Gamla och nya grannar

Idag har våra grannar varit här på besök.
 
Ja alltså, dom är ju inte våra grannar längre efter en flytt, men kommer ändå alltid att kallas för Grannarna. Mycket roligt att ses! Vi gick ju från att bo vägg i vägg, vakna av varandras väckarklockor och ses varje dag, till att plötsligt lägga säkert två kilometer mellan oss. Lite chockartat givetvis.
 
Nya grannen som har flyttat in i deras ställe är det absolut inget fel på. Han har bara inte riktigt samma intresse i vår lilla familj som de förra hade.
 
Jag ringde på dörren innan vi for till Teneriffa för att meddela att vi skulle lämna landet och där med "försvinna" i en vecka. Ny-grannen såg mest frågande ut och jag antar att han sedan skrev upp informationen i ett block med namnet "Intresseklubbens anteckningar".
 
För all del.
 
 
 
Grannknackar´n.

Kommentera gärna!
Susanna

Nu kanske de har det?? Tycker gott att man kan hålla lite koll på varandras dörrar lite när grannarna är på semester.

www.imitthuvud.hemsida24.se

2013-04-23 ♥ 20:57:11 » URL: http://www.imitthuvud.hemsida24.se
Petra

Bra blogg!!

2013-04-23 ♥ 21:37:32 » URL: http://petraelisabeths.blogg.se/
Kizzen

Ni försökte iallafall! :) Jag hade uppskattat sjukt mycket om min granne knackade på för att försöka skapa vänskapsband :)

2013-04-25 ♥ 23:25:49 » URL: http://Kizzen.blogg.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:



Kommentar:

Trackback