Spiderchick

Chockartad avi
Chocken som uppstår när min kille helt plötsligt, som från ingenstans, har ett paket att hämta ut på posten?!
 
Ursäkta? Vem är det som är bloggare i den här familjen egentligen? Vem är det som borde springa till posten i tid och otid?? Jag bara undrar.
 
 
 
 
Nu är jag naturligtvis gravt nyfiken.
 
Har människan beställt något? Vad? Har han handlat över nätet? Och framför allt - är det till MIG?
 
Uppdatering: A men va tusan... Det var en pinkod till en inlogg. Hur ospännande?? Anti to the klimax. Antiklimax!!
Petra

Ser att det är REK: Det kan innebära att det är ett vanligt tunt brev, bara det att han måste signera att han tagit emot det. Din kille väntar inte på ett brev från polisen att han ska snart infinna sig i fängelse? Hehe. Förmodligen inget sånt, berätta sedan vad det var för något när kan kvitterat ut det.

Ninnie

Jag hade ringt och frågat direkt! Sånt här går bara inte att acceptera!:);)

Tesan - spekulanttant

Nog för att jag inte får några avier för att jag bloggar men jag blir ändå värstingnyfiken när det kommer ett adresserat till mannen min!

Ida [fotograferat]

Jag får avier från kronofogden för att de envisas med att inte förstå att personen de söker inte bor i vår lägenhet. Man vill ju inte gärna få skulden bara för att man har samma efternamn som någon annan i trappen... Första gången det hände fick jag dock en smärre chock innan jag såg att det inte var adresserat till mig :)

Svar: förstår jag! Hu! :-)
Moa DeBruin

Maria

Aaa men ååååh! Det är ju bara för djävulskap alltså, tänk alla roliga saker man hinner föreställa sig innan man får reda på vad det är (det är ju också motsatsen till när man ringer någon och de inte svarar, då man hinner föreställa sig alla möjliga skräckscenarion).

Sofie

Ååh!! Såär jag varje gång med min sambo. Hoppas alltid att han kanske har skickat efter något till mig. Fast slutar oftast att det är någon tråkig mojäng bara ;)

Svar: typiskt ;-)
Moa DeBruin

2-barns-mamman

Haha! Min sambo fick också en avi idag, helt oväntat! Min första tanke var oj, undrar vad det är? Är det till mig????!!! :-D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress