Ursprungsglasen utrotade

Det fanns en tid då dricksglasen i vårt hushåll såg ungefär likadana ut.
 
Dom dagarna är över.
 
 
 
 
 
Jag vet faktiskt inte vad som har hänt här?
 
De ursprungliga glasen har liksom utrotats och ersatts av glas som jag knappt vet var dom kommer ifrån?
 
Eller jo det stora ölglaset vet jag vart det kommer ifrån. Jag skickade ner min kille till pizzerian en sen kväll för att köpa en cola till mig, men burkcolan var slut så han kom hem med ett fullt glas istället. Svar ja, jag var antagligen gravid vid den tidpunkten = inte läge att komma hem tomhänt.
 
Borde kanske gå tillbaka med glaset någon dag.

Kommentera gärna!
kristin

Haha :) kul inlägg :)

2013-01-31 ♥ 16:43:40 » URL: http://vackrasol.blogg.se
Å

Jag har det exakt likadant hemma. Och tallrikarna ska vi inte tala om har i tre olika serviser. Det bästa är att man iaf kan duka lite udda :)

2013-01-31 ♥ 17:33:34 » URL: http://milen.blogg.se
Vendela

Älskar cola-mcdonaldsglasen! Haha

2013-01-31 ♥ 18:13:19 » URL: http://www.vendelan.blogg.se
Cajsa

Min man satt och skrattade. Jag undrade vad han skrattade åt. Han sa "jag läser oxå spriderchicksblogg" vill ju oxå skratta om kvällarna:)

Svar: :-)
Moa DeBruin

2013-01-31 ♥ 20:33:41 » URL: http://Cajsen.blogg.se
Bloggmamman

Jag minns också den lyckliga tiden när alla glasen matchade, den tiden försvann när jag fick barn som såg nöje i att kasta ner glas i golvet. Does were the times of our lifes

2013-02-01 ♥ 09:03:10 » URL: http://www.bloggmamman.nu
Hanna.

Åhh, varför BLIR det alltid sådär? Vi säger alltid att vi ska köpa upp ett lager av lika glas, där det ät lättåtkomligt och inte utgår ur något sortiment. Typ Ö&B´s eller IKEA. Och det gör vi när vi väl är där, men på något sätt förvinner de lika glasen och så blir det baka omaka kvar. Man får väl göra en grej av det, är det inte lite "inne" med omaka glas? Eller var det förra året?

Äh.

;)

2013-02-03 ♥ 07:15:10 » URL: http://imitthem.blogg.se
Lina -Mera foto-

Vi har samma problem här hemma, fast med besticken. Konstigt nog. Vi har nog max 4 st som ser likadana ut. Vart alla bestick kommer ifrån (eller rättare sagt, vart alla bestick har försvunnit till) är en gåta som antagligen aldrig kommer lösas.

Livets stora mysterium.

2013-02-04 ♥ 09:41:14 » URL: http://merafoto.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback