Spiderchick

Sjukstuga
Idag har Lilleman haft feber. Det är andra gången den här sommaren som det råder krassligheter i familjen Spiderchick. Senast låg delar av oss däckade hela midsommarhelgen.
 
Jag trodde inte att man "kunde" vara sjuk på sommaren, men tydligen? Ja jag ska inte klaga allt för mycket. Senaste året har vi hållt oss oförskämt friska. Annat var det när Lilleman började förskolan 2011.
 
Han gick en vecka. Sedan blev vi sjuka. Hela familjen. Och SOM vi var sjuka sen! Herre min get. Jag har inte varit så sjuk sedan... Ja någonsin.
 
Vi hade feber, hosta, maginfluensa, halsfluss, bihåleinflammation, ögoninflamation, öroninflamation  inflamationinflamation samt någon obskyr kräksjukebacill från en förskola Kazakstan. Det sista ej dokumenterat av läkare men jag antar att vi hade det för vilka förskolebaciller drabbades vi INTE av??
 
Men sen redde det upp sig med sjukdomarna. Som väl var.
 
 
Såhär kan man ligga och sova på mammas mage när man är sjuk.
 
Världens bästa Maria

A börjar förskolan 2 september och jag fasar lite för alla de där sjukdomarna man ska drabbas av. Vi låg sjuka mest hela våren så det känns som att det får räcka. Vill inte vara sjuk hela hösten också...

Svar: Ni måste ju inte bli lika sjuka som vi var. Vår lille började i januari då alla sjukdomar härjar som värst :-/
Moa DeBruin

Världens bästa Maria

Fast jag har aldrig hört talas om ett barn som inskolats på förskola och att hela familjen sedan varit kärnfriska utan det låter alltid att hela familjen blir megasjuka :-D

Svar: Vi har kompisar som höll sig kärnfriska :-) Till en början... hehe. Nä men det blir nog en hel del sjukdomar i början det är väl så det ska vara. Små barn ska ju vara sjuka ett visst antal gånger för att bygga upp sitt immunförsvar. Sen är det ju lite tråkigt att föräldrarna ibland stryker med på kuppen ;-)
Moa DeBruin

janette

har lilleman blivit klippt? :

Svar: Japp :-)
Moa DeBruin

Sofia

Jag börjar med att skriva PEPPAR PEPPAR, TA I TRÅ, SLICKA PÅ ETT SILVERKORS, GNUGGA EN LAMPA och vad mer man nu kan göra...

Men min son har inte varit sjuk alls när han började dagis för ett år sen. Han hade förkylning och lite feber i typ två dagar i vintras men smittade ingen annan i familjen.

Man hör alltid skräckhistorier om familjer som ligger sjuka i veckor efter inskolningen på dagis men icket här. :)

Svar: Vad skönt :-)
Moa DeBruin

Anonym

Fasar för detta i höst!!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress