Drömmar om knark

Tack för kryahälsningarna, jag mår mycket bättre idag!
 
Men jisses vilken märklig natt jag har haft.
 
Jag drömde att jag plötsligt fann mig själv instängd på en flygplanstoalett med en påse kokain i näven!! Insåg omedelbart att jag var tvungen att gömma undan det innan planet landade. Med svettiga händer körde jag ner knarket i handtaget på min hårborste. Ursäkta? Snacka om en lite vääääl proffsig och genomtänkt handling för att vara "första" gången...
 
Nå väl.
 
Sedan vaknade jag. PJUH!
 
Vågar inte ens tänka på vad jag pysslar med borta i drömvärlden just nu. Antagligen har jag checkat in på Bangkok Hilton och får väl vara glad om jag någonsin ser frihetens ljus igen.
 
 
 
Med en enkel tulipan vaknar jag efter min knarkdröm.

Kommentera gärna!
Sessan

Alltså, var det nåt i luften inatt? Jag har också haft en mycket märklig dröm. En get (?) försökte äta upp mina glasögon! Den hoppade och hoppade och lyckades nafsa tag i ena skalmen och gnaga sönder dem. Vaknade skärrad och lite ledsen.

Svar: hahaha... måste va ngt i luften!
Moa DeBruin

2013-04-25 ♥ 10:00:42
Nea

Jag drömde om dig inatt. Om att du skulle vara med på Alex S pod :)
Kan ju lägga till att jag aldrig lyssnat på nån pod innan era två (hade inte heller velat lyssna om det inte var så att jag inte kunde hålla mig av nyfikenhet eftersom det var du som skulle snacka. Och ja, självklart är jag fast)
Hoppas du mår bättre trots knarkdrömmar, kram.

Svar: trevlig dröm haha :-)
Moa DeBruin

2013-04-25 ♥ 10:18:05
Lina, brev från Amerika

Haha! Jag brukar också drömma om helt sjuka grejer. Dock har jag aldrig varit någon knarklangare men gjort massa annat. Häromdagen vaknade jag upp och var ASARG på min man för att han hade varit så jävla dum mot allt och alla i min dröm. Tog ett tag innan jag kunde förlåta stackarn för något han bara gjort i min dröm....

Svar: usch det är hemskt när man drömmer så verkligt, haha
Moa DeBruin

2013-04-25 ♥ 17:05:03 » URL: http://brevfranamerika.blogspot.com
Sanna

Hahaha, dör lite av skratt. Sjukt avancerat!

2013-04-25 ♥ 19:13:06

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback