Trappgrind med till Öland

Jag har fått en trappgrind av en kompis som jag ska överlämna till en annan kompis. Jag är alltså en mellanhand. En ganska seg mellanhand för nu har trappgrinden legat i baksätet på vår bil i snart en vecka.
 
- Du MÅSTE ta bort den innan vi åker till Öland, beordrade min kille igår.
 
Men snälla nån säger jag.
 
Jo visst, det kanske är lite trångt i baksätet och ja vi har eventuellt tvingats att möblera oss själva och alla grejer kring trappgrinden. Men vem har sagt att den är av ondo?
 
Vem vet. Stugan som vi har hyrt på Öland kanske är superfarlig! Vi kanske stiger in där och inser att vi befinner oss på åtta helt livsfarliga kvadratmeter med branta trappor och avsattser i vartenda hörn och det enda som kan rädda upp semestern från en smärre katastrof är någon slags avspärrning. Vips kommer min kille att TACKA mig för att vi har kört runt med en trappgrind i sju dagar.
 
HA!
 
Spiderchick alltså. Fixar biffen i alla lägen.
 
 
 

Kommentera gärna!
mormodern

Jag funderade just... ja jag såg ju den igår, i bilen. Trodde du skulle "spaljea" upp dina förväxta pelargonier. Samtidigt som ni slipper insyn från grannarna mitt emot;)Hur som haver, ha en mysig semestertripp, vi ses när ni/vi kommit hem. Kramen;)

2013-07-23 ♥ 20:53:51

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback