte heller särskilt väl omhändertagna... Ibland blir det en lerinpackning när jag glömmer sätta på mig gummistövlar när jag ska ta in hästarna från hagen och det har hänt att dom har fått våldsam massage av hästhovar, i övrigt låter jag dom vara ifred med sina förhårdnader och sprickor!

Dom harvstorlek 38/39 och den enda tån som är normal är väl stortån för det går i släkten att ha konstiga fötter och tår. ;)

2012-10-21 ♥ 21:00:12 » URL: http://whadri.se
Josefin

Mina fötter är av storleken 38, ganska så breda när jag belastar dom. Båda lilltåarna är lätt deformerade och dessutom har jag vintertid en 6e tå på varje fot, då jag varje vinter misshandlar jag mina fötter grovt genom att trycka ner dom i ett par pvc-stövlar (skidpjäxor) i december och sedan låta de se dagsljus i början av maj igen. Mina hälar och insidan fötter är fulla utav knölar, även detta för att jag bär pjäxor.
Misshandeln slutar inte där. Jag äger ingen fotfil, när jag tänker efter kommer jag inte ens ihåg när jag fila fötterna senast. När jag smöjer in de stackars fötterna blir det med antingen after sun eller handkrämen jag hitta i min sambos resväska. Huden på hälarna och trampdynorna är just nu så tjock att det antagligen inte skulle göra ont om jag trampar på ett häftstift..

Jag skulle kunna hålla på i evigheter om mina fötter. De vill bara ha lite kärlek, och ett kit som detta hade varit perfekt för dom! :)

2012-10-21 ♥ 21:09:56
Jenny

Mina fötter är väl egentligen inte mycket att prata om... De är lite breda, det har jag efter mormor. Det gör det lite svårt att hitta finskor.

På sommaren är fötterna relativt fina, men nu när vintern närmar sig blir de torra, nariga och tråkiga. Jag är tyvärr väääldigt dålig på att ta hand om mina fötter, även om jag borde. Jag går omkring väldigt mycket i mitt jobb, vilket såklart frestar på. Har aldrig besökt en fotvårdare, men tror att det skulle vara väldigt skönt, och välbehövligt.

2012-10-21 ♥ 21:17:59 » URL: http://quadrifolium.blogspot.com
Emma

Har hela mitt liv haft strl 38 i skor, inget konstigt. Efter graviditeten hade fötterna växt en storlek och eftersom jag trampar snett så nu får jag köpa strl 40 (!). Har jättesvårt för att hitta skor eftersom mina fötter till råga på allt är superbreda. Utöver det så har jag hallus valgus på höger fot och får lätt nageltrång. Någon som vill byta?
Jag brukar smörja mina fötter med den gröna helosansalvan men det hjälper föga. Finns nog inte ett enda par fötter bland alla dessa kommentarer som förtjänar en fotbehandling mer än mina ;)

2012-10-21 ♥ 21:23:16 » URL: http://akeroe.blogg.se
Sofia

Mina fötter är rätt stora för att vara tjej (strl 39), med tydliga ådror, spruckna hälar och om det inte vore nog så är stortån är vinklad mot de andra tårna och ser rätt grotesk ut ibland (hallux valgus) Det gör även att tånaglarna blir smått deformerade tyvärr. Eftersom jag har det problemet med fötterna kan man ju tro att jag tar väl hand om dem men sånt har man ju inte tid för med två små att hålla koll på. Dessutom gör de där förbaskade stortårna att jag helst inte tittar på mina fötter så de får se ut bäst de vill trots att jag gärna skulle flasha dem i knallrött nagellack någon gång men det gör jag aldrig, för då kanske någon annan också ser så fula de är :-/

2012-10-21 ♥ 21:27:36 » URL: http://www.bropporna.blogg.se
Ulrica

Mina fötter är nog normalstora men är världens torraste och jag får tyvärr väldigt lätt hälsprickor. Jag är usel på att ta hand om fötterna även om jag borde det så det här fotvårdskitet skulle passa finfint!

2012-10-21 ♥ 21:30:23
Malin

Mina fötter är skitbra att gå på. De har, till skillnad från min familj på sambo och tre barn, perfekt längd på tårna. Okej, det skulle nog bli ett himla liv om jag tog upp det där. Min "pektå" är kortare än stortån och sen följer resten av tårna längdordningen.

Just nu är mina fotsulor helt svarta. Efter att vi gjort fruktsallad, med fruktsaft över hela golvet och vår pelletspanna exploderade. (OBS ingen fara för liv, det började inte brinna utan blev bara sot i hela källaren) och detta sot tog sig via fötterna upp till köksgolvet och fastnade i fruktsaften och trängde även in i mina ovårdade fötter. Detta är statusen just nu, eventuellt inner de att vara mindre svarta efter den kommande duschen.

Skulle gärna vilja prova fotvård, men är så jäkla rädd för att jag inte skulle fixa det för att jag är så kittlig under fötterna. Därför skulle jag inte våga lägga ut pengar på det själv.

2012-10-21 ♥ 21:31:12
Hannah

Jag är hudlotionsmissbrukare utan dess like. Men fossingarna faller av någon anledning lite i glömska. Och som fattig student i kyliga norrbotten skulle det nog värma i hjärtat på mina bortglömda fossingar (om dom hade ett hjärta dvs) om dom skulle få lite uppmärksamhet såhär på höstkanten!Jag har försökt flirta till mig lite fotmassage, men han tittar bara konstigt på mig och går bara iväg. Ja, denna "han" jag pratar om är ju såklart min hund, inte speciellt hjälpsam. Sen tror jag mina fossingar skulle klä sig utomordentligt bra i Helosan!

2012-10-21 ♥ 21:31:25 » URL: http://hannahgrahn.blogg.se
Cici

Hej! Mina fötter mår så bra ,så bra men det gör inte min dotters. Hon har snustorra fötter som kräver daglig insmörjning. Ett jobb som vi föräldrar tvingades utföra dagligen när dotter bodde hemma. Nu får hon smörja själv! Ibland lyckas hon tilltvinga till sig fotmassage/smörjning av bror, pojkvän och allehanda kompisar. Då hon är en fattig student så skulle hon vara betjänt av ett fotvårdspaket med tillhörande behandling detta för att hon fortfarande ska kunna behålla sitt nätverk. Hur kul tror ni att det är att smörja någons fötter?

2012-10-21 ♥ 21:36:06
Matilda

Mina fötter är i behov av... ja, vad som helst som kan hjälpa dem lite på traven.

De ser ut som följer: långa smala tår där pektån är längre än stortån, lilltånageln är nästan icke-existerande och vänd bort från resterande tår (trots det målad i knalligt rosa!). Och just det: fulla av skavsår, blåsor och sprucken hud. Myyyyyys.

Fotvårdande: not so much. Har liksom gett upp eftersom att blåsor och hudslamsor tycks återkomma oavsett (kanske inte efter en fotvårdsbehandling!).

2012-10-21 ♥ 21:48:46
Lisa

Mina fötter är alldeles lagom långa och breda, faktiskt väldigt symmetriska om jag inte hade den där knölen på hälen som gör det svårt att få ballerinaskor att sitta kvar.

2012-10-21 ♥ 21:51:40
Rebecca

Mina fötter är spinkiga men rätt söta trettisjuor. Jag har frökenfötter och får alltid blåsor av nya skor. På sommaren brukar jag se till att fötterna får uppleva massor av solvarma klippor, salta bad och några havstulpaner (det hör till!!). Jag löptränar en del och är riktigt nöjd med att fötterna tar mig dit jag vill utan att protestera. Kanske är det för att jag nästan alltid är för bekväm för att ha högklackat även om det är snyggt! Eftersom jag har så frökniga fötter kan man inte direkt hyvla bort död hud med osthyvel, utan på sin höjd filar jag lite på hälen nån gång ibland på vintern och lägger på nån kräm. Mina fötter är verkligen helt grymma som går med på allt jag utsätter dem för så det skulle vara kul att vinna en möjlighet att ge dem lite extra löve!

2012-10-21 ♥ 21:52:06 » URL: http://www.rebelform.se
Emma

Mina fötter är lagom stora med superbreda. Nästan bredare än va de är långa. Då jag bor i converse året om tar jag aldrig hand om dom. Klipper naglarna efter behov. Har aldrig målat dom och skulle verkligen vilja få en fotnassage någon gång, för det har jag heller aldrig gjort.

2012-10-21 ♥ 21:52:20
Lisa

Men naaaaaj, nu skickades det ju för tidigt. Gör ett nytt försök.

Mina fötter är alldeles lagom långa och breda, faktiskt väldigt symmetriska om jag inte hade den där knölen på hälen som gör det svårt att få ballerinaskor att sitta kvar. Tar alldeles för dåligt hand om mina fötter, smörjer på sin höjd in dom i olivolja och stoppar i plastpåsar över natten någon gång om året.

2012-10-21 ♥ 21:59:55 » URL: http://lisanow.blogg.se
Madeleine

Hej!
Mina fötter är ganska breda - ärvda av mormor, och mina tånaglar är väldigt underliga, uppåtböjda liksom. Vem jag har ärvt dom ifrån är ett mysterium..
När det hinns med får sig fossingarna en rejäl omgång med fotbad, massage, filning och smörjning. Tyvärr var det alltför länge sen nu - tack för påminnelsen!

2012-10-21 ♥ 22:10:24 » URL: http://madeleinesettergren.wordpress.com
Helén

Jag har skoskavsfötter. Framför allt när jag använder mina kängor, som är mina bästa skor. Efter en halvtimme börjar jag få känningar i hälen. Efter två timmar har jag minst två blåsor. Detta trots att jag vandrade 17,5 mil i dem under 10 dagar i Rumänien i somras. Ja, och innåtgående häl så alla skor glabbar. Och så är mina fötter ganska låga så att hitta snygga skor är en nästan en omöjlighet. Så jag kompenserar genom att försöka fila lite på dem varje gång jag har duschat. Lite sämre på det där med att sörja in...

2012-10-21 ♥ 22:11:31 » URL: http://easyblue.blogg.se/
Stina

Jag har lagom långa men lite bredare fötter. Snustorra och fulla med förhårdnader och på hälarna är det på tok för djupa sprickor. De får ingen som helst kärlek då lillbarnet gärna äter på fotfilen (jag vill då inte använda den så att han inte ska få in gamla fotrester i munnen)(ja, jag kan lägga den någon annanstans men nu har jag inte gjort det)(så nu är den dessutom borta), fotkrämen är också slut så smörjda blir de inte heller. Han den där jag bor med ger dem heller inte massage. Mina fötter behöver med andra ord kärlek!

2012-10-21 ♥ 22:14:59 » URL: http://mylifemamastina.blogspot.com
Therese/zill

Mina fötter är ett par stadiga 39:or, långa, med breda över den främre fotsulan. Dom har ett högt fotvalv som för att det kan bli en smula jobbigt att gå i platta skor för länge om jag inte har iläggssula.

Mina fötter får oförtjänt lite kärlek. Med hälar som man kan riva sig på, och torra fläckar på tramdynorna borde de få mer omvårdnad än de får idag (lite fotmassage då & då). De blir ju trampade på varenda dag...

2012-10-21 ♥ 22:19:42 » URL: http://zill.bloggplatsen.se
Nina

Mina fötter är ganska korta, breda och små tår med hemska hårda naglar som måste mjukas upp för att kunna klippas alls. Lilltå nageln är så liten att jag råkade klippa bort den helt en gång!kände ingenting, så du förstår vilka hårda fötter jag har.

En gång har jag varit på fotvård, det var himmelskt! som att gå på moln sen! Men sorgligt nog så har jag inte råd att gå på fotvård en gång i månaden så nu är fötterna lika hopplöst hårda och hemska igen. Ännu värre är det nu, när man som höggravid verkligen hade behövt ge lite mer kärlek till sina stackars fötter, men då når man ju inte ens ner till dem för att tvätta de stackrarna! jaa. livet är hårt för de stackars fötterna som ändå minsann gör sitt jobb galant!:)

2012-10-21 ♥ 22:24:43 » URL: http://neone.blogg.se
Albulena I

Mina fötter är korta, med små tjocka tår. Eftersom jag har spelat fotboll sen jag var 6 år gammal har mina fötter fått stå ut med mer än vad de tål egentligen. Någon speciellt bra fotvård har de inte fått heller. Men mina stämplade, sparkade och upprivna fotbollsfötter hade verkligen mått bra av detta priset!

2012-10-21 ♥ 22:29:28
Miss Nekiya

Mina fötter är bland de tråkigaste man kan tänka sig rent utseendemässigt. Raka och lagom korta tår, nästan perfektionistiskt rundade, och sulor som kanske inte är de mjukaste men definitivt inte jämförbart med sandpapper. Skostorlek varierar en aning beroende på märken, men runt 35-37 kan jag få på mig utan problem. Inte så spännande som du hör. Däremot har jag väldigt ofta nageltrång på båda stortårna, vilket är hemskt otrevligt (dock så gör det fötterna en aning mer intressanta trots äckelheten)

Min fotvård går ut på att klippa naglarna alltför sällan (det brukar dröja tills det blir hål i mina strumpor, kanske därför jag har nageltrång?) samt även skrubba dem med min massageboll i duschen ungefär 2 gånger i månaden, och jag duschar nästan dagligen kan poängteras. Så ett fotvårdskit kanske är bortkastat på mig som aldrig vårdar mina fötter, men vem vet? Motivationen till förbättring skulle definitivt finnas där!

2012-10-21 ♥ 22:30:42 » URL: http://nerdynekiya.blogspot.se
Marlene

Mina fötter går ofta till sjukhuset för att få kortisonsprutor i tårna. Jag tycker det gör ont, fötterna tycker det är skönt. Men jag förstår dom, reumatisk värk redan vid 24 års ålder. Det kan inte vara lätt! Har ganska stora fötter för att vara tjej, och fula stora tår. Har aldrig gillat utseendet på mina fötter särskilt mycket. Mamma säger att jag har fått dom från pappa. Alla som har sett hans fötter skulle förstå precis vad jag menar! Men jag gillar dom ändå, dom är trogna och hänger på vart jag än går. Liksom stöttar mig på något vis! Och jag stöttar dom, dels med kortisonsprutor, men även med fotbad, massage och lite terapi. Vi går i ett, fötterna och jag, och jag hoppas dom vill promenera med mig livet ut :)

2012-10-21 ♥ 22:42:35
Ida

Mina fötter är långa och breda, med E.T.-tår (ser ut som E.T:s fingrar). De springer runt hela dagarna i fotriktiga stålhätteskor på industrigolvet, så de brukar vara riktigt trötta på kvällen. Ibland skämmer jag bort dem med fotfil och en svalkande gel, men en fotehandling skulle de verkligen uppskatta så mycket mer!

2012-10-21 ♥ 22:43:59 » URL: http://idajonsson87.wordpress.com
Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Mina fötter är breda, långa och totalt bortglömda. Jag klipper tånaglarna som mest! Ja jag vet, så som de får jobba varje dag borde jag ta hand om dem mera, men jag prioriterar dem inte. Det blir väl lätt så att man prioriterar bort sig själv lite eller mycket ;-) när man har barn. Det vore iaf toppen att få vinna detta och mina fötter skulle nog jubla av lycka.

2012-10-21 ♥ 22:48:45 » URL: http://lottizdays.blogg.se
Karin

Mina fötter är långa och smala. Strl 38. Långa smala tår som gav mig komplex i unga år. Jag filar mina fötter ungefär varannan dag. Tar hand om nagelbanden och naglarna varje dag, nu när jag slutat måla tånaglarna för säsongen. Smörjer varje kväll.
Gillar din blogg, men det har jag sagt förut.

2012-10-21 ♥ 22:49:29 » URL: http://enhondjavulsvardag.blogg.se/
Izze

Mina fötter ser ut som att de inte får någon behandling över huvud taget, hur nu det kan komma sig? Jag ger ju dem alldeles lagom behandling genom att låta dem svettas så där härligt intensivt i lågprissockar tight omgivna av slitna, illaluktande basketskor.

2012-10-21 ♥ 22:51:50
Alexandra

Hejsan, mina fötter är nog i ganska normal storlek och form, jag brukar smörja in fötterna med vanlig hudloation och har alltid målade tå-naglar :)

2012-10-21 ♥ 23:05:46 » URL: http://alexandrage.blogg.se
Linda

Mina otroligt osexiga storlek 40 fötter är 2 bortglömda saker, har filen och krämen nära till hands efter badet men ändå lyckas jag glömmer jag bort att smörja och fila så ofta som jag borde. Tycker om lackade naglar tycker dock att det är fruktansvärt tråkigt att ta bort det gamla lacket! Men det positiva med dom är att jag står dom stadigt på jorden :)

2012-10-21 ♥ 23:21:03 » URL: http://lindanymark.wordpress.com
Frida

Mina fötter.
Hmm ja vad ska man säga... De är som de är inte gjorda för att visas för andra. Hälarna är fnasiga o torrspruckna. Jag har lilltår som knappt har någon nagel o de som finns peckar mer eller mindre uppåt. Tårna de står mestdels uppåt men även över varandra speiellt mina stor tår som ligger över "pektån". Men är ändå nöjd med mina fötter de är ändå mina o de tar mig dit jag vill. Så kanske detta underbara lilla paket vore något för just mina små knasiga klimpar? Jag håller i alla fall mina tummar och tår att jag vinner!! :-)

2012-10-21 ♥ 23:35:39
Marie B

Jag är sämst i världen på att ta hand om mina fötter. De filas och smörjs endast när sprickorna är ett faktum och jag inte orkar gå på hälarna... Men jag har som så svårt att prioritera mig själv. Vilken mamma säger till sitt lilla barn som gråter och vill leka:

-Nej lilla vän, mamma filar fötterna. Så nu får du och lillebror klara er. Mammas fötter behöver också kvalitetstid!
Eller?!?

Kanske är att överdriva, men nog är mina fötter i behov av tid alltid! Så jag vinner gärna.

2012-10-21 ♥ 23:37:46 » URL: http://artans.blogg.se
Angelica

Mina fötter sitter fast i varsitt ben och är försedda med 5 tår var. Stårtån är ganska stor och har nagellacksrester kvar sedan tidernas begynnelse. Lilltån är liten. Lilltånageln är ännu mindre, varför sitter det ens en nagel där?

Mina fötter behandlar jag på sämsta tänkbara sätt. De får mig att färdas dag ut och dag in (blir lätt så utan bil) i de mest ogynsamma skor som converse och gummistövlar. Jodphurs med stålhätta brukar de också leva i. Mina fötter har förlorat fighter mot diverse hästar.

Men. De bär mig fortfarande dit jag ber de. Så snälla och rara! Och jag älskar mina fötter, även fast jag har en deformerad lilltå med en obefintlig nagel. Därför vill jag att mina fötter ska få en present :)

2012-10-21 ♥ 23:40:36 » URL: http://aangelicaeriksson.blogg.se
anna

Mina fötter är rätt korta, breda, tjocka och med höga anklar. Ibland får jag smeknamnet hobbitfot (fast då utan hår). Mina tår är också korta och små och en stortå som inte når fram i en "öppentåsko" utan mer eller mindre lämnar en liten kameltoe där i öppningen.Tar hand om fötterna lite väl fanatiskt ibland, det går i vågor som allt annat. Filar, smörjer och håller på men just nu har de hamnat lite i skym undan. Sliter på dem gör jag inte heller direkt då de oftast ligger uppe på soffan. Har precis avslutat min utbildning där jag utfört över hundra pedikyrer, jag tycker helt enkelt att det är min tur nu!

2012-10-22 ♥ 00:16:06
Alexandra

Mina fötter är det synd om!

De är oftast svullna, har spruckna hälar som gör ont, och lilltån får ofta stryk när jag slår i diverse möbler. Min fotvård är nästan obefintlig, dock filar jag dem ibland. De är också oerhört torra. Tycker synd om de stackars fötterna!

2012-10-22 ♥ 00:29:33
zippo

mina fötter ser mest ut som.. tja, vanliga fötter. dom är ett par 39or i sina bästa dagar and i love'em! många av mina vänner har fot-fobi och klarar knappt av att se ett par fötter. Jäkligt synd för mig då mitt bästa party-trick kräver att jag drar fram fötterna och sedan vickar på lill-tårna! Jag blir alltid lika nöjd över denna prestation men det uppskattas aldrig av mitt sociala umgänge. så det bästa jag kan göra nu är att visa di små fossingarna lite uppmärksamhet i form av lite härlig fotvård. det är dom värda!

2012-10-22 ♥ 00:48:34
Lena

Mina fötter, en pina
Kan nog aldrig bli fina,
då jag aldrig tar råd
så min fot den blir hård,
av hårt äckligt skinn!
Hela hälen är stinn.
Mina händer är torrast
like sågspån som borrats,
och framställts ur trä
nej, tvi fanken, BLÄ!
Kanske möjligen detta
kan få dessa tillrätta
så jag unnar de kära
få en lotion till ära!

2012-10-22 ♥ 00:50:55
Tone

För några dagar sen tog jag en dusch. (jag har duschat sen dess) när jag var ren och steg ur duschen såg jag ner på mina fötter och överväldigades av ilska. Det var minst åtta lager hud på mina hälar där minst sju lager var helt överflödiga. Jag minns att jag var BESVIKEN och arg på min kropp, för att den prioterade så fruktansvärt fel. Hud ska man inte slösa med. Jag filade i minst sju minuter men hälen var likväl hård som sten även när typ fyra av dom åtta(inklusive grundhuden) låg som vit smuts på badrumsmattan. Gick omkring med en odefinierbar ångestkänsla av att vara djupt sviken resten av dagen. Ja, jag kan ha haft en Arsenal av PMS just den dagen. Det gör det inte bättre.

2012-10-22 ♥ 01:23:19 » URL: http://highjack.blogg.se
Hannah

Haha! Mina fötter är av storlek 37, lite formade som ank-fötter när jag går (ganska breda i fram, inte så breda i bak)! Foten är rätt hög och sen har jag en ganska "djup" hålfot! Jag har 5 små gulliga tår. Ja, det är om man ser ovanifrån. Om man ser underifrån - aj aj aj. Jag säger bara DANSFÖTTER!! Fula förhårdnader, torra hälar och lilltår som har förhårdnader som klämmer i skorna. Usch, vill inte ens se mina fötter under längre... Haha. Ska väl säga att jag "bara" är 22 också. Jag tar tyvärr inte hand om dom så väl alls, hehe. Ingen kille som masserar, inga vänner som vill (??) näe, en riktig behandling vore på sin plats! :)

2012-10-22 ♥ 01:25:58
beatrice larsson

Mina fötter är till utseendet lite runda och på ovansidan lena, men törra som fnöse undertill. De är lite kotiga av skelettet och några små hårstrån på stortårna som man kan dra i. Jag tar hand om dem genom att ha fina strumpor (så de blir glada) och dyrt, rött nagellack. Någon annan vård får de icke...

2012-10-22 ♥ 01:27:52
Johanna

Mina fötter är ankfötter. Det säger allt. Så förbannat breda att jag knappt kan ha några skor alls, är egentligen storlek 37 men måste använda 41 för att kunna ha dom. Spruckna jävla hälar som river mina ben när jag sover. Mina fötter suger. Men livet är underbart ;)

2012-10-22 ♥ 03:40:01 » URL: http://photographybyeriksson.com
Pernilla

hej!

usch vill du verkligen veta om mina fötter!? Stora 42or med massa torr hud. blev inte bättre under graviditeten när man varken såg eller nådde fötterna. Och tigga massage av mannen är inget för mig eftersom jag finner fötter ganska äckligt(konstigt!?) Så detta hade passat bra för att få en kickstart på att ta hand om mina fossigar!

2012-10-22 ♥ 06:12:11
Josefin

Jag har ett par fossingar som omsätter enorma mängder skoskavsplåser under åren. Det andra gör av med under ett år, använder jag på sommaren! Och på vintern omvandlas dessa till torra sköra saker! Testat att ge dem kärlek i form av fornas och fotsalvor men samma sak år efter år, inget värkar vilja hjälpa!

2012-10-22 ♥ 06:25:59 » URL: http://jelversson.devote.se
Malin

Mina fötter är smala och långa (på ett sånt sätt att det kan vara svårt att hitta skor). De är av nån anledning alltid väldigt kalla och lite fuktiga och har därför blivit ökända i familjen då det gör dem till utmärkt vapen att chocka ovetandes, varm, familjemedlem med. Som grädde på moset har mina pektår en led med lutning grader. Hot stuff! Nu är jag på smällen och vilket kön barnet har är sekundärt, den viktigaste frågan är 'vems tår får hen?!" Jag tar sällan hand om mina fötter, jag klipper naglarna förstås och plåstrar om med skavsårsplåster när det behövs, men utöver det vet jag inte vad jag ska göra för att rädda de små.

2012-10-22 ♥ 06:43:22
Malin

*Lutning 45 grader skulle det vara :)

2012-10-22 ♥ 06:45:52
Lisso

Mina fötter är lika stora som ett par 38:or, "pek"-tårna är krokiga, alla andra tår rätt raka tror jag? förövrigt så ser ut mina fötter ut som två stycken fiskar som förvirrat sig upp på land och nu torkat ihop..
Hälarna är värst, aj:iga sprickor som inte är att leka med.
Skulle jag vilja så kan jag säkert riva morötter med dom..
Hur brukar jag ta hand om dom? Ja, det känns väl som jag gett upp hoppet om fanskapen då ingenting verkar vilja hjälpa.. då har jag även testat "footner" från apoteket, och jäsiken vad skinn det lossnade.. men eftersom det är två torkade fiskar, så behövs det nog 10 behandlingar till och typ alla salvor som finns i världen innan dom blir det minsta mjuka och babylena.. :-(

2012-10-22 ♥ 07:25:09 » URL: http://lisso.blogg.se
Erika Bjurholt

Är gravid i v.38, mina fötter som normalt är storlek 37 med korta knubbiga tår har intagit oanade proportioner. De är torra och har fult klippta naglar (inte den lättaste sysslan these days;) skulle vara najs med lite lyxvård av dessa rödsvällda, hårt pressade fossingar:)

2012-10-22 ♥ 07:48:30
Kristin

Mina fötter är långa och smala och mina stortår ser ut som penisar! De andra tårna är dubbelvikta efter alla år nedträngda i för små fotbollsskor (man fick bättre känsla i små skor - blev jag intalad). Sedan har jag sprickor på hälarna i size med grand canyon.

Enträget smörjer jag dem varje kväll i hopp om att mina sprickor ska vara försvunna när jag vaknar. Penisformen på stortårna har jag gett up...

2012-10-22 ♥ 08:17:42
Julia

Mina fötter är långa och smala och den ena är större än den andra. Jag brukar ta hand om mina fötter genom att gå i mycket dåliga skor, undvika att hinna smörja in dem och samla på vattenblåsor och skoskav.

Det fungerar inte så bra. Men ibland målar jag tånaglarna, då känns det lite bättre.

2012-10-22 ♥ 08:31:11 » URL: http://chasingvintage.blogg.se/
Jenny

Mina fötter är korta, ja, så pass korta att jag handlar fräsiga skor på barnavdelningen. Med fem tår på varje fot samt tillhörande nagel anser jag att de är ungefär som en fot ska vara.

Jag tar hand om dem genom att med hela min nuvarande graviditetsvikt låta mina rara tassar pressas nedåt i parkettgolvet, asfalten samt skogsterräng. Man kan säga att de fungerar som en slags markpress.

Epost: rosenkopp@hotmail.com

2012-10-22 ♥ 08:43:25
Maria, mamma till Leo & lillebror i magen

Hur mina fötter ser ut?
Jadu, ärligt talat så har jag inte en aning! Jag är gravid i vecka 28 och synen av mina fossingar är ett minne blott.
Jag har något luddigt minne av att dom är svullna & i stort behov av lite vårdande grejer.. Men som sagt, jag har inte sett skymten av dom på ett par veckor nu.
Därför är jag verkligen värd att vinna detta!

2012-10-22 ♥ 08:51:09 » URL: http://www.marythemamster.blogg.se
Melissa

Jag vill vara med och tävla,fast skulle jag vinna ger jag fotvårdskitet till min mamma.Hon jobbar natt på ett demens avdelning. Jag tycker hon skulle bli jätte glad om någon kom med något till henne,eftersom hon jämt tänker på andra. Hennes fötter är jämt torra,sommar som vinter och hon tycker det är jobbigt.
Kram.

2012-10-22 ♥ 09:08:13 » URL: http://megans.blogg.se/
Therese

Mina fötter är preggosvullna och randiga av sommarens gladiatorsandaler (kan ej se dom längre men skorna är trååånga och det knastrar och skrapar när jag drar dom mot täcket). I somras filade jag dom och målade naglarna i en klatschig korallfärg men av min sambos min att döma när jag viftar med fossingarna i soffan mot honom om kvällen så tror jag dom inte är speciellt vackra längre?

2012-10-22 ♥ 09:09:03 » URL: http://tezzybump.blogg.se
Janina

Jag har fötter som är aptorra! Nästan frasar sönder när man tar av sig strumporna.. Att fila dem går knappt då jag är så kittlig så jag inte kan tvätta dem själv nästan och sen lilleman kom i maj har jag endast hunnit med 3 badtillfällen med helkroppsvård och skulle gärna vilja vinna detta då jag behöver något lättare och bättre sätt att ge fötterna vad de behöver..

2012-10-22 ♥ 09:31:30 » URL: http://Schanina.blogg.se
Elsy

Min dotter Elsy 3 år har något som kallas "vinterfötter" och vi smörjer henne med Helosan fotsalva minst två gånger om dagen. Till en början var detta en plåga men nu mer går det på rutin och hon tycker att det är "såå söönt". Kan gissa att hon skulle tycka det var kul om vi vann då hon som alla andra på tre år älskar "paket".

2012-10-22 ♥ 09:37:07
Lisa

Dessa stackars fötter. Min lider verkligen av brist på kärlek. Efter alla år i restaurang och handels så får de stå ut med att bära upp mig varje dag i flera timmar. Och för arton månader sedan började en ännu tyngre resa för dom i form av graviditet och sen en dotter som ville fortsätta hänga på mammas mage ;).
Efter graviditet blev dom en halv storlek större och skulle verkligen behöva lite kärlek nu när hösten och kylan kryper på för sen vid års skiftet vara redo att bära mig dagarna långa när jag ska tillbaka till jobbet i butik.

Mina fötter skulle verkligen bli glada över att få bli ompysslade!

2012-10-22 ♥ 10:00:31
Lisa

Dessa stackars fötter. Min lider verkligen av brist på kärlek. Efter alla år i restaurang och handels så får de stå ut med att bära upp mig varje dag i flera timmar. Och för arton månader sedan började en ännu tyngre resa för dom i form av graviditet och sen en dotter som ville fortsätta hänga på mammas mage ;).
Efter graviditet blev dom en halv storlek större och skulle verkligen behöva lite kärlek nu när hösten och kylan kryper på för sen vid års skiftet vara redo att bära mig dagarna långa när jag ska tillbaka till jobbet i butik.

Mina fötter skulle verkligen bli glada över att få bli ompysslade!

2012-10-22 ♥ 10:01:22
Emma

Mina fötter är garanterat sämsta/mest hatade delen på min kropp. Ankfötter, hög hålfot och får plågas i stålhättskängor varje dag. Detta har resulterat i stora förhårdningar, som typ lossnar halvt. Vilket resulterar att jag får skära av den lösa delen!!! Örk!

Jag skulle hemskt gärna vilja tåflörta med min karl igen. Men ekonomin tillåter inte ett besök hos en fotmänniska :(

2012-10-22 ♥ 10:03:27
Anonym

Ah, perfekt tävling för mig!!
Jag har långa smala fötter där hälarna får stor uppmärksamhet då de jätte gärna fastnar så där härligt i strumporna och gärna river mig på benen, not hot! Försöker att smörja in dem i alla fall efter varje dusch med nån fet kräm men de ser fortfarande för jäkliga ut...
Så, good luck önskar jag mig själv!

2012-10-22 ♥ 10:22:34
Karin

Lagom stora med riktiga "korvtår" (undra om jag gick i försmå skor när jag var liten eller om jag bara är född sådan???) Jag har en ettåring hemma så tiden för mina fötter är just nu minimal (vem försöker jag lura, jag har aldrig tagit hand om mina fötter!) Varje sommar tänker jag att jag måste ta tag i det här med mina fötter men sedan kommer hösten och strumporna åker på igen och då är det som bortblåst.....

2012-10-22 ♥ 10:39:25
ellen ~

Måste ju ansluta mig tills denna tävlingen jag också, en sån chans kan man ju inte bara låta glida förbi!

Mina fötter är såriga och torra & min tår korta och tjocka. Efter en misslyckad footscrub i Thailand i våras har jag fortfarande trasiga hälar och sår på undersidan av tåren som gör sig påminda varje gång jag ska ut och promenixa, vilket leder till att det inte sker särskilt ofta. Hade varit underbart att få lite styr på det med en ordentlig fotbehanldning! :) xx

2012-10-22 ♥ 10:44:54 » URL: http://heartnotes.blogg.se
Elin

Jag vill vara med!
Mina fötter - en medioker historia, möjligtvis av den bredare klassen med doft av något intetsägande. Jag filar ibland, klipper naglarna när det behövs och det finns ingen som helst glamour över det. En spa-resa för mina fötter skulle göra susen!

2012-10-22 ♥ 12:11:01
Lise

Jag har storlek 41 (klampklamp) och är DÅLIG på att ta hand om mina fötter. Filar lite halvhjärtat med en fotfil när det krisar någon gång varannan månad. Mina fötter är smala och tårna är jättelånga, lite som fingrar. Stortårna har liksom en knöl på utsidan som blir ungefär lika sträv som hälen. Har krävts mycket positivt tänkande för att gilla de här fötterna kan jag tala om, men det gör jag, de funkar väldigt bra att gå med och jag får mycket sällan skoskav.

2012-10-22 ♥ 12:13:41 » URL: http://yetanotherblog.blogg.se
Louise

Mina fötter är faktiskt snygga - egentligen. Det är inte mycket jag är nöjd med på min kropp men mina fötter är snygga! Tårna går sådär tripp-trapp-trull i storleksordning, naglarna är stora och inga tår är konstigt hängande eller för långa.

Problemet är att jag aldrig gör något med mina fötter. Jag går inte på fotvård, jag tar inte fotbad, jag målar inte naglarna och jag filar inte hälarna.... På sin höjd så klipper jag naglarna när de river hål på strumporna!

Jag borde egentligen visa upp mina fötter för världen. Och vinner jag här så lovar jag att göra just det!

Tack :-)

2012-10-22 ♥ 13:28:54
Mika

Mina fötter är väldigt vanliga, lite plattfotade och ganska breda, avskavt nagellack och en nagel som bara växer ut till hälften efter att jag klämde den så att den blev blå och ramlade av. Jag tar inte hand om mina fötter direkt, för jag behöver det inte. Men min kille är väldigt vårdande om sina fötter. Han jobbar i stora kängor hela dagarna (ingår i hans uniform). Han filar, smörjer och vårdar fötterna regelbundet. Jag tycker att det är hur gulligt som helst och jag klagar absolut inte för han har så lena och mjuka fötter. Inga som rivs under täcket inte ;) Ja, men han använder bara Helosan, han är väldigt noggrann med vad som duger och inte. Han har testat sig igenom ett brett sortiment men har konstaterat att det bara är helosan som gäller. Så, salvorna riktigt skriker hans namn. Dessutom vet jag att han skulle njuta mycket mer än mig av en fotvårdsbehandling. Ja, hela kittet kommer definitivt att uppskattas av honom, så nu håller jag tummarna!

2012-10-22 ♥ 13:33:11
Marlene Jonsson

Hej! Jag tänkte beskriva min mammas fötter, eftersom jag tänkte ge den eventuella vinsten till henne. Min mamma har rejäla fötter i strl. 41-42. På dessa fötter ryms det mycket skin. Ack så torra de är, trots hennes tappra försök att gå på fotvård en gång per år. Tyvärr hamnar många deciliter dött skin på hennes vardagsrumsgolv, eftersom hon varje afton ligger och drar i sitt mysiga fotskin. Detta är inte uppskattat av hennes sambo, så egentligen vet jag att två själar skulle bli mycket lyckliga för ett stycke mjukare fötter.

2012-10-22 ♥ 13:50:54
Sofia

Mina fötter är långa, tunna och smala. Den högra gör dessutom ont, är lite knölig, full med fula ärr och tre tår är böjda lite konstigt efter en krossfraktur för några år sen... Jag pluggar till konditor så jag står hela tiden och Det har såklart lett till torra och hårda hälar. Och eftersom personen som fötterna sitter på är lite dålig på att ta hand om dom så skriker dom efter lite omtanke ;-)

Förresten, grym blogg som förgyller mina tågresor till och från jobbet :-)

2012-10-22 ♥ 14:04:28
Kattis

Jag vet inte hur jag ska beskriva mina fötter men dom är ganska tån bredvid stortån är längre än alla. I ena hälen har jag ett djupt jack efter mitt senaste försök att vårda dom; jag brukar dra några gånger med en slags rasp. Eller typ ett rivjärn. Väldigt effektivt men nu är jag randig och ja sist rev jag för djupt då.. haltade i flera dagar. Det börjar läka nu. Smörjer in med en oljeblandning (avokadoolja, tistelolja och glycerin) precis efter att jag raspat dom och sen brukar jag glömma av det tills förhårdnaderna är bisarra och jag plockar fram rivjärnet igen.

2012-10-22 ♥ 14:05:04
rebecka

har storlek 37 (viklet jag tror är rätt normalt, är 18 år!) dom är ganska breda med snea tår och jämt knallröda, får höra av min pojkvän att jag har mormor fötter och min pappa säger att mina fötter är äckliga! Behöver jag säga mer varför jag skulle vilja vinna ? ;)
På sommaren försöker jag hålla mina fötter fina genom fotbad/peeling men när hösten och vintern är här glöms dom bort totalt!

2012-10-22 ♥ 14:08:02
Evelina

Hur mina fötter ser ut? Frågan borde vara "hur ser mina fötter INTE ut?" haha.
De ser ut lite hur som helst, lite allt möjligt. De är knöliga och beniga ena dagen, andra dagen har jag satt i mig lite för mycket choklad och allt kakao har satt sig mellan tårna. De brukar vara för stora för storlek trettiosju men ibland är de för små för trettioåtta. Oftast tar de mig dit jag vill men många gånger strejkar de och ömmar istället, ofta de dagar de ser extra svullna ut av den bitande höstkylan som nu verkar vilja ta över vårt Sverige.
Pysslar om dessa raringar med en gammal handkräm från 99 varje kväll innan jag går och lägger mig, sover i ett par mjuka bommulssockar. Då trivs fossingarna som bäst!

2012-10-22 ♥ 15:52:37 » URL: http://timesnotup.blogspot.se
Sofia

Ojoj, så trevligt med en tävling till alla fötter i Sverige som Gud glömde!

Mina fossingar är ett par breda plattisar i storlek 38. Tårna är ganska krokiga men fungerar precis som de ska! Det fina med mina fötter är att jag har en "mamma-tå" och en "pappa-tå". Alltså en tå från varje förälder. Mamma-tån är en lite finare stortå som sitter på höger fot och ser precis ut som min mammas stortår. Pappa-tån däremot är en ganska ful rackare med en nagel som står upp lite så jag får alltid hål i strumpan. Det är alltså stortån på vänster fot som är en riktig "look a like" av min pappas stortår. Thats me!:)

2012-10-22 ♥ 16:05:24
josefine

wäh, har 22 cm långa fötter. halvbreda med pektår (ja, det heter pektå. och ringtå. och långtå!!!) som är längre än stortån. hälsporre har jag fått pga dåliga skor och jobbet - jobbar som kock och står upp MINST 8 timmar om dagen. okej, kanske tar en liten kisspaus någon gång, så okej MINST 7 timmar och 53 minuter står jag upp, per dag.
mina stortår är lätt behårade men ganska fina ändå. min pojkvän älskar mina fötter, så han ger dem gärna fotmassage - MEN, än har jag inte hittat någon kräm som passar mina fötter för att undvika halmtorra sulor. sen är jag en sådan där som ständigt fryser, över hela kroppen. och FÖTTERNA. HERREGUD - FÖTTERNA VÄRMS ALDRIG UPP. då brukar jag lägga mina fötter på pojkvännens ben för att sno lite värme, men jag känner mig lite elak när jag har så torra fötter.. jag-behöver-helosan.

2012-10-22 ♥ 16:19:07
Sofie

Hej!
Mina fötter är precis lagom stora, eller små om man nu får säga det! 38 - storleken som alla har och ibland lite mindre.. Väldigt korta söta tår, alltid med målade naglar! och en ganska bred fotsula och hög vrist vilket ofta gör att jag har svårt att hitta skor.. Men jag gillar dem ändå och de skulle nog behöva lite mer kärlek än vad de får <3!

2012-10-22 ♥ 16:59:48 » URL: http://sofieforsberg.blogg.se
Rebecca

Mina fötter är långa (41-43 i storlek, beroende på märke), breda och höga. Min häl sticker ut alldeles för långt, och min stortå är cirka en centimeter längre än den tån som är bredvid. Står jag upp så ser de mer ut som ap-fötter som är väldigt breda precis innan fötterna, och sedan går se in smalt. Jag tar hand om dem genom att fila förhårdnader, använda skavsårsplåster för skor passar sällan bra, och smörjer in dem kanske en till två gånger om halvåret. De behöver mycket mer omtake, helt ärligt.

2012-10-22 ♥ 18:01:19 » URL: http://den-egensinniga.blogspot.com
Rebecca

Mina fötter är långa och väldigt torra. Jag är dålig på att ta hand om mina fötter. Dem får lidda väldigt mycket då jag jobbar inom vården.

2012-10-22 ♥ 18:14:26 » URL: http://beccccis.blogg.se
Ann-Charlotte

Mina fötter är långa, breda och tårna är lite sneda (tack för att det finns strumpor). Jag är väldigt dålig på att ta hand om mina fötter, brukar fila hälen och måla naglarna. Jag glömmer aldrig när jag tog en Pedikyr+foot cleaning i Thailand. Damen som skulle fixa mina fötter satt med ett rakblad och skar bort all död hud. Efter behandlingen så pekade hon på högen med död hud och skällde på mig. Haha! Fy farao vad jag skämdes. Kan tänka mig vad do snackade efter att jag hade gått. /Feetgossip =P

2012-10-22 ♥ 19:20:04 » URL: http://www.ackadacka.blogg.se
Sofie

Jag har smala, långa fötter med smala, spretiga tår. Utom stortån som är en riktig bamsing, enorm skulle man snällt kunna beskriva den. Den är lite lätt missanpassad och passar inte riktigt ihop med övriga foten. Tyvärr är de också lite torra och slitna, och baksidan av mina hälar tar allt för ofta sönder mina strumpor.. Jag och mina fötter är helt enkelt inte bästa vänner. Kanske dags att ta tag i det? Bjuda in till närmre vänskap med hjälp av en fotbehandling och kanske lite massage med hjälp av Helosan?

2012-10-22 ♥ 19:21:54
Josse

Mina små fötter är söta - på ovansidan.. under vet jag inte vad som hänt. hård som sten och blåsor och sår. Tvättar dem i duschen och det är i stort sett allt. Nej jag vet att det inte är mysigt men jag orkar inte ta tag i att ta hand om dem. Däremot skulle jag vilja om jag bara visste hur.

2012-10-22 ♥ 19:40:31
Cecilia

Hej Spiderchick!

Mina fötter är avlånga och smala med ostkrokssmala tår. andratån är nästan längre än stortån. Tack vare mitt sommarjobb så har jag förhårdnader lite varstans och dessutom är mina fossingar onda med mig och envisas med att göra ont var och varannan dag.

Därför skulle det vara kul att vinna så jag kan sköta om dem bättre.

2012-10-22 ♥ 19:40:41
Cecilia

Hej Spiderchick!

Mina fötter är avlånga och smala med ostkrokssmala tår. andratån är nästan längre än stortån. Tack vare mitt sommarjobb så har jag förhårdnader lite varstans och dessutom är mina fossingar onda med mig och envisas med att göra ont var och varannan dag.

Därför skulle det vara kul att vinna så jag kan sköta om dem bättre.

2012-10-22 ♥ 19:41:46
Anna

Jag har två fötter och tio tår (fem på vänster, fem på höger). Min ena stortå ser konstig ut efter att den bröst i en tragisk lille-brors-olycka. De andra tårna ser skumma ut efter att ha blivit trampade på av hästar X antal gånger.

Min fotvård består i att göra noll och inget med fossingarna. Antagligen inte det bästa sättet att få vackra fötter...Så snälla Spider, gör två 37,5-or lyckliga.

2012-10-22 ♥ 19:53:32
Johanna

Krokiga, spretiga, små och feta. Torrare än Saharas öken. Klagomål från maken varje natt som får peeling på sina tunna smala ben från vassa arga fötter. Kommer jag sköta om dom bättre om jag vinner? Förmodligen inte, men jäklar va gött det skulle kännas att få något annat att tänka på bland allt tentapluggande, ta-hand-om-barnande och gråa trista väder :)

2012-10-22 ♥ 20:33:29
Jenny

Jag har haft samma blåa nagellack på tårna lite för länge! Tacka för höstsäsongen då de får gömma sig i stövlarna ;) någon gång lär det väl flagna bort på egen hand för vem orkar egentligen gnugga bort det med nagellacksborttagningsmedel (ofattbart långt ord och säkert felstavat) och halva toarullen?! Inte jag iaf!

2012-10-22 ♥ 20:39:19
Emelie

Mina fötter är små, med spretiga tår fyllda av gamla skoskav och frasiga, hårda hälar som inte är av denna värld. Jag tenderar att vårda mina ömma fötter genom att dra loss det torra i små flikar (ok, jag medger att det änna är äckligt. men det känns bra. tills det börjar göra ont) som gör att mina hälar stundtals ser ut som kratrar.

Sedan får jag panik och börjar fila fossingarna som om det inte fanns någon morgondag och smörjer dem ömt. Sedan börjas det om igen. Hjälp.

2012-10-22 ♥ 20:47:03
Matilda

Jag är dansare och mina fötter ser ut därefter. Förhårdnader och blåsor är vardagsmat och mina stackars fossingar plågas i såväl klackar som sneakers och får även slitas barfota dagligen.

De jobbar hårt och tar mycket stryk och får sig en dusch efter varje träning men skulle förtjäna så mycket mer! Jag tigger fotmassage av min pojkvän och han klämmer lite förstrött på tårna någon gång då och då, om jag har tur :-)

2012-10-22 ♥ 20:52:34
Andrea

Från ovansidan så ser mina rätt bra ut, medelstora, lite knubbiga, med små söta tår. Om man däremot skulle få för sig att kolla undersidan så skulle man få sig en liten chock! De ser ut som en läderfotboll som legat ute i alla väder i si sådär två år. Spruckna och fnasiga med flagnor som ramlar av. Detta gör att jag är i starkt behov av något drastiskt! Ett fotvårdskit kanske? Så att ovansidan kan sluta förakta undersidan. Skulle va skönt att sluta fred mellan dem, lixom.

2012-10-22 ♥ 21:29:53
anna

Åh, äntligen en tävling som är gjord för mig!! Jag försöker verkligen ta hand om de där torra, spruckna sakerna längst ner på benen som tydligen ska föreställa mina fötter.. Arbetar som lärare och står på mina fötter dagarna dagarna långa!! De skulle verkligen förtjäna lite extra omtanke och lyx!!

2012-10-22 ♥ 21:47:27
Valeria

Hej Moa, tack för en rolig blogg!
...jadu.. för 2 år sedan var mina fötter smala, men nu gravid(för andra gången)i 30e veckan, ser jag glubbfotat ut. Och det värsta av allt är att smidigheten försvinner i takt med att magen växer så inte kan man ta hand om dessa "små". Så det vore väldigt lyxigt att få det lite skönt nu i slutskedet. :D

2012-10-22 ♥ 22:16:10
julia

jaaa!! detta är ju en perfekt tävling för mig när jag just nu har så torra fötter så att dom spricker.. ajaj. Jag HATAR mina fötter. Dom är breda och höga, inte så värst långa och jag har knubbiga tår.. Kan inte direkt tacka pappa och farmor för dom fötterna, när jag har så svårt att hitta skor. Men värre saker finns ju! Krig och cancer är ju mycket sämre! :-) KRAM

2012-10-22 ♥ 22:31:29
Elin

Min ena tå är gul å blå, men båda föttera går bra å trampa på.
Korta å brea, ibland lite snea.
De ska mé ut å löpa, tårna ska i leran få gröpa... Blåsor å sprickor är ett ständigt jämmer, det är ju där skon klämmer!

Föttera demonstrerar, föttera vill kapitulera,
de behöver lyxig fotvård för att kunna flanera!

2012-10-22 ♥ 22:35:29
Emma

Jag skulle vilja tävla åt min mamma som alltid har haft komplex för sina fötter. När jag och min bror var små trodde vi att hon kom från Mars pga sina stora fötter och oproportioneligt långa tår. "Pektån" är längre än stortån och lilltån 3 ggr så liten. Hennes fötter förtjänar lite omvårdnad efter all mobbing de utsatts för genom åren helt enkelt. ;D

2012-10-22 ♥ 23:16:35 » URL: http://www.emmawelin.blogg.se
Nathalie

Mina fötter är små med knubbiga tår. Dom är även väldigt torra då jag har torr hud av mig själv. Och att jag smörjer in fötterna ca tre gånger per år gör ju inte det bättre... ;-)

2012-10-23 ♥ 07:14:57 » URL: http://natthalitens.devote.se/
Maria

Jag har alltid lyckats fila mina fötter i samband med duschningen MEN detta var innan jag fick två barn. Nu är de så nariga att de fastnar i lakanet när jag ska sova. Skulle inte förvåna mig om sambon har rivmärken på benen efter att jag varit där och myst med mina fötter =)). De behöver räddas och det fort!

2012-10-23 ♥ 08:53:22 » URL: http://www.marai.blogg.se
Elena

Mina fossingar är ganska små men ändå lagom stora för att hålla balansen på.
Jag tror att jag har testat ungefär varenda fil och fotkräm som finns men ändå är de lika torra. Det är bara dra på sig ett par strumpor och se glad ut :P

2012-10-23 ♥ 09:08:29 » URL: http://garndottern.bloggplatsen.se
Liza

Mina fötter är smala med små korta tår, utom stortån. Den ser ut som en färskpotatis. För tillfället har båda stortår råkat ut för nageltrång som jag själv, med mycket möda, har försökt mig på att "operera". Utan framgång. Hälarna kantas av sprickor och torr hud. De har inte fått nosa på en fotfil sedan augusti 2012. Det har gravidmagen sett till.

2012-10-23 ♥ 09:28:07
Johanna Winberg

" - Nämen har du tappat bort dina fötter?
- Ja dom kanske är här under alla flagor och sprickor någonstans..."

Det är en kort sammanfattning av mina fötter! Jag är gravid på övertid idag (+5) och har sedan mitten någonstans av graviditeten helt enkelt inte kommit ner till fötterna! Fick lite tafatt hjälp av min sambo i början med underhållet. Men just nu finns det tydligen mycket roligare saker i hans huvud att förgylla livet med ;(

Att få göra en riktig fotbehandling när våran bebis är ute skulle verkligen behövas och kännas som en nystart för mina små fossingar!! :)

2012-10-23 ♥ 14:06:46 » URL: http://johannamariaw.blogg.se
Emelie Eriksson

Mina fötter är ganska korta och breda. Alla tår är korta och smala utom stortån som är tvärt emot. Min lilltå-nagel är så liten så den knappt syns och stortå-nagel så hård att den knappt går att klippa. Fötterna är torra som jag vet inte vad och plattfotad är jag också.

2012-10-23 ♥ 14:21:25
Josefine R

Mina fötter är långa, breda och stora. Jag tar hand om dem i minsta möjliga mån, men försöker ibland vara fin genom att måla till tånaglarna med lite läcker röd färg. En behandling och salvor vore därför välbehövligt, minst sagt.

2012-10-23 ♥ 18:34:01
Pernilla

Små, nätta 36:or med fnöskestorra hälar. Har tänkt en längre tid att fötterna skall få lite återfuktning men annat kommer emellan och varje kväll gnider jag mina sandpappershälar mot benen och orkar inte gå upp för att åtgärda problemet. Samma visa varje kväll. Men kanske ikväll?!

2012-10-23 ♥ 18:34:30
Madeleine

Hej Spiderchick!
Mina fötter är stora och har tår som ser ut som köttbullar.
Min vänstra fot mår väl okej. Men min högra är miserabel. För i juli så bröt jag foten och fick operera in skruvar och plattor så jag var gipsad i 3 månader vilket inte var ett idealklimat för min fot så att säga. Har försökt bada och fila han mjuk igen men han är alldeles hård och arg.

2012-10-23 ♥ 18:52:01
Emma

Mina frasiga fossingar har inte fått mycket kärlek sedan år 2007. I Sverige är det allt dyrt med fossingkärlek.

2012-10-23 ♥ 21:56:06
Milla

Hej! Mina fötter är långa och smala, har storlek 38 och min sambo 42 men mina fötter är längre än hans? Mina fötter är också krokiga och alla tår lutar ut åt sidan på grund av hallux valgus, knölar vid stortån. Jag opererade höger foten 2009 men "glömde" ofta bort att gymnastisera så den är nästan lika sned ändå... typiskt. Jag började skratta när jag såg att man skulle beskriva sina fötter just för att mina är ett så stort skämt..

2012-10-23 ♥ 22:26:44
☆Nnad's Blogg☆

Mina fötter är ganska små och nätta men ändå stora och breda på samma gång. Mina lilltår är helt böjda medans dem andra tårna ser ut som tår ska göra. Mina fotleder är överrörliga så mina fötter mår oftast inte så bra. Men efter en timmes fotbad brukar de bli som nya för att dagen efter må dåligt igen. Sambon masserar in dem med salva ibland. Mina fötter är fina på ytan men problemfötter under den där porslinsfasaden.

2012-10-23 ♥ 22:32:43 » URL: http://nattstad.se/nnad
Jennifer

Åh men här har vi ju tävlingen för mig! Mina fötter är så otroligt hemska så jag ryser. Har jag t ex siden byxor på mig så drar mina torra hälar sådär läskigt mot tyget för att dem är så torra. Händer även när jag drar dem mot lakanen när jag sover, vilket jag (tro det eller ej) gör varje natt, ja sover då alltså. Behandlingen för det här rysliga problemet stavas: STRUMPOR. Är i akut behov av salvor och behandling. Tror inte jag nuddat mina fötter med händerna på ungefär 1 år, och varje gång jag råkar göra det så måste jag tvätta händerna. Åh vad jag håller mina stortår nu, istället för tummarna då! Kram och tack för världens mest trevliga och roliga blogg! :)

2012-10-24 ♥ 03:05:02
Monia - mamma till Tuvalie

Mina fötter är smala, dock blir de jättebreda i höjd med där lilltår tar fäste. Det gör att jag knappt kan ha högklackat med remmar eller halvt öppna sidor, för då väller det ut en bulle där och ser inte klokt ut :(

Mina fötter tar jag hand om genom att gå i bekväma skor om dagarna, och jag tar bara på mig "finskor" eller högklackat om det är något speciellt tillfälle :)

2012-10-24 ♥ 09:24:48 » URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se
Elin

Mina fötter är långa och smala med krokiga tår som gör att högklackat är ett problem. De är inte alls vackra efter år av tävlande längdskidåkning och med all hård träning det innebär. Men de tar mig fram iaf och just nu bär de på ett mirakel i magen.
Just nu blir de bortskämda med fotmassage av sambon.

2012-10-24 ♥ 11:23:49 » URL: http://thime.blogg.se
Jeanette

Mina fötter skulle kunna vara väldigt söta/fina/sexiga... Dem är små och smala. Dock plaskar jag för det mesta omkring i ölpölar på Spendrups om dagarna. Det gör inte underverk för fötterna kan jag säga. Vill helst inte ta i dem alls och ingen annan heller för den delen.

2012-10-24 ♥ 16:19:15
Sofia

Mina tår är söta som bär
Nästan var och en av dem är alldeles skär
Men mina naglar är för långa
Och mina skor är för trånga
Så fotvård något jag håller på att lär

2012-10-24 ♥ 16:21:30
Lotta

Hej! Tänker tävla för min mor då trots mina fötter är lite riviga i kanterna så är de INGENTING jämfört med mammsens. Inofficiellt kallar vi de för rostiga. Men det är inget vi skyltar med i offentligheten. Hon har små 38:or. Lite gulliga småknotiga. Men en massa riv i! Och inte som en rivig kvinna i sina bästa år. Utan som i att hon inte kan slajda runt på tyg utan att slita sönder hela stycket. Fotmassage har hon fått av både mig och hennes pojkvän. Annars filar hon i duschen ibland. Milt sagt: tänk er extreme home makeover där vi har ett hus som håller på att falla sönder, ledningarna är ruttna, möglet är ett faktum och barnen lider av diverse andningsbesvär, mamma är motsvarigheten i extreme foot makeover. Eller programmet "Pimp My Foot", eller "Den Arga Pedikyristen". Kanske "Pedikyrlov". Make your pick!

2012-10-24 ♥ 19:25:16
Anna

Mina fossingar får stå ut med mycket. Första som händer på morgonen är att dem tvingas ner i ett par strumpor och sen även ner i ett par skor, usch hujedamig. Inte undra på att de protesterar genom förhårdnader och självsprickor. Feta är dom också, breda som ankfötter men nej det räckte visst inte, höga hade dom tänkt sig också. Håriga tår har jag även och en nagel som lossnar hela tiden. Tack för den älskade stamceller <3 Ta hand om dom? Det existerar inte i en 15 årings liv.

2012-10-24 ♥ 19:54:04 » URL: http://hhoglunds.blogg.se
isa

Hej bästa spider!
Jag vill gärna tävla åt min mamma som precis fyllt år. Hon har små men breda fötter och eftersom de flesta skor inte är anpassade till den kombon får hon ofta ont i fötterna. Hon filar och smörjer och ber oss andra i familjen att utföra några minuters knådning som är det bästa hon vet men det är inte så ofta det händer ändå, hade varit kul om jag vann så jag kunde ge det till henne! puss och kram till er spiderfamily:)

2012-10-27 ♥ 14:57:17
Sofia Ste

Mina fötter har varit problematiska sedan dagen jag minns... Nageltrång som vården vägrar att åtgärda eftersom "Du kan gå och få fotbehandling och pedikyr istället", har ärvt min fars spruckna hälar som inte går att få bukt på tydligen, men jag prövar allt jag kan... De där fina öppna sommarsandalerna är bara att glömma bort...

Skulle vilja vinna för att kanske bli vän med mina fötter en gång för alla..

2012-10-27 ♥ 15:52:51 » URL: http://sofia.stensby.se
Sofia

Mina fötter är små, ganska fula enligt syrran, haha. Dom fryser gärna och tycker om färgen blå. Annars så tycker jag om dom väldigt mycket. Dom hjälper mig att stå och gå och är mysiga att gnuggas mot varandra under täcket när man ska sova! :)

2012-10-27 ♥ 16:18:52 » URL: http://tsvphoto.blogspot.com
Sofia

Mina fötter är små, ganska fula enligt syrran, haha. Dom fryser gärna och tycker om färgen blå. Annars så tycker jag om dom väldigt mycket. Dom hjälper mig att stå och gå och är mysiga att gnuggas mot varandra under täcket när man ska sova! :)

2012-10-27 ♥ 16:19:11 » URL: http://tsvphoto.blogspot.com
Elin

Åh jag måste tävla för nu är mina tår små kaktuskorvar! Jättetorr och hur jag (läs min gubbe) än smörjer (typ inte så ofta för min gubbe vill inte heller skära sig ) ;) så händer inte ett smack!!

Jag har väldigt spretiga tår som jag använder dagligen med att ta upp saker jag tappat. Jag är för lat för att böja mej ner och använda händerna =)

2012-10-27 ♥ 17:04:26
Ida

Blunda och föreställ dig, eller okej blunda inte för då kan du inte läsa, men föreställ dig ett par fötter. Den ena foten i storlek 39 och den andra i 39,5 (Farmor gav mig nämligen i födelsedagspresent ett arv med olika stora fötter). De har båda rött nagelack, mest för att man blir glad på morgonen av lite färg (i kontrast till min näst intill transparenta hudfärg) men även för att dölja de blåmisshandlade naglarna som kroppen själv skapat efter att fötterna har fått spenderat för många timmar i vandringsskor. Hälarna brukar jag fila i duschen, detta för att inte råka hyvla av någons tår när man sitter och tåflörtar (och där med hamna i finkan för kroppsstympning). Kärlek kommer i en himla massa motion, men har fossingarna lite tur så brukar lite bodyloation inklådat i det barma skinnet. Kort sagt, mina små fossingar skulle älska att få dränkas i Helosan.

2012-10-27 ♥ 17:07:52 » URL: http://totaldisorder.blogg.se
sofia

Mina fötter har alltid varit små och förvånansvärt lena, eller fram tills jag blev gravid vill säga. Efter det har de börjar protestera för fullt över att de aldrig får någon kärlek. Sylvassa har hälarna blivit och skrapar mot lakanen. Så om du känner barmhärtighet för mina stackars hälar (och min man som får stå ut med dem ;)) så låter du mig vinna ! :)

2012-10-27 ♥ 17:24:59
Veronika

Mina fötter är varken smala eller breda. Har inte heller opropotioneliga tår. I vanliga fall brukar de få en svängom med fotfilen i duschen och vid enstaka tillfällen ett fotbad då och då. Men pga av en graviditet från helvetet med foglossningar som heter duga och en man som är mindre bra på det där med fotmassage, sitter jag nu är med torra hälar och fötter. Det är ju inte riktigt läge att ta hand om dem själv, om man säger så. Så en sån här vinst hade knappast suttit fel :-)

2012-10-27 ♥ 17:41:48 » URL: http://frumazetti.blogg.se
Veronika

Mina fötter är varken smala eller breda. Har inte heller opropotioneliga tår. I vanliga fall brukar de få en svängom med fotfilen i duschen och vid enstaka tillfällen ett fotbad då och då. Men pga av en graviditet från helvetet med foglossningar som heter duga och en man som är mindre bra på det där med fotmassage, sitter jag nu är med torra hälar och fötter. Det är ju inte riktigt läge att ta hand om dem själv, om man säger så. Så en sån här vinst hade knappast suttit fel :-)

2012-10-27 ♥ 17:44:07 » URL: http://frumazetti.blogg.se
Jess

Ja du, mina fötter är inte så stora men har långa fula krokiga tår..varav två ser ut som ostkrokar och lilltån vill lixom gömma sig vid tån intill så nagellacket smetas alltid av fr lilltårna. Sen är de torra och lite ömma.. Brukade få lite lyx i form av nagellack någon gång i kvartalet men nu är man gravid så varken nagellack eller fotfil tycks hitta så långt ner;) en liten uppfräschning vore inte helt fel just nu:)

2012-10-27 ♥ 18:07:52
Mikaela

Mina fötter är små. Jag ogillar att titta på andras fötter, men på något sätt tycker jag att mina är söta, med en liten leverfläck på ena fotsulan. Just nu är de torra och flagnar, precis som allt annat på min kropp vid den här årstiden. I vanliga fall låter jag dem klara sig själva, men när det är såhär kallt smörjer jag in dem då och då.

2012-10-27 ♥ 19:03:13
Linnéa

Mina fötter är små. Barnavdelningen-små. 34:or för att vara exakt. De är smala och tunna, grymt svåra att hitta passande skor till. Mina tår är blåa och krokiga, ty dörrlister och dyl. tycks AAAALLTIIIIID attackera mina fötter. Mitt fotvårdsschema är tomt, de får på sin höjd en intvålning en gång i kvartalet (om jag kommer ihåg). Iom att jag har dessa små och krokiga fötterna är det lätt att jag köper för stora skor, vilket gör problemen värre. Men va fan - jag vill också ha skor utan små rosa fjärilar på! Om jag vann skulle det inte göra min dag, det skulle göra mina fötters år!

2012-10-27 ♥ 19:57:37 » URL: http://bananenkenneth.blogg.se
Elinor

Hej heeej:) du vill veta hur mina fossingar ser ut? Okeeej;)
Jooo.. Dem är helt okej om man kikar ner på dem:) har oftast målat naglarna i något fint :) men sen är det ju så att man liksom glömmer bort den där sidan som man aldrig ser. Fy fan! Jag försöker fila lite ibland har väl smörjat någon gång men glömmer lika fort igen. Tills jag knappt får av mig sockarna igen eftersom jag är så jäkla torr! Usch, dettahäringarna skulle jag verkligen vilja vinna:)

2012-10-27 ♥ 19:58:21
Lotta

Hur tusan ska man beskriva mina fötter då, ja dom ser väl ganska alldagliga ut, 5 tår på varje fot har jag iallafall, med turkost nagellack på stortån iallafall resten avskavt, tror jag målade dom sist i somras när turkost var modernt att ha på naglarna ;) Nu är mina naglar på fingrarna fina och röda men tårna eller mina fötter orkar jag inte göra nått åt då jag aldrig har tid att sitta still länge ;) brukar tvinga sambon min att ge massage ibland, men skulle vara helt underbart att vinna och skämma bort sig själv.

2012-10-27 ♥ 20:23:08 » URL: http://centerpieceful.blogg.se
Rebecka Olander

Mina fötter är korta och knubbiga. Tårna efterliknar en Bullen varmkorv (konservkorven) och hälarna är väldigt spruckna och hårda. Jag brukar ta hand om dem genom att inte använda skor om somrarna, på vintern brukar jag ge dem kärlek via varma, gosiga strumpor och jag ger dem ett bad då och då och försöker fila bort de hårda så ofta jag orkar. Jag tror mina fötter på grund av min ömma behandling tycker om mig, väldigt, väldigt mycket.

2012-10-27 ♥ 20:45:59 » URL: http://gulaapor.blogg.se
Ann-Christin Lundström

När det gick en fotvårtsepedemi på vårt mellanstadie kom jag och min syster på den eminenta idén att klippa bort vårtorna. Några barfotasomrar på grusvägar hade gjort våra fötter ganska tåliga. Sagt och gjort, vi klippte helt sonika bort våra vårtor med närmsta sax. Nu, ganska många år senare får jag fortfarande betala för saxlösningen med stenhårda förhårdningar likt skölpaddsskal. Men nog om det. Annars är mina fötter fnösketorra och alldeles perfekta! Foten är liten och tårna är extremlånga vilket gör att jag kan komma i alla skor från storlek 38 och uppåt. Klämmer skon lite är det bara att krulla ihop tårna och voila! jag kan shoppa järnet på alla skoreor!

2012-10-27 ♥ 22:04:05 » URL: http://smallfinethings.blogg.se/
Isabel

Jag har faktiskt riktigt fina fötter och snygga tår! Nån annan hade nog beskrivit mina storlek 40-fötter för ankfotsbreda (okej det är liiite svårt att hitta skor om passar på bredden, men det är ju skons fel?!) och min man skrockar gärna gott åt att mina hälar alltid är så hårda och rivsiga, men jag gillar mina fötter ändå och skämmer ibland bort dom med lite lack på tånaglarna (just nu lila) och genom att gå barfota (trotsar ännu strumpor, än har inte alla löv ramlat av!) eftersom det blir som en naturlig peeling (även om mina hälar inte fattat det, så en fotbehandling hade nog fått dom att fatta vinken) Hjälp vad mycket jag skriver, men jag sammanfattar lite att jag skulle vilja vinna detta till mina fötter eftersom jag älskar dom så mycket för att dom orkar bära mig runt i världen =)

2012-10-27 ♥ 22:58:54
Sofie

Mina fötter är ganska långatmag smala med små krökta trolltår. Fotsulorna ser brännskadade ut då jag för 7-8 år sen hade problem med exem som ingen kunde förklara varför. Under fotbollsäsongen blir dom (extremt) misshandlade i trånga skor och stämplingar titt som tätt.
Ta hand om fötterna vad är det? Jag klipper naglarna när de växt in i huden och orsakar nagleltrång. I ovanligta fall kan dom få ett bad i ättika och vatten. Och tro det eller ej jag har en stor helosansalva brevid sängen som används till både händer och fötter innan läggdags.

2012-10-28 ♥ 06:48:20 » URL: http://sofiedc.blogg.se
Sanna

Jag tävlar å min mammas vägnar :) Hon har, om jag ska vara ärlig, de hemskaste fötterna jag sett med riktigt spruckna hälar och allt som hör därtill. Problemet är att hon inte tar sig tiden och pengarna att göra något åt det men hon älskar när jag kommer hem och tar mig tiden att fila och smörja :) Nu bor jag ju 60 mil bort så det skulle vara skönt att veta att någon annan tog över ansvaret, och gjorde det ordentligt, en gång. Och kanske inspirerade lilla mamma att göra det själv :)

2012-10-28 ♥ 08:12:04
Anna

I grunden är mina fötter ganska söta, strl. ca 37,5-38 och tårna i storleksordning, men där slutar sötheten. Naglarna växer uppåt och undersidorna är så torra att de inte tar upp hudkrämen. Filar dem väldigt sporadiskt och smörjer de då och då.

2012-10-28 ♥ 09:57:49
Amanda

Mina fötter är lagomt långa gentemot bredden. Stortån är tjock och lilltån har en riktigt liten nagel.
Dom borde få tas hand om mycket mycket met! Dom får endast lite små kill då och då just nu!

2012-10-28 ♥ 11:22:27
Tina

Jag är med och tävlar =)

Mina fötter är rätt små, och väldigt små tår. Jag får lätt torra hälar samt hård hud under stortån (av någon anledning), och får lätt sprickor i och med att jag blir så lätt torr. Jag brukar försöka fila bort den hårda huden och smörja in fötterna med en fet salva.

2012-10-28 ♥ 14:01:39 » URL: http://tinasvardag.blogg.se/
Tove

Mina fötter är långa, breda och höga. Jättesvårt att hitta bra skor. Och dessutom är de jättekittliga! Att fila är bedrövligt eftersom det killas så. Så därför är jag ganska dålig på att ta hand om mina fötter. Lite bra fotkräm hade kanske gjort susen?

2012-10-28 ♥ 19:05:54
Elin

Mina fötter är stora. Bland annat på grund av att jag har en väldigt lång stortå. Jag kan göra många häftiga konster med mina tår. De är väldigt akrobatiska och skulle utan problem kunna träna in ett alldeles eget cirkusnummer. Jag gillar mina fötter. De är väldigt bra att stå på.

2012-10-28 ♥ 21:27:14 » URL: http://alfonx.blogg.se
Kristina K

Mina fötter är fantastiska! De har fem tår på vardera fot, de har ett alldeles utmärkta fotvalv och rejäla hälar. De drar storlek 40 i skor, det skämdes jag över lite som tonårstjej, men numera (trettio plus och småbarnsmor) så inser jag att storlek 36 på mina 180 centimeter skulle se....fel ut.

Ja, alltså. Fantastiska som sagt. Synd bara att jag inte behandlar dem som just det.

2012-10-28 ♥ 21:41:25
Erica

Ska jag vara helt ärlig så har jag galet fräscha fötter! Mina fossingar är lagom stora, mjuka och fina och luktar aldrig mögelost. Jag försöker ge dem min kärlek genom långa fotbad och skrubb med en helt vanlig kökssvamp och som pricken över i:et mycket fet salva, vilket gör susen. Det är nämligen så att fötterna är en av de sakerna på mig själv som jag vårdar mest ömt, och det hade varit otroligt trevligt att unna dem lite extra såhär på höstkvisten. Man ska vara rädd om sina fötter, man ska ju trots allt förhoppningsvis gå på dem hela livet.

2012-10-29 ♥ 01:29:02
Caroline

Lite breda, tatuerade och med krokiga tår. Mina torra hälar skulle verkligen behövt sig en redig omgång

2012-10-29 ♥ 06:25:48
Ebba

Min fötter är långa & smala, små & med tår långa som sjutton. Beniga, konstiga & rätt så vanvårdade. Ibland filar jag hälarna och tvingar även min pappa att massera dom, vilket inte direkt gör något för det yttre men det är väldigt sköt för mina torra mormors-hälar & fotvalven som är förstörda efter 3 års gång i converse och billiga skitskor från skopunkten.

2012-10-29 ♥ 15:07:49 » URL: http://eojs.blogg.se
Eva

Min fötter har alltid varit en katastrof! Massa förhårdnader! Jag vågar mig inte till någon fotvård, blev avskräckt i Thailand när fotvårdsdamen var tvungen att hämta sin kompis och fnissa lite åt mina supertjocka valkar...
Ett fotbad då och då med massa fotkräm + plastpåse efteråt! Det är skönt i alla fall!

2012-10-29 ♥ 19:21:36
Sabina

Mina fötter är korta och tjocka. Naglarna är sådär lagom fina med lite färg här och där (kvar från i somras). Hälarna lever sitt eget liv, just nu är de upptagna med att forma sprickor ... Ont ont. Har precis köpt plåster mot sprickor men tror inte det är tillräckligt. Mina fötter behöver en rejäl omgång!

2012-10-30 ♥ 19:50:12
Olivia

Jag skulle vilja tävla åt min pappas vägnar. Hans fötter är beyond torra och egentligen är det väl inte så mycket vanlig hud kvar om man tänker efter, det är mest självsprickor och de hårda valkarna mellan dem. Jag vet själv att det gör ont men tillskillnad från mig som hade ett fåtal (och gick till agressiv göra-om-till-sår-attack) så försöker pappsen smörja och plasta in under nätterna. Så en Helosan speciellt för fötter kulle göra honom gott och en behandlig skulle vara helt fantastiskt att kunna ge honom, särskilt om den innebär en lättnad i åtminstone hans fotsmärta.

2012-10-30 ♥ 21:04:35

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback