Skenet bedrar...

Det här låter helt galet och kanske kommer en del av er att hamna i chock nu - men jag tycker faktiskt inte att glasstårtan som jag gjorde igår blev så god.
 
Översta lagret med vit choklad blev gott, men mellersta hallonlagret blev som en tråkig sorbet. Understa brownielagret blev stenhårt efter tiden i frysen, såklart. Men vi kunde inte vänta för länge med att låta tårtan tina, för översta lagret smalt superfort och började rinna. De tre lagren var så att säga helt osynkade med varandra.
 
Visst var den ätbar (jag klämde eh... tre portioner) men jag kan faktiskt inte tipsa er om den här tårtan, jag har ju ett rykte att tänka på.
 
Jag föreslår att ni gör en vit kladdkaka istället. Mycket godare och betydligt enklare att baka.
 
 
 
Skenet bedrar...

Kommentera gärna!
Hanna

Tips om du gör något liknande i framtiden är att låta den tina rel länge (30 min- 1h el mer) i kylskåpet. Då gör kylan att den tinar mer jämnt. :)

Svar: ahaaaa, smart :-)
Moa DeBruin

2013-02-03 ♥ 16:10:02
Emelie

Äsch då kan man ju börja uppifrån och äta sig neråt, så räcker desserten längre ;)

Svar: sant ;-)
Moa DeBruin

2013-02-03 ♥ 16:14:01
Anna - If you can dream it, you can do it

Fast i teorin låter det ju SJUKT gott, :)

2013-02-03 ♥ 16:31:07 » URL: http://annanykom.blogg.se
Bambi

Åh, va synd! Men bra att du är ärlig i allafall så att ingen mer blir besviken!

2013-02-03 ♥ 16:51:00 » URL: http://bambi.blogg.se
Louisefoto

Sååå mumsigt :)

2013-02-03 ♥ 16:54:48 » URL: http://Louisefoto.spotlife.se
Becka <3

Tårtan ser ju aaas god ut nom nom nom <3

2013-02-03 ♥ 16:56:57 » URL: http://beckyslifestyle.blogg.se
Cassandra Lagermark

så tråkigt :/ den såg ju väldigt god ut :)

2013-02-03 ♥ 17:13:52 » URL: http://chai.webblogg.se/
Therese

Synd på nåt som låter så gott! :-) En fråga om den vita kladdkakan, tror du man kan skippa apelsindelen? Eller spelar den stor roll för smaken? Jag är ju inte superförtjust i apelsinchoklad men vit kladdkaka låter som ett måste. :-)

Svar: man kan säkert skippa, men det gifter sig väldigt bra med chokladen :-) lite syrligt så där
Moa DeBruin

2013-02-03 ♥ 17:48:40
Hanna // My Residence, om hus och hem

Det ser gott ut i alla fall!

2013-02-03 ♥ 17:56:03 » URL: http://myresidence.blogg.se
Anna

Det såååg ju gott ut iaf ;)

2013-02-03 ♥ 19:48:27
Therese

Du kan ju glädja dig åt att den var väldigt fin iaf ;) Jag har faktiskt gjort nå liknande en gång och fick då lite samma problem, då var det just chokladbottnen som blev stenhård och som man fick spätta loss bitar av...

2013-02-03 ♥ 19:58:52 » URL: http://www.atlas.blogg.se
Ida

Ja, låt gå för denna gången då!

Jag kan tipsa om banoffeepaj! Bara googla, alla recept är ungefär likadana. Superlätt men ser avancerad ut!

2013-02-03 ♥ 20:56:06
Marie

Jag tycker den ser så god ut att jag inte riktigt kan läsa texten under. Blicken söker sig bara tillbaka till bilden. Jag antar alltså att den är mycket god
: D

2013-02-04 ♥ 16:17:16
Ulrika

Om man gillar vit choklad så är vit chokladmousse med limemarinerade jordgubbar sjukt gott!

Svar: mums! :-)
Moa DeBruin

2013-02-05 ♥ 11:19:12

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:



Kommentar:

Trackback