Spiderchick

Go´mörrn från Teneriffa
I natt har vi sovit hela familjen i samma säng. MiniSpider vaknade först och försökte med alla medel väcka övriga familjen.
 
MiniSpiders väckningstips:
 
1) Tjoa högt
Här gäller det att ha drillade stämband. Ju högre tjut desto bättre. När fekvensen når operafalsett brukar åtminstone mamman i familjen reagera.
 
2) Operation "no bedövning".
Vässa nyporna och operera sedan långsamt bort eventuella leverfläckar eller andra ojämnheter på den person som ligger närmast. För bäst väckningsresultat bör ingen bedövning användas.
 
3) Dra i hår
Det är naturligtvis en fördel att leva i en familj där samtliga medlemmar har långt hår. Hugg tag alla testar du kommer åt och sikta gärna på de känsliga fjunen som sitter kring tinningen. Dra hårt.
 
Kör hårt och din tid som ensam vaken lär bli kort.
 
Lycka till!
 
 
Yohanna i Las Palmas

Inget trevligt sätt att vakna på men garanterat effektivt.

Vad ska ni hitta på nu då?

Hälsningar
Yohanna

Caroline

haha låter som ett underbart sätt att bli väckt på ;)

Borran

Tack för att du inte glömmer oss trots semester och hoppas ni har det gött!! Kram :)

Julia

Haha, härligt!

Johanna S

Hahaha, låter som en underbar morgon. :-) något att se fram mot. Min bebis är bara 2 veckor så det är en stund kvar.. ;-)

Jenny

Haha, känner igen alla tre sätt att väcka familjen, nr3 har tydligen funkat bäst hemma hos oss eftersom den fortfarande används.

Lilli Nyfiken - Fotbollsfru, småbarnsmama med fotografdrömmar!

:) haha. Hellre det så man vaknar. Har hittat min son uppe på nattduksbordet och tänt lampan... Kunde knappt ktypa på plant golv men klättra på kuddar och upp gick galant...

Jenny

Hahaha! Våran lilla tjej har avancerat den där väckningsproceduren till nästa steg, hon greppar tag i en stor näve hår, häver sig fram och skriker för full hals i örat ;P

Everlasting

Alltså, håller den där mini i kurser eller, för jag undrade just vart tösen min lärt sig alla de där knepen?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress