Spiderchick

Samsovning för lilla mammans skull
Igår kväll var Spiderpapa iväg och spelade rock n´roll.
 
När han är borta nattetid vill jag gärna ha barnen nära mig, jag blir så nojig annars. Tycker mig höra Lilleman ropa, måste ideligen springa upp och kontrollera att båda kidsen andas och ligger bra i sina sängar etc etc. Ja ni hör ju. Det är lika bra att vi sover alla tre i storsängen. Så känner sig lilla mammisen trygg. 
 
Omgiven av två barn tvingas jag visserligen sova i ställningar som skulle göra vilken ultravig elitgymnast som helst grön av avund, men det är det värt!
 
Imorse vaknade jag upp av att MiniSpider (vad jag tror) lekte häst med mig?! Han hade fått tag i några testar av min hårman som han ivrigt viftade med upp och ner samtidigt som han smackade med läpparna?! När jag knögglade in allt hår under mitt huvud övergick han istället till att massera min rygg med fokus på en leverfäck. Jädrar vad levisen fick sig en omgång! Hen kände sig som en helt ny människa leverfläck efteråt. Härligt på sitt vis.
 
 
 
Massören.
Josephine Karlsson

Jag sover också med barnen i vår säng när den andre är borta, jag känner alldeles för fasligt ensam annars.

Svar: ja det är mysigt och tryggt :-)
Moa DeBruin

C

Och jag vaknade av att upprepade gånger få en plastgiraff dunkad i fontanellen. Det är så dom jobbar, dom små liven.

Ann-Christin Lundström

Mitt hår blev så intensivt draget i under en period att jag började att sova med mössa.

Svar: haha! blev det inte varmt? ;-)
Moa DeBruin

storasyrran

Precis så gör jag med! Jag blir skitnojjig..

Ellinor Melkersson

Söta goa kinder lillkillen har :)
Keep up the good work spiderchick ! :)

Svar: :-)
Moa DeBruin

Minimi

Haha känner så väl igen mig! :) snart har jag kala fläckar lver hela skallen, men det är det värt, när man får sova och gosa emd de små sötnosarna! Och vilken liten going mini är :D

mej, mamma till enya 1år

Han kan allt, den där minispider ;) (förstår att han är en bra massör dock, me dedäringa knubbiga små händerna!!)

Anno

HahahHahahahahahaha! Det är hemskt att läsa din blogg när man ska sova. Är jättetrött och gäspar mig i blindo in till sängen. Klickar igenom mina favoritbloggar lite snabbt - bara för att inte missa något. Och så i samma sekund som jag börjar läsa dina texter är jag JÄTTEpigg igen, gapskrattar högt (i min ensamhet dessutom, som om det inte var patetiskt nog innan) och tvingas nu ligga vaken ytterligare ett par timmar och med all säkerhet vara aptrött imorgonbitti. TACK

Svar: Haha ;-)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress