Stugbokning

Vi vill gärna komma iväg på semester nu när vädret är så fint.
 
I helgen har jag således ringt till varenda camping utmed hela Österlen. Jag har googlat mig blodig efter varenda stugby söder om huvudstaden. Jag har ringt på Blocketannonser, fiskat på facebook och suttit i halvtimmeslånga telefonköer till olika resebolag. Jag har blivit skrattad åt (ledig stuga? Nu? Hahahahahahahha *klick*) och jag har blivit serverad skambud (jo visst vi har en ledig stuga. Den är en kvadrat stor utan säng och ni kan få hyra den en trefjärdedels natt för tvåochfem). INGENSTANS har det funnits en ledig stuga till vettigt pris!!
 
Till slut blev jag så förbannad att jag googlade:
 
 
 
Och där fick vi napp!
 
Eller. Näe. Vi fick inte napp på den heller.
 
Men efter ett hett tips fick vi imorse tag i en stuga på *trumvirvel* ÖLAND! Utan inomhustoalett dock, vilket gör att jag antagligen kommer vakna varje natt och vara bajsnödig, men det får jag helt enkelt överleva.

Ååååå vad härligt det ska bli att komma bort!
 

Kommentera gärna!
Decdia

Hoppas du har bättre tur på Öland än vad jag haft de två gånger jag bott där.
Första gången hade vi också utedass, första dagen såg vi en huggorm i det höga gräset på väg till toa...
Andra gången bodde vi i ett rum på baksidan i ett hus där en dam och hennes 34 katter bodde (ge och ta nån katt). Kylskåpet brann och vi fick hjälpa henne att införskaffa ett nytt...

Svar: haha vilka semesterminnen :-)
Moa DeBruin

2013-07-22 ♥ 11:09:09 » URL: http://decdia.blogg.se/
Sanna-Li

Öland e verkligen toppen på sommaren. Själv bor jag i Kalmar (där ölandsbron sitter fast på fastlandet) och vi e väldigt mycket på Öland. Säg bara till om ni behöver utflykts-tips

Svar: Ja visst vi tar gärna utflyktstips! :-)
Moa DeBruin

2013-07-22 ♥ 11:18:14
Sussi

Öland är definitivt ett bra semesterval! Trollskogen, neptuni åkrar, två fyrar och en herrans massa loppisar överallt. =) De vita fina sandstränderna får man inte glömma. Det är också nära till Kalmar med ett roligt slott och inte alltför långt till Astrid Lindgrens värld, finns direkttåg. (Ja, jag jobbar med att upplysa turister om allt roligt som finns. =))Vill man åka tåg finns en-dagarskort för familj att köpa på stationen i Kalmar!

Svar: Vad är det som är roligt med slottet? :-) Är det något för barn menar jag?
Moa DeBruin

2013-07-22 ♥ 11:34:58
Cina

Här kommer annars två bra ställen som jag varmt kan rekommendera! :)
http://kullabergsislandshastar.com/boende-pa-garden/
http://dalhemsgarden.com/www.dalhemsgarden.com/Valkommen.html

2013-07-22 ♥ 11:41:53
Lina

Åhh, vi har ju en stuga till uthyrning, dock inte ledig förrän vecka 32. Nära smygehuk (Sveriges sydligaste udde) Till nästa år istället ;)

Svar: de allra flesta hade stugor nästa vecka och sedan löpande efter det, men nästa vecka ska tydligen bli sämre väder (i alla fall enligt rapporterna nu) så vi slår gärna till medan värmen är här. Gärna smygehuk nästa år! :-)
Moa DeBruin

2013-07-22 ♥ 11:53:17
KataM

Det låter härligt! Hoppas finvädret håller i sig och att ni får det riktigt skönt. Öland i juli/augusti - sämre kan man ha det. :-)

2013-07-22 ♥ 12:08:26 » URL: http://katarina12.bloggproffs.se/
Lise

Åååh, Öland är ju supermysigt!! Ha det nu riktigt gött spiderfamily!

2013-07-22 ♥ 12:31:34 » URL: http://instagram.com/larsochlitelise
Malin -Änglamamma och gravid

Åå vad mysigt att ni hittade nått, spec i den här tiden!

Hopaps ni får en härlig semester! :)

2013-07-22 ♥ 13:22:41 » URL: http://josefinaelma.blogg.se
Hanna

Jag vaknar alltid bajsnödig utan yttre påverkan, hehe. Kul att bajs var det enda som utmärkte sig för mig i detta inlägg. Äh!

2013-07-22 ♥ 13:23:13
Johanna

Åh, Öland, vad mysigt! Vi var alltid där när jag var liten, och bodde i stuga! Det var helt underbart! Sen försvann de stugorna, och de byggde nya på andra ställen.
Senaste vi var där var 2004, då bodde vi på något annat ställe som också var mysigt, och så hälsade vi på där vi brukade bo, såg väldigt annorlunda ut!
Ni kommer nog få det jättemysigt där!

2013-07-22 ♥ 14:12:25 » URL: http://pandoransbox.blogspot.com
Sussi

Slottet har många barnaktiviteter man prova på att rida på (trä)häst och lans och även blir dubbad till riddare när man har vunnit över svarte riddaren. http://www.kalmarslott.se/barnens-slott
Det finns också en 4Hgård med en otroligt rolig lekplats! Den går jag gärna och leker på själv ;)

Svar: Vad roligt då ska vi kolla in det! Vad är en 4Hgård? :-)
Moa DeBruin

2013-07-22 ♥ 20:38:03
Fnulan

Men du... vi har ju en gäststuga!! Bor inte långt från havet,,,
Kramen

2013-07-22 ♥ 21:03:34 » URL: http://www.femme.se/fnulan
Jenny

Om ni inte varit på Öland tidigare kan jag rekommendera Ekerums camping. Där finns det barnvänlig långgrund strand med härlig vit sand. (ibland tar de ca 20kr i p- avg så ta med lite kontanter.)

om ni besöker Kalmar så är restaurang Manana Manana värt ett besök. Om ni gillar tapas förstås :)

Svar: tack för tips :-)
Moa DeBruin

2013-07-22 ♥ 21:55:34
Sussi

Jag tror det kallas 4Hgård? Det är Kungens gamla stallar som har gjorts om till ett ställe där man kan träffa djur;hästar, kor, kaniner, marsvin, höns, getter och de har även ett fjärilshus. =) Minizoo med stora gröna ytor och cafe.

2013-07-23 ♥ 20:39:17
Sophie

Hahahaha åh vad du precis gjorde min dag SÅ mycket bättre. Fick mig många goa skratt på mindre än 3minuter. Och en aha-upplevelse där ang. ägglossningen, är det DÄRFÖR jag ser så jävla skengravid ut ibland? usch vilken tjockis-ångest jag har haft över det. Hoppas ni får en underbar semester tillsammans och jag håller tummarna för fint väder åt er! sommarkram <3

2013-07-24 ♥ 20:01:04

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback