Svar på frågor del 2

Har du använt dig av någon sömnmetod på dina barn? 
Svar: Ja med Lilleman. Jag och Spiderpapa var desperata och led av sömnbrist. Alla med bebisar som har sovit riktigt kass vet vad jag menar, det är inte roligt. Dock hjälpte inga metoder. Det enda som hjälpte var att Lilleman blev äldre och "växte in" i sin sömn.
 
Vilken är din bästa bok?
Svar: Jag gillar allt med Marian Keys och Sophie Kinsella. Sen gillar jag historiska böcker och där är Påven Johanna minnesvärd. Älskar deckare och är just nu förtjust i den där Kepler.
 
Fick du några bristningar på magen när du var gravid?
Svar: Med Lilleman inga bristningar alls. Med Mini trodde jag att jag skulle slippa, men när magen pös ihop hade jag visst fått ett gäng tigerränder. Tror dock att dom kommer blekna bort rätt snabbt. 
 
Gillar du EGENTLIGEN Ammotracks musik, eller är du mest bara partisk och tycker att de är duktiga?
Svar: Haha... Jag tycker att Ammotrack är RIKTIGT bra. Jag fattar faktiskt inte varför dom inte har slagit igenom?!? Helt ärligt.
 
Vad tycker din kille om bloggen? Och kanske hela bloggvärlden?
Svar: Min kille läser inte min blogg eller några bloggar alls för den delen. Med det sagt är han stolt över mig och glad för min skull när det händer roliga saker kring bloggen. "Jag har blivit nominerad i Finest Awards" nämnde jag igår. "Jasså, vad rooooligt" utbrast min kille och lät genuint glad samtidigt som jag såg i hans ögon att han inte hade en aning om vad jag pratade om.
 
Har du några tips på hur man eventuellt skulle kunna förbereda sig på livet som tvåbarnsmamma?
Svar: Första gången jag skulle vara själv med båda barnen var jag livrädd för att inte räcka till. Men så tänkte jag att det absolut "värsta" som kan hända, det är att båda barnen bryter ihop och börjar illvråla samtidigt och hur farligt är det? Typ inte farligt alls, mer än att det ringer i öronen en stund. Jag vill även tipsa om bärsele till bebis, för min del oumbärligt den första tiden.
 
Använder du dig fortfarande av schampoo-metoden No poo och hur känns det?
Svar: Jag kör inte den metoden längre, tyvärr. Kanske börjar igen.
 
Hur önskar du att ditt liv ser ut om fem år?
Svar: Då hoppas jag att vi bor i hus! Gärna ett lagom rymligt radhus med en lättarbetad trädgård och stor altan. Vidare hoppas jag att min familj mår bra och att jag har ett roligt, kreativt jobb som jag inte tröttnar på i första taget. Tänk om jag fortfarande bloggar om fem år? Crazy tanke!
 
 
 

Kommentera gärna!
Jennie

Wtf Spiderchick.... Du har ingen hand i håret? Inte ens ett finger?? Frångår du dina fotovanor månntro? ;) kram

Svar: haha försöker variera mig vettu :-)
Moa DeBruin

2013-01-19 ♥ 13:44:44 » URL: http://Leonsmammas.blogg.se
alice

det är väl klart att du fortfarande bloggar om fem år! hur ska vi spiderchick-fans annars klara oss! ;)

2013-01-19 ♥ 13:48:37 » URL: http://www.alice.devote.se
Fru Wikström

Det är klart du ska blogga om 5 år!! =)

Svar: det känns ju galet, men jo tiden går snabbt så det kanske jag gör :-)
Moa DeBruin

2013-01-19 ♥ 14:41:45 » URL: http://fruwikstrom.blogspot.com
Lottie

Åhhhh är också förälskad i Kepler, är just nu i slutet på Paganinikontraktet, fattar inte hur boken kan vara såååååå otroligt spännande från början till slut!!!

Svar: visst är den! :-)
Moa DeBruin

2013-01-19 ♥ 15:47:29
Anna

Jätteroligt att läsa! Mysigt liv :)

2013-01-19 ♥ 15:55:03 » URL: http://kyngala.blogg.se
farmor

Kör på med bloggen minst 5 år till! Den ÄR beroendeframkallande.

2013-01-19 ♥ 16:48:32
Camilla

Hej!
När jag läste frågan om Ammotrack kommer jag ihåg att det fanns en affisch på Bryggeriet i Motala om att de hade varit där. Men det var första gången jag var där, så jag fattade inte det först, så jag frågade mitt sällskap bara, Va?! Har Ammotrack varit här? De bara ja, och det var skit bra. Vet du vilka det är? Jag bara, har lyssnat på en del låtar och de är bra. Men mest vet jag vilka det är pågrundav sångaren är tillsammans med en bloggerska som jag följer. De bara nice då, hoppas de kommer hit en gång till så får du höra live också.

Så du kan väl kika in en fråga till honom från mig om de kan vara snälla och göra det? Skulle vara minnesvärd! & sen skicka med en autograf från dig och lilleman, & kanske mini till mig?

Skulle vara suuuuuuuuuper!

Svar: A justdetja i Motala har dom varit en gång och spelat. Kul! Närmsta tiden har dom mest spelningar runt omkring här i Skaraborg, men ska dom till din stad igen lovar meddela detta :-)
Moa DeBruin

2013-01-19 ♥ 18:03:00
Jennie

Gillar du Påven Johanna borde du läsa böckerna Pirater! och Häxa, historiska och riktigt bra!

2013-01-19 ♥ 19:22:10
Lisa

Haha herregud, min trötta amningshjärna läste första frågan helt fel och jag uppfattade det som att personen frågade om ni använt sömnMEDEL och höll på att smälla av när du svarade ja.. dags att avsluta denna lördagskväll tidigt kanske?!

Svar: haha... :-)
Moa DeBruin

2013-01-19 ♥ 20:52:05
Johanna

Tycker också mycket om Kinsellas böcker, särskilt de fristående! Antingen vet du redan detta och då skriver jag det i onöden eller så vet du det inte och då kanske det kan vara intressant; visste du att Sophie Kinsella egentligen heter Madeleine Sophie Wickham? Och att hon har skrivit en hel drös böcker under just sitt riktiga namn Madeleine Wickham? De står alltså inte ens tillsammans med Kinsellas böcker i bokaffären? Detta pga att hon använder ett annat sätt att skriva på i dessa böcker. Samma typer av handlingar, men annat skrivsätt. Lite kul att veta kanske, tänkte jag :)

Svar: ahaaa kul info :-) får jag kolla upp!
Moa DeBruin

2013-01-19 ♥ 20:54:32
Sofie da Silva

Mmm.. vad gott det ska bli med saffranscones .. eller.. nä.. vänta.. Vi har ju inte fått ngt recept än!!!! *morr*

;)

Svar: haha... har jag inte postat det? kassa mig! KOmmer imörrn :-)
Moa DeBruin

2013-01-19 ♥ 22:31:50 » URL: http://jagmigminmitt.blogg.se/leon/
Enfrusdagar

Så fin du är!
Kul att ta del av dina svar på frågorna.

2013-01-19 ♥ 22:45:15 » URL: http://enfrusdagar.se
Tea

Gillar du historiska böcker kommer du älska Diana Gabaldons "Outlander"-serie. Otroligt bra!! Tror den första heter Främlingen på svenska.

2013-01-19 ♥ 23:55:23
Camilla

Om du gillar Marian Keys och Sophie Kinsella rekommenderas Lisa Jewell, min favoritförfattare som verkar vara stöpt i samma engelska-chick-lit-författiga-form som de två ovan nämnda författarna :) Och lägg sen gärna en nolla efter femman så är jag nöjd, eller varför inte två, för detta är ett beroende som jag ogärna slutar med! Ha en fin söndag! :)

MVH, Camilla i Finland

Svar: hehe ;-) Tack för tips! kram
Moa DeBruin

2013-01-20 ♥ 12:30:09
mej, mamma till enya 1år

om man får va nyfiken, när blev lilleman "äldre" och växte in i sömnen?(kul uttryck). /en som undrar när lillan ska växa in i sömnen....

Svar: jag tycker det var ganska bökigt med lillemans sömn hela första året, sen blev det bara bättre å bättre och nu sover han som en prins :-)
Moa DeBruin

2013-01-20 ♥ 14:51:31 » URL: http://hallongaffel.blogg.se
Fatima

Idag är första arbetsdagen för min man sen lillasyster kom till världen 1 januari. För att göra dagen lite mer utmanande drar storasyster 20 månader gammal på sig skyhög feber. Ingen förskola med andra ord. Jag har dina ord som mantra "Det värsta som kan hända är att de skriker samtidigt". Och tänk att det går rätt bra än så länge, det här med tvåbarnsmorsa kanske är min grej ändå (eller är det så man aldrig ska säga?!).

Svar: åh pepp till dig! kommer gå strålande :-) krya på lilltjejen! kram!
Moa DeBruin

2013-01-21 ♥ 12:58:50 » URL: http://www.fatimaslillablogg.blogspot.com

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback