Divig laddare

Min laddare till datorn har blivit en riktig diva!
 
Den trilskas som fasen och vägrar att samarbeta som vanligt folk vanliga laddare. Just nu går den bara med på att föra ström till datorn så länge den får ha en ljusstake som stöd.
 
 
 
 
 
 
Om inte ljusstaken närvarar - ja då lägger laddaren ner direkt.
 
Nu fruktar jag för att den ska bli ännu divigare och bara kräva mer och mer för att överhuvudtaget kliva ur sängen (antar att datasladdar sover i sängar ja). Hu!
 
 

Kommentera gärna!
Erika - ♥

Så går det med Apple ;)

Svar: Är inte apple bra menar du? ;-) Till dess försvar har jag alltid haft acer innan men dom har också krånglat till och från. Är helt klart mer nöjd med apples produkter, min nuvarande laddare till trots :-)
Moa DeBruin

2013-04-25 ♥ 12:14:35 » URL: http://blomman.blo.gg
Tarawyn

Den kanske bara känner sig lite ensam i sin svåra uppgift och är i behov av lite stöd och support.

Svar: verkar så ja
Moa DeBruin

2013-04-25 ♥ 12:30:36
Johanna

Min är likadan! (Inte apple) Till en början funkade det med stöd från en ljusstake, men nu har den även gett upp det. Måste böja laddaren under datorn (så att datorn blir väldigt ostabil) för att det ska funka. Har liksom inte orkar ta tag i det där med att köpa ny laddare. Men jag har klarat mig i ett år ungefär, så jag hoppas det funkar ett tag till! :D

2013-04-25 ♥ 14:07:34
Jennie

Haha :) har liknande problem med min ljudkabel och kabeln mellan laptopen och skärmen. XD Måste ha någonting som trycker till dom för annars blir skärmen blå och lägenheten fylls av ett jobbigt brrrrrrrr-ande läte.

2013-04-25 ♥ 14:21:45
Grimgoth

Dags att köpa en ny laddare eller köpa en PC ;)

2013-04-25 ♥ 17:52:24 » URL: http://grimgoth.blogg.se
Camilla

också haft problem med laddare, men på grund av hungriga katter;) Mitt tips om du behöver köpa ny sen är att köpa en "fejk" på internet och inte en i appelbutiken, dom är mycket billigare och lika bra! Just i fallet laddare är iaf inte PC bättre, går laddaren sönder så går det knappt att få tag i en ny, lättare att köpa ny dator(!). Så även om apples är dyra så går dom iaf att köpa:)

Svar: får kolla upp detta! tack för tips
Moa DeBruin

2013-04-25 ♥ 19:40:12
Emelie

OM du ska köpa en ny laddare som är "fejk", se då till att den är CE-märkt! Läste en artikel på aftonbladet om dessa kopior. De kan få för sig att börja brinna/explodera...!

Svar: oj då... bra att jag har er som har koll ;-)
Moa DeBruin

2013-04-26 ♥ 15:54:30
Aggie

Tejpa den i det "rätta" läget med lite eltejp, fungerar galant! Ibland får man tejpa om, om man flyttat runt på den för mycket.

Apple är grymma! Vår dator är fem år gamal och fungerar hur bra som helst. Laddarn som är lite glap i dåra men i vilken laddare som man flyttar runt hela tiden skulle det inte bli så med? :-)

Svar: vår är också fem år funkar galant, förutom sladden. Till skillnad från andra dator är den inte ett dugg seg eller surrig av sig, inga virus eller jobbiga uppdateringar. Är man inte intresserad av datorer eller duktig på att vårda dom så är mac bäst för den sköter liksom sig själv ;-)
Moa DeBruin

2013-04-27 ♥ 01:37:54
Linn

Teknikmagasinet har säkra och superbra laddare för ca 300 kr, istället för apples rån på 1100 kr :)

Svar: oj vad bra det ska jag kolla! Tack för tips :-)
Moa DeBruin

2013-05-02 ♥ 17:51:47

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback