Spiderchick

Seriefotare utan spärr
För närvarande har jag nätta 2734 bilder på min iPhone. Det är bilder på mat, mig själv, glada barn samt halva barn (halvbarnen är bilder till bloggen).
 
 
 
 
 
Det är alldeles för enkelt att fota med telefonen. ALLDELES FÖR ENKELT säger jag! Klick klick klick säger det och så har jag tjoffat av tio kort utan en blink.
 
Det borde finnas någon slags spärr mot att ta för många foton på ett och samma objekt. Till exempel tycker jag inte att det är för mycket begärt att en varningsruta av typen "är du säker på att du vill ha fjorton kort på en benfri kotlett omgiven av brunsås?" kan dyka upp om någon nu får för sig att seriefota det. En benfri kotlett alltså.
 
Eller tänker kanske iPhone att jag ska hantera mitt seriefotande själv?? VA?
 
Dagens teknik alltså. Tar inget ansvar alls.
Jaana - Gravid ♥

Haha! samma problem här. När jag väl hade rensat (vilket tog bra länge!) så lovade jag mig själv att jag skulle fortsätta med det minst 1 gång i veckan... Tja det var ett halvår sedan och mobilen är lika full igen *suck*

Svar: tyyyypiskt :-)
Moa DeBruin

Lise

Haha. Precis samma här. Har 900 bilder i min telefon, då rensade jag bara för ett par månader sedan bort hälften av mina bilder ungefär. Skulle säga att 80% är på Lars i olika vinklar, gärna lite suddiga, han är ju inte alltid still såklart. Och går inte att använda blixt heller, då lyyyyser hans ögon som att han är besatt av kattdjävulen!

Lina

Jag kom på mig själv häromdan att fundera på hur du gör när du lägger in bilder på kidsen i bloggen (Svar ja, ibland har jag väldigt lite att fundera över...). Om hur jobbigt det måste vara att gå in i photoshop/paint/eller-nåt-sånt och beskära bilderna, varje gång.

Men så får jag lära mig att du tar halva bilder direkt. Smart! Och så slipper jag undra. TACK! ;-)

Svar: haha ja så är det! då fick ni veta det ;-)
Moa DeBruin

Pyttianna

Ja men visst och det borde finnas nån typ av spärr för barn. När de dyker upp ett halvt huvud som fotas 72 000 ggr borde spärren liksom sortera bort de direkt! :)


Kram!

Svar: haha ja där borde en spärr def finnas ;-)
Moa DeBruin

Du Vet Malin

Hahaha, påminner mig om när "någon råkat låna" min iphone och jag hittar typ 720 bilder på ett glatt barnansikte med inzoom på näsborren. Men när man frågar de glada barnansiktet från bilderna om det lånat min iphone (vilket är förbjudet) så förstår det inte ens vad jag pratar om.... haha :)

heycherryberry.blogg.se

Jag förstår precis vad du menar! Jag har också över 2500 bilder på telefonen och jag vågar inte radera dem ifall att datorn skulle krascha.

Bibbi

Roligt tänkt !

Jennica - mamma till Melwin

haha, håller med till tusen! jag kan ta 500 bilder ur samma vinkel på min son, bara för att vara säker på att jag får den perfekta bilden!

S

2734 vore nice, 5570 bilder har jag på min iPhone just nu. Inte supersugen på att sortera bort kort för att frigöra plats, haha!

Lagoma Linnéa

Hahaha det där med halvbarnsbilder känns igen! När mina föräldrar eller syskon ber mig sms'a bilder på barnen får jag leta lääänge (eller helt enkelt ta nya) eftersom att mobilalbumet främst består av just halvbarnsbilder.

Svar: haha så är det :-)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress