Vad hände?

Igår avnjöt jag och min käresta nötter, mörk choklad (ej med på bild) och ett glas rött istället för läsk och lösgodis. Sedan dissade vi tv:n och lyssnade på ett avsnitt ur P3-dokumentär.
 
 
 
 
 
Jag förstår helt ärligt ingenting. Vad hände?
 
Kan det vara så att vi har blivit...
 
...
...
...
...
...
...
...
 
VUXNA!!!??
 
*trycker i mig en näve lysmelk blandat med grillchips samtidigt som jag hetskollar på American Pie the Reunion parallellt med reprisen av BigBrother*
 

Kommentera gärna!
ByTanten

Ahahahaha! Den var det hög igenkänningsfaktor på.

Men självklart är vi inte vuxna, vi är bara sofistikerade småglin. ;)

Svar: Precis så ;-)
Moa DeBruin

2013-04-21 ♥ 10:49:50 » URL: http://bytanten.blogg.se
Pernilla

Var nyss ute och gick en promenad i det soliga vädret med din och Matildas pod i öronen. Helt fantastisk. Såå kul att lyssna på!

Svar: Vad roligt, tack :-)
Moa DeBruin

2013-04-21 ♥ 10:57:45
Julia

Haha, känner igen mig i det du skriver och jag är bara 23! Jag och sambon brukar kalla oss för ett pensionärspar för att vi hellre sitter hemma och tar ett glas vin än att gå ut och partaja. Men det känns skönt att ha blivit "vuxen" tycker jag :)

Svar: Ja det tycker jag med ;-)
Moa DeBruin

2013-04-21 ♥ 11:24:06 » URL: http://juliaaberglunds.blogg.se
Luucy

Åh låter mys :D Inget för mig dock, tycker inte om rött vin och är superallergisk mot nötter hahaha! Så jag lär få köra på läsk och godis ett tag till ;)

2013-04-21 ♥ 12:04:24 » URL: http://laughinglouise.bloggplatsen.se
Minst

Själv kände jag mig väldigt vuxen i onsdags när jag gick till Biltema och köpte mig en såg. Har du någon såg va?!?!

2013-04-21 ♥ 12:05:57 » URL: http://houseofminst.blogg.se/
Sara

Jag kände mig vuxen idag då jag jublade över en knopp på min fredskalla ;)

2013-04-21 ♥ 12:37:06
Jeppe

Välkommen till DEN världen då! :)
NÅGRA glas rött med chips-tilltugg är en annan FIN komb.
Trevlig söndag, Spindel!

/Jeppe

2013-04-21 ♥ 12:46:00 » URL: http://jeppeye.blogg.se/
L

Efter amningsstopp så kan du ju dricka vin och då passar det sig inte med lösgodis :)

2013-04-21 ♥ 13:40:19
Sofia

Hej!

Jag försöker göra lite förändring i hur företag marknadsför sina produkter. Det jag vill ändra är att de använder t.ex. blått till killar och rosa till tjejer, och framförallt få svar från företagen på varför de använder sig av den strategin.

Min nya facebooksida heter "rosa är en tjejfärg" och jag skulle bli himla glad om du vill göra lite reklam för den. Jag tror det behövs att vanliga privatpersoner ligger på företag och berättar att det inte är okej att de cementerar könsroller som många gör idag. Det är ju inte det vi vill ha, och inte det vi vill föra över till våra barn!

Tack för en bra blogg =)

2013-04-21 ♥ 14:36:19 » URL: http://gacebook.com/RosaArEnTjejfarg
Lina

Och allt var ju Fair trade, svanenmärkt och ekologiskt? Själv har jag precis tryckt i mig glass och chokladsås, känner mig som en nyföding!

2013-04-21 ♥ 15:03:20
Anonym

Hahaha :) Jag är 22 och tycker att jag borde börja uppföra mig lite mer vuxet snart.. Refererade till mina föräldrars liv härom dagen när jag sa till sambon att vi borde "vara lite mer vuxna om kvällarna.. typ rensa skåp och greja, som mina föräldrar gör. Inte bara sitta och glo på serier och läsa bloggar..." Men sånt kanske kommer mer naturligt när man får barn. Och så är det väl mer en generationsfråga, jag kommer antagligen fortfarande läsa bloggar (eller vad man gör i framtiden) när jag är 50, men sådant fanns ju inte på mina föräldrars "tid"... Tycker det låter skönt att ni är runt 30 och fortfarande inte tycker att ni är särskilt vuxna ;)

Appråpå p3dokumentär; kul att du börjat lyssna! Det är ju det bästa som finns, så jäkla spännande att man kissar på sig ibland! Är lite avundsjuk på dig som har massa spännande kvar att lyssna på..Min absoluta favorit är Operation Cobra! Lyssna på den snarast om du inte hört den! Andra favoriter; Catrine da Costa, Caroline Stenwall, Tobleroneaffären, Sjukhusmorden, Hans Scheike, Joy Rahman, Norrmalmstorgsdramat och Svensken i Bolivia.. åh, du har så mycket bra framför dig!

Svar: Spännande! Lyssnar på minst en varje dag ;-)
Moa DeBruin

2013-04-21 ♥ 17:02:36
K

En bekant till mig nämnde att hon och hennes man brukade dricka ett glas rött och lyssna på klassisk musik. Blev lite stressad när jag tänkte på min egen familjs godisorgier framför Johan Falk, men höll god min och försökte se ut om jag visste PRECIS vad hon pratade om. Du vet, nicka lite lätt med förnumstig och igenkännande min. :)

Svar: Haha ;-)
Moa DeBruin

2013-04-22 ♥ 07:09:18 » URL: http://marsipanprinsessan.blogg.se
Evelina

Hahaha, skrattar högt när jag läser dina inlägg! Du är skoj du ;)

2013-05-10 ♥ 14:17:47

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback