Spiderchick

Kriminalteknisk barnuppfostran
Båda mina bröder pluggar kriminalteknologi.
 
Hur bra som helst har jag kommit på!
 
Ja menar, vi kommer aldrig att ha några konflikter i vår familj. Någonsin! Så fort barnen ryker ihop och skyller saker på varandra, då kallar jag bara in någon av familjens kriminalare som får reda upp i situationen, förhöra och säkra bevis.
 
- Tyvärr Lilleman, din lillebrors fingeravtryck finns INTE med på den krossade vasen. Endast DINA!
 
Eller:
 
- Sorry MiniSpider, vi har säkrat din DNA på den röda krita som användes vid graffitimålningen på vardagsrumsväggen.
 
Om jag tror att vår uppfostran kan komma att bli onödigt krånglig om vi ideligen ska kalla in polisiär hjälp så fort en konflikt uppstår?
 
Svar nej.
 
 
Kakan | Krumelur-MurmelDjur

Skyller storebror ifrån sig i samma takt?

Svar: Menar du om han har gjort det ngt det senaste? Nej det har han inte faktiskt. I framtiden kan jag dock tänka mig att dom kommer skylla en del på varandra, som de flesta syskon gör ;-)
Moa DeBruin

Borran

Haha!! Önskar att din blogg uppdaterades var 10:e minut, även om det är helt orimligt! Dels för dig och dels skulle jag aldrig få nåt gjort på jobbet! :) Tack för alla skratt!

Julias pyssligheter

Haha, mycket smart! Och så blir jag lite nyfiken då jag själv läser rättsvetenskap och kriminologi på universitetet; är det på Skövde höskola de läser/läst kriminalteknologi? Är det en egen utbildning eller är det fristående kurser? Satsar de på en examen inom kriminaltekologi eller har de något annat huvudämne och kompletterar med detta? :) Hoppas att du vill svara! Håller på att klura lite på hur jag ska lägga upp mina sista terminer och funderar lite på hur andra gör/gjort. :)

Svar: det är en kurs har jag fattat det som, på högskolan. Båda läser det mest för att det är stort intresse :-) De läser inget utöver det just nu.
Moa DeBruin

Amanda

Riktigt härlig blogg du har! :)

Bror

Kriminalteknik i praktik heter kursen.

mej, mamma till enya 1år

Ja, det gäller ju att välja sina familjemedlemmar liksom. Bör gärna ha en läkare med i släkten också. Och en advokat. Och en som kan laga saker som går sönder. Och gärna en miljardär ;) (med flera)

Lovisa

HAha åh jag tycker du får till inläggen så bra ! :D sitter och skrattar för mig själv haha! <3 Och jättefin blogg! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress