Jag har fått orken tillbaka

Att harva runt med en barnvagn i snömodd är tungt som attan, men jag måste ändå säga att jag njuter av att äntligen kunna använda min kropp ordentligt! För första gången på över ett år känner jag att min kropp verkligen orkar jobba.
 
Under slutet av 2011 var jag ny-gravid med Mini och trött som ett as. I början av 2012 kom jag in i den så kallade "flåsfasen" och kunde knappt promenera hundra meter utan att flåsa halvt ihjäl mig. Vid minsta uppförsbacke frustade jag likt en pälsallergiker som just råkat svälja en näve hundhår (typ).
 
Kring graviditetsvecka 20 fick jag sammandragningar vid minsta rörelse och framåt sommaren kände jag mig bara allmänt megagravid och supertung. För att sedan kröna denna härligt icke mobila graviditet gjorde jag så ett kejsarsnitt. Efter det varken fick jag eller kunde jag röra mig särskilt mycket.
 
Men nu så.
 
Nu känns det äntligen som att jag har fått orken tillbaka i min kropp. Feels fab!
 
 
 
Under dagens morgonprommis.

Kommentera gärna!
Malin Aurora

Åh vad härligt!

2013-01-18 ♥ 10:49:14 » URL: http://vildblommor.blogg.se/
Josephine Karlsson

Nej fy för det där med att känns sig som en övergödd ko med andningssvårigheter.
Att göra kejsarsnitt med min andra var det bästa beslutet jag någonsin tagit, men jag antar att det kanske är under trevligare omständigheter när det är planerat och nästan fullgånget.

Härligt att du är på språng igen!

Svar: Jag tycker att kejsarsnittet gick bra som så, men jag hade ont efteråt och upplevde det som att "vägen tillbaka" har varit längre. MEN! Det kan ju ha att göra med att det var min andra grav också plus att den var mycket jobbigare än min första, jag vet inte. En mix av allt kanske. Min första förlossning var ju även ovanligt snabb och lätt och jag var på benen nästan direkt. Kan tänka mig att det är skönt att ha ett planerat kejsarsnitt om den önskan finns :-)
Moa DeBruin

2013-01-18 ♥ 10:57:41 » URL: http://fotografjosephine.blogg.se
Sandra

Vad underbart att läsa. Jag är mitt uppe i "allt det där jobbiga", med en supertung graviditet med massa sammandragningar och nu förvärkar (v.35) kombinerat med en alldeles underbar, fantastisk ( och trotsig) tvååring. Jag längtar SÅ efter att orka leka på golvet (hej foglossningen!) och orka gå utan att känna mig som en hundraåring. Men lagom till våren, när bebis äntligen är här, kanske jag kan gå en promenad igen!

Svar: Ja det är underbart och känna att man liksom "fått tillbaka" sin kropp eller vad man ska säga. Ingen tung mage, inga fogar som värker, ingen rygg som domnar... du vet :-) Pepp till dig och grattis till tillökningen :-)
Moa DeBruin

2013-01-18 ♥ 12:45:53
Erika - Gravid ♥

Vad härligt det låter! Att vara tillbaka menar, finns ingen skönare känsla än att känna sig stark i kroppen, oavsett vad man hämtat sig ifrån.

Själv är jag också bara tung och flåsig, och då är jag bara i vecka 29 ännu! Men jag har fått astma iochmed graviditeten, så jag hoppas verkligen, verkligen att den försvinner av sig självt med gravidkilona och tyngden efter förlossningen :)

Svar: Oh nej :-/ Hoppas det försvinner så fort bebbe är ute! Grattis till bullen i ugnen, vad spännande :-)
Moa DeBruin

2013-01-18 ♥ 13:00:18 » URL: http://blomman.blo.gg
Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäpp (preggo) morsa

Även om jag har en väldigt bra graviditet den här gången *ta i trä* så längtar jag ändå ihjäl mig tills jag kan gå en promenad utan sammandragningar/flåsningar/halsbränningar osv osv ;)

2013-01-18 ♥ 17:27:46 » URL: http://kristinsandgren.blogg.se
Ingrid

SÅ deilig! Virker som du nyter det :) god helg!

Svar: detsamma till dig :-)
Moa DeBruin

2013-01-18 ♥ 18:18:28
FASHION BY IDAG

Åh vilken härlig känsla, vad kul för dig!!

2013-01-19 ♥ 09:04:26 » URL: http://fahsionbyidag.blogg.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback