Picknick

Vi har varit iväg på picknick med barn och föräldrar på Lillemans förskola.
 
Jag hade planerat att steka pannkakor, göra köttbullemackor, äggmackor och koka varm choklad och så skulle vi komma där som värsta Astrid Lindgren:iga familjen.
 
Men dagen har så att säga gått "i ett" och det slutade med att jag i ren förskräckelse hastade med en yoghurt, macka och ett paket Bragokex. Typiskt. Ja för jag kan inte minnas att Madicken picknickade torra Bragokex i någon av sagorna? Men vad vet jag, jag kan ha missat just det kapitlet.
 
I vilket fall - trevlig eftermiddag/kväll har vi haft!
 
 

Kommentera gärna!
Matilda

Åh minnena från mina egna picnic:ar som barn i skolan. Saften i sirapsflaskorna (varför har de gjort om dem?????) den hastigt smörade mackan med smör i en stor klump och evtuellt en liten ostskiva i ena hörnet. Bra tider det där ändå!

Svar: haha ja det var bra tider trots allt ;-)
Moa DeBruin

2012-09-19 ♥ 19:49:47
LOUISE/KFMNPAH

Pannkaksrullar, det hade vi jämt på hölassen när man var liten :D Sommar!!!

2012-09-19 ♥ 20:03:32 » URL: http://kfmnpahlchf.blogg.se/
Miss Nekiya

Äh, man äter det man tycker är gott på picknick, och Brago-kex ÄR gott!! Madicken skulle nog också ha velat ha det :)

2012-09-19 ♥ 20:09:23 » URL: http://nerdynekiya.blogspot.se
sabina

Skulle vara riskfullt för ens mentala hälsa att ta med sig en alltför ambitiös picnikkorg med höstvädrets nycker. Man skulle bli lite knäckt ifall det kom världens regnskur när man är ute ifall man satsat för mycket :D

2012-09-19 ♥ 20:15:58 » URL: http://sofistikeradesabina.blogg.se
Malin

Haha, tack snälla spiderchick! Hade du lyckats göra denna picknickkorg du beskrev, hade jag börjat lipa! Efter en dag som gått i ett, och två och tre var allt jag lyckades få i mig ikväll en burk nudlar. Och då har jag bara En liten bebbe, och inga picknickar alls att planera!

2012-09-19 ♥ 21:29:48
Julias pyssligheter

Haha, jag tror helt klart att det fanns ett sånt kapitel nånstans. ;) För övrigt fick jag alltid hemgjord saft, hembakta bullar och hembakt bröd med på mina utflykter som barn, och tyckte att alla andra barn med typ små-yoghurtar och Bragokex hade det så lyxigt. ;) Har omvärderat det i vuxen ålder, men tycker fortfarande att Brago är himla gott! :D

2012-09-19 ♥ 21:31:57 » URL: http://juliaspyssligheter.se
Madame Hoffa-en roligare mammablogg

Men det är tanken som räknas ;)

2012-09-19 ♥ 21:40:27 » URL: http://madamehoffa.se
Lovisa

Haha, jag tyckte att bragopaketet såg ut som en bag-in-box först när jag kollade snabbt. Det hade livat upp picknicken ännu mer :P

Svar: haha verkligen ;-)
Moa DeBruin

2012-09-19 ♥ 21:47:06
Johanna

Nu skulle jag bara vilja tillägga att Madickens familj hade en HUSHÅLLERSKA hemma hos sig. Inte konstigt att flickorna struttade omkring i välstrukna klänningar och avlusat hår och käkade smörgåsar med "kalvstek och gurka". Tycker er picknick ser alldeles ypperligt god ut! Kram!

Svar: haha just precis, så sant :-)
Moa DeBruin

2012-09-19 ♥ 21:48:13
Bibbi

Ja du...nu blir det ju inte alltid som man har tänkt sig. Men det är ändå bra att ha en hög nivå på sin ambition. Bättre liten matsäck med Bragokex än ingen matsäck alls. kram

2012-09-19 ♥ 22:25:13 » URL: http://ciaramoonlight.blogg.se
Frida-FantastiskaMamman

Livet kommer alltför ofta mellan dröm och verklighet ;)

Jag tror att lilleman hade det bra med kex och yougurt, pannkakor och köttbullar äter man ju varje dag :)

Kramar

2012-09-20 ♥ 08:39:34 » URL: http://fantastiskamamman.se
Stina-Lee

Åh, tunnbrödsrullar.. Rena lyxen ju! Det fick jag alltid med mig på mina skolutflykter, det och tonfisksallad. Alltid! Jag var väldigt nöjd, sedan fanns ju alltid de (de tre coola tjejerna i klassen) som hade fint skuren vattenmelon med sig, morotsstavar (dem var jag inte avis på), chipspåsar, smågodis, lyxig potatissallad och rostbiff, haha. För ett par timmars skogsutflykt i Mossbrott! Sorry för att jag berättar mitt livs historia under ditt picknick inlägg här men, jag var bara tvungen :-p Kram! Och förresten, angående Madicken kan jag riktigt se hur hon binder fast bragokexen i ett snöre och hivar över till morsan och farsan som sitter sugna i trädet intill, med kossorna som som vaktar nedanför. Hehe.

2012-09-20 ♥ 10:23:19 » URL: http://stinalee.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback