Ni är så goa

Va goa ni är! Ibland känner jag mig nästan inte värd er. Vad har jag gjort för att förtjäna denna godhet som strömmar in?? TACK!
 
Visst är det lite töntigt att "lyfta" negativ kritik, men ibland är det gött att skriva av sig en smula. Som läsare kan det nog också vara lite spännande, om inte annat varierande, att se att bloggare inte bara får massa lovord och rosor kastade på sig hela dagarna.
 
Jag noterar att ni skulle vilja se mer av vårt hem samt avnjuta en videoblogg. Jag vet även att en del av er önskar inlägg om min forna ätstörning. Jag ska verkligen försöka att tillmötesgå er!
 
Nu ska jag och Minipalten iväg på mammaträff.
 
Hepp!
 
 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Kakan | MurmelDjuret

Gud vad svårt när man helt plötsligt för krav från läsarna om vad man ska skriva om!! Fast på samma gång roligt för man vill ju att läsarna trivs och man kommer ju fortfarande köra "sin grej" liksom.. Men det måste ändå kännas lite konstigt för jag tror att alla bloggare mer eller mindre börjar blogga för sin egen skull? Eller???

2013-01-31 ♥ 09:51:50 » URL: http://minaallajag.wordpress.com
Hanna

Är supernyfiken på morgondagen, var och när hittar vi dig i radio imorgon? :) Kram!

Svar: ska leta upp sidan och ge länk så ni kan lyssna via nätet, bor du i Skaraborg är det P4 mellan 07-09 som gäller :-)
Moa DeBruin

2013-01-31 ♥ 09:57:28
Bibbi

Negativ kritik som bara har ett syfte nämligen att skada...får rinna av som vatten på en gås. Positiv kritik som gör att man tänker i nya banor och tar till sig...är bra. Tyvärr är det många som vill skada ...Varför kan man undra ? Har själv blivit utsatt för det. Fortsätt du att vara den SPIDERCHICK du är. För du är BRA ! Kramar

2013-01-31 ♥ 10:56:55 » URL: http://ciaramoonlight.blogg.se
Helena

Visste inte att du haft en ätstörnig, har å andra sidan inte följt dig så där väldans länge. Har själv det i bagaget och tycker det är skönt att dela den erfarenheten med andra som jag själv bedömer som så kloka, som du! Jag skulle gärna höra hur det var dör dig. Jag tycker först och främst att du är hysteriskt rolig, och jag älskar hur du lyfter upp din vardag och vardagsproblematik, det är så hög igenkänningsfakor, även för någon som inte har barn som mig. Sen älskar jag hur du inte gör dig till. Det är befriande och uppmuntrande hur du kan sprida så mycket kärlek ocj glädje i det. Sen tycker jag inte det är sant att det är samma samma och utan djupt.. Har ändå följt dig snart ett år. Du sriver både klokt och djup (hallå genuslänkarna du la upp tidigare?? Har tom visat min sambo alla de där inläggen för de var så bra!). Sen har du ju i mina ögon ett ganska tydligt budskap bakom alla roligheter: Det är inte så glamoröst alltid, och det finns glädje i det!

2013-01-31 ♥ 11:50:24
S

En videoblogg vill jag gärna ha :D
Att se mer av ditt hem och liv skulle vara jätteintressant, men BARA om det skulle kännas ok med dig. Du ska aldrig öppna dig om du känner minsta tveksamhet. Tycker även det är bra att du inte visar upp dina barn som många gör. Jättebra faktiskt!

2013-01-31 ♥ 12:00:34
Elin

Vad fin du är! Du passar jättebra i den tröjan :) ser jättesnyggt ut :)

2013-01-31 ♥ 12:07:47
Vendela

Älskar din blogg ::)

2013-01-31 ♥ 12:45:00 » URL: http://vendelan.blogg.se
Vendela

Älskar din blogg ::)

2013-01-31 ♥ 12:45:12 » URL: http://vendelan.blogg.se
Yohanna i Las Palmas

Ha ha ja man kan inte vara alla till lags och man SKA nog inte vara det heller.
Mammaledig, så här är det. Det blir inte roligare än så här.
Men tipps och ideér är ju alltid roliogt att få OM man nu vill hitta på något nytt.
Jag visste inte ens att man SKULLE hitta på något nytt så här i januari ;) Men så läser jag ju heller inte bloggkommentatorerna.

Hälsningar
Yohanna

2013-01-31 ♥ 12:50:07 » URL: http://yohannailaspalmas.webblogg.se
Tess

Jag ÄLSKAR din blogg! :D

förstår verkligen inte hur man inte kan gilla den!

men det kanske är för att jag typ ser dig som en "storesyster" (jag har en, men hon har varit frånvarande i stort sett hela mitt liv, slängt lite pengar åt småsyskonens håll, men sen valde hon att kapa kontakten till mig när jag sa ett par sanningens ord om våran så kallade "perfekta familj")

så det känns så naturligt att gå in här varje dag och kolla vad du och din familj har gjort :)
(din blogg är också den första jag går in på varje morgon!)

annars så går jag in på Egoinas, Knivlisa, Fokis, Gaymasen, Lady Dahmer, Stina lee, Apans, Underbaraclaras, och en lillsyrras blogg varje dag :)

2013-01-31 ♥ 14:18:38 » URL: http://tessjonsson.blogg.se
Anonym

Men du måste ju skriva som du vill, för om inte, så blir det nog inte bra, eller?? Jag tycker iaf att du är rolig och jag får skratta ofta. Sen är det "befriande" med bilder som inte är superperfekta och inte bara visar stilrena hem. Keep it up girl! :)

2013-01-31 ♥ 14:27:11
birgitmaria

Anonym = jag... tryckte på fel knapp, sorry!

2013-01-31 ♥ 14:27:54 » URL: http://birgitmaria.blogg.se/
Alexundra Kakansson

Ja videoblogg, det var VERKLIGEN länge sedan! Kommer ihåg en när du filmade dig själv när du var på promenad, när var det egentligen? 2007??? Haha! :D

2013-01-31 ♥ 14:38:44 » URL: http://alexundrakakansson.blogg.se/
Sofia

Jag är ett troget fan just av den anledningen att du skriver en rolig och vardaglig blogg. Nio utav tio dagar skriver du om det som jag själv går hemma och svär över vilket alltid leder till skratt. Jag älskar dina inlägg du staplar upp händelser i klockslag (som oftast går tokigt till), jag fnissar hejdlöst nästan VARJE GÅNG :) Tack för att du delar din vardag med oss! :) Kram

2013-01-31 ♥ 15:18:59
S

Hahahahah så JÄVLA roligt att kommentaren i förra inlägget innehöll "alltid en bild på dig för det är bättre än ingen alls". Så följer du upp med just en sån bild, MED DEN ÄLSKADE HANDEN I FARTEN! Bäst! :)

2013-01-31 ♥ 17:02:33 » URL: http://vixxys.se
Elin A

Jag älskar din blogg. Den gör alltid min dag bättre och glad :D

2013-01-31 ♥ 17:49:11
Linda

Jag har ett par bloggar jag läser, din är alltid den jag läser först. Jag älskar din blogg! Du inspirerar mig till att uppskatta små saker i vardagen. O hur privat du skriver är ju helt upp till dig, men mig går det ingen nöd på, gillar som sagt din blogg precis som den är. Så kör på bara!

2013-01-31 ♥ 19:19:43
ida [Fotograferat]

Jag är ganska ny här, så jag har inget negativt att säga om uppdateringarna :)
Däremot kollar jag sällan på videobloggar... men jag är ju inte som alla andra alltid heller så :)

2013-01-31 ♥ 20:52:34 » URL: http://www.fotograferats.blogg.se
Sandra

Ogillar att man inte kan kommentera dina inlägg från mobilen.
Måste säga som så många andra, jag tokgillar din blogg, den enda jag verkligen klarar av att läsa utan att bli irro för minsta lilla. Jag håller inte alltid med dina åsikter och blir ofta lite avis hur ditt liv verkar va så otroligt härligt och mysigt men jag blir aldrig dåligtirro eller dåligtavis.
Jag ogillar vissa andra bloggares åsikter och klarar inte av att läsa då jag blir så irro och superavis på andra bloggare på deras perfekta liv men med dig blir jag bara glad, att du har en underbar kille vid din sida och hittade honom vid ung ålder och ännu har han kvar på topp fem listan, så underbart härligt, att du har tvåsupersöta småkillar och du gör det du vill i livet, jag är avis men så glad för din skull=)
Kommer inte sluta läsa även om du drar samma skämt varje dag, lär bli ledsen den dag du slutar skriva=S

Svar: Tack snälla :-)
Moa DeBruin

2013-02-01 ♥ 09:23:46
Cassandra

skulle gärna höra med om din ätstörningsperiod och tiden efter. jag är "frisk" och utan behandling sedan många år tillbaka men jag kan inte förneka att kost, träning, vikt och bantning fortfarande är en stor del av min vardag. du verkar så avslappnad i ditt sätt till mat och vikt. hur kom du dit?

Tack för en toppenblogg som alltid får en att le och må bra. :)

Svar: bra idé till inlägg! :-) tack snälla!
Moa DeBruin

2013-02-01 ♥ 16:42:58 » URL: http://cassandra87.blogg.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:



Kommentar:

Trackback