Spiderchick

Vällingängeln
Förutom att rensa ut knark från skötväskan har jag fyllt handbagaget med diverse saker som barnen kan förströ sig med på flyget. Där lämnas inget åt slumpen!
 
Jag minns så väl när vi flög med en 11 månader gammal Lilleman till Turkiet. Familjen framför oss reste med en bebis i samma ålder och efter halva flygresan upptäckte föräldrarna att de hade glömt packa med välling. GAH! Jag, som mycket väl vet hur sånt där kan sluta, insåg att vi hade en extra tetra välling med oss.
 
- Ni kan få den här, sa jag och förde som i slowmotion över det havrestinna guldet till familjen framför.
 
Alltså, lättnaden jag såg i mammans ögon! Den lyckan! Hennes ögon riktigt tårades. Jag kan tänka mig att det var ungefär så hon såg ut när hon fick upp sin bebis på bröstet för första gången.
 
- Det måste vara en ängel sänd från ovan, hörde jag att dom viskade om mig. En vällingängel!
 
Har eventuellt fabricerat fram det sista i efterhand. Ja.
 
 
 
Bilderna av en vällingängel.
Lina

Hej! Hur tänker ni kring detta med hepatitvaccin, de kan ju inte få det innan de är ett år? Vi ska också utomlands innan lillan fyllt ett och är lite oroliga, hur tänker ni? Ger ni bara burkmat eller ammar han bara? Hon vill äta allt vi äter så blir så jobbigt att neka henne, även om det är för hennes eget bästa såklart...

Julia

Du är för söt! :) Man hör det man vill höra ;)

Everydaywords

Haha jag fick tårar i ögonen när jag läste om din fina gest och mammans vattniga ögon. Så himla fint och bra gjort i en nödsitation- du räddade samtliga på planet från en helvetesresa! ;)

Therese

Åååå, klart du är en riktig vällingängel!!! Hellre glömmer man ju för fasen passen än vällingen...eller? Du hade nog kunnat ta riktigt bra betalt för den tetran om du varit girig ;) Trevlig resa!

Ina den Fina

Hoppas nu att ni inte sätter vällingen på baltaket och kör iväg eller något annat tokigt ;) Trevlig semester! Hälsa solen att jag saknar hen. Kram från Ystad

Malin

Ha de nu riktigt gött på resan!

Yohanna i Las Palmas

Det FINNS saker som man inte ens får skämta om, som ger ångestatacker på en gång:

- Glömma vällingen hemma.
- Glömma nappen hemma.
- Glömma blöjbyte hemma.
- Glömma UNGEN hemma (iiiiiiiaaa)

Hälsningar
Yohanna

Borran

Ha en riktigt go semster hela familjen! Hoppas det gick bra att sova militär, det brukar jag också göra! :) Gärna vakna en gång i timmen och varje gång vara lika övertygad om att det är dags att gå upp. När det väl ÄR dags att gå upp, just då är jag snortrött! Nåväl, hoppas du hinner med ett och annat blogginlägg men fokusera på att gotta er vid polen, solen, bufféerna, etc. etc. etc.! Kram! :)

BelleBoo

Nu har ni chansen att vinna en valfri tavla från min webbshop (belleboo.se). Klicka in på min blogg för att delta. Direktlänk till tävlingsinlägget ---> http://belleboo.blogg.se/2013/february/tavlingsdags-igen.html

Kram!

Lovisa - Mångsysslare

Hahah, så underbart! Vilken panik det måste bli när man upptäcker att man glömt något så viktigt, kan riktigt känna hur det ilade till i deras magar.

Julia

Haha vällingängel! Vad fint gjort, man ska hjälpa sina medmänniskor :)

Sara J

Hahaha. Åh fina du. Har inget att skriva förutom att jag är helt förälskad i din humor.
Åtskilliga gånger fnissar jag högljudt åt dina skämt och pojken min blir irriterad över vad som är SÅ roligt, moahaha!

Malin

:) HAHAHA! Du är för go!!

Klara-Sofia

Söt du är :)

Therese

Min vardagsängel! Du gör vardagen så mycket roligare med dina finurliga blogginlägg. Hatten av för dig! :)

Hanna

Åååh, vad fint! Jag kan bara tänka mig vilken lycka det måste ha varit för föräldrarna! Jag vet hur illa det kan sluta om man glömmer vällingen :O
Tårögd blev jag, haha.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress