Spiderchick

Moas Måsten
Nu ligger en ny krönika, plus lite annat smått och gott, uppe på webben.
 
 
 
 
In och läs här.
Ingen Annan Än Anna

Hur bra som helst! :)

Madde

Som alltid så sätter du ord på hur man känner! Du skriver på ett så roligt, men samtidigt tänkvärt sätt. Ibland undrar jag vad människor tror om varandra; lever alla verkligen så perfekta liv som det ser ut på alla sociala medier? Det är inte konstigt att folk får prestationsångest och mår dåligt när de inte inser att man bara visar upp de små solglimtarna i vardagen..

Svar: Taaack! Nej det är verkligen inte konstigt att folk får prestationsångest och drabbas av "alla andra har det så bra" tänket. Det gäller att tänka bortom de sociala medierna :-) kram!
Moa DeBruin

Malin -Änglamamma och gravid

Så bra skrivet! Tummen upp!

Svar: tack :-)
Moa DeBruin

birgitmaria

Den var verkligen bra! Jag fick mig ett gott skratt! Men å andra sidan, instagram är ju till för att visa det som är bra! (tycker jag iaf) Och vem vill lägga ut sina skrikande och bråkande barn? Trevlig helg!

Svar: nej det gör man ju inte! Jag tycker att sociala medier över lag är bra på så vis att man fokuserar på det som är härligt och bra.
Moa DeBruin

Hamdi '

suverän :)

Svar: :-)
Moa DeBruin

Knatti

Haha skönt att höra! Då kan jag nog se igenom flera av mina vänners instagram på sina barn. Dock är ju de där tillämpningsbart på mycket av de man postar. Man fotar ju alltid tex den mackan som ser snygg ut på tallriken, inte den man tappade och ser ut som ett slagfält. För att inte tala om detaljbilder som ser HELT underbara ut, tänk om man alltid var tvungen att ta en omgivningsbild med. Då skulle man inte posta allt för ofta. Jag tror jag gillar att drömma mig bort i instagrams fantastiska låtsasverklighet!

Svar: Haha... Dessa detaljbilder... Till och med JAG blir avis på mitt hem ;-)
Moa DeBruin

Rainha

Riktigt bra krönika som du har skrivit.
Men det är så sant. En liten del visas. Barn som leker fint eller ett renstädat hem. :-)

edith

Eh, hallå, vad hände med Polly/Ahlgrensbilar recensionen? VA????????

Aida

Hahah, så jävla bra!!

Erika

Åh, jag har alltid velat ha en egen krönika i en tidning :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress