Spiderchick

Ååååå neeeeej jag är exakt lika dan
Jag lyssnade på Hannahs och Amandas podd häromdagen. Hannah berättade att varje månad kring menstiden hamnar hon i någon sorts svacka och vill bryta upp från allt, säga upp sig från jobbet etc.
 
Här gick det upp något sorts ljus för mig. Jag är för bövelen EXAKT lika dan!!
 
När jag fick tillbaka mensen förra månaden ville jag genast lägga ner bloggen (den är ändå så jävla kass), säga upp mig från SN (jag är en bluff) samt lägga in ett aoutsvar på mailen i stil med Hej! Du har nått Spiderchick, jag har tyvärr avvecklat mig själv till förmån för de människor som är bättre än jag - vänligen kontakta istället alla.andra.i.hela_världen@hotmail.com.
 
Inte helt stabilt.
 
 
 
Ostabil med macka i hand.
 
 
KataM

Den där bildtexten orsakade huvudbry. Vad då osta-bil? Osten ser jag, men vad har det med bilar att göra? ;-)

För övrigt vill jag säga att din kassa blogg är en av mina favoriter. Världens bästa humör-höjare.


Svar: hehe ;-) tack!
Moa DeBruin

Jessica

Nä du Spajder! Bloggen är helt fantastisk och sätter ett leende på mina läppar dagligen! Och du, du verkar ju vara en helt störtskön människa, så snälla stanna kvar ett tag till i alla fall!

Svar: hehe tack snälla! jag ska försöka att inte lägga ner bloggen under lingonveckan ;-)
Moa DeBruin

Lois/Ohemul

Hear hear! Jag brukar toppa det hela med att dessutom känna att "ingen INGEN töcker om mej" oavsett hur socialt aktiv jag är för tillfället. MYCKET attraktivt drag hos mig om jag får säga det själv.

Svar: Men jag meeed! Ingen vill vara med miiiiig brööööööl! Blä för den känslan.
Moa DeBruin

Elise

Cooolt

Janice

Ha!! Just i denna äckliga stund mår jag EXAKT samma! Samma jobbiga tankar far runt och jag är såå arg!!! (Ja jag fick tillbaka den idag, mensen alltså) (Marabouchokladkaka har hetsätits för att dämpa ångesten). Fy vad skitjobbigt det är att gå runt såhär som ett mensmonster och leta efter tålamod och självkänslan som verkar ha försvunnit...

Svar: Skönt att fler verkar känna samma i alla fall! Men ja, väldigt jobbigt faktiskt :-/
Moa DeBruin

Hanna

Varje gång jag har mens eller strax innan inser jag att det bästa alternativet är att ta livet av sig på fläcken. Tack och lov har jag lärt mig att det blir bättre efter en vecka. (och bättre tack vare din roliga och fina blogg)

Svar: haha va go du är :-) Hu det är inga roliga känslor i omlopp!
Moa DeBruin

Sandra

Om du är intresserad har jag hört att magnesiumtillskott funkar mot PMS, det ska tydligen vara rena mirakelkuren. Ska personligen prova, ett litet tips! :)

Svar: tack för tips!
Moa DeBruin

M

Det där känns igen... Även om jag tycker den jobbigaste biten är oron jag känner dygnet innan den kommer, orolig och ängslig. Värsta är att gå och lägga sig själv då, tyvärr bor jag själv så bara att bita ihop men så fort mensen kommer går det över som tur är.

Malin -Änglamamma

Usch då! Ingen kul känsla! Men du vet att din blogg är bäst!!!

Sandra

WORD SISTAH. Jag är likadan. Jag blir så SJUKT missnöjd med allt. Vill flytta, vill göra slut, byta jobb, stör mig på allt och vill bara bo själv. Tur att det går över.

Ida Nilsson

Haha jag känner också igen mig i det där! För att inte glömma den fruktansvärda mensvärken....

Petra

Jag har aldrig haft några problem alls vid mens men när jag fick tillbaka den efter graviditeten så har det ändrats. Skumt!
Ett par dagar innan så blir jag såå deprimerad. Jättejobbigt!

Fröken Svår

Ost-abil..

Kakan | Krumelur-MurmelDjur

Och här sitter jag och rent utav saknar min mens. :((( BUHUUUU!

Saras liv

Haha, jag är lika! Fast för mig handlar det oftast om hur tråååååååkigt mitt lilla innehållslösa liv är och hur dum min stackars sambo är. Tur att det är typ 0,5-1,5 dygn i månaden bara... Och samma visa varje gång, när man upptäcker anledningen så ba : Ahhh... Det var därför jag ville göra slut igår. ;-)

Svar: Det gäller att hålla sig i schakt ;-)
Moa DeBruin

Knatti

Jag vill oftast bara ligga under täcket och grina dagen innan jag får mens. Tack och lov blir det bättre bara på en eller två dagar och jag kan skratta åt eländet. En klok kvinna sa till mig att man ska försöka uppskatta sina hormon-svängningar trots att svackorna är jobbiga. Topparna när allt känns underbart är lätta att bortse från och glömma bort. När man blir äldre och hormonerna avtar så blir allt "platt" och då saknar man berg- och dal banan. Jag har väldigt svårt att intala mig själv hur trevligt det är när jag är i svackorna, men brukar ändå försöka tänka på det när jag förbannar det faktum att jag föddes till kvinna en gång i månaden.

Svar: Hu! Jag ska försöka tänka som du!
Moa DeBruin

M

Oh yes! Vet inte om det är det värsta, eller när väl ägglossningen kommer sen igen och man är som en jäkla mars-katt och tror att man är snyggast i stan och vill gnida sig mot varenda karl som går förbi..
Jag FÖRSTÅR att män tycker att vi kvinnor är lite knasiga.

Svar: hahaha ;-)
Moa DeBruin

M

Oh yes! Vet inte om det är det värsta, eller när väl ägglossningen kommer sen igen och man är som en jäkla mars-katt och tror att man är snyggast i stan och vill gnida sig mot varenda karl som går förbi..
Jag FÖRSTÅR att män tycker att vi kvinnor är lite knasiga.

Ida

Haha, det är inte bara du. Är exakt likadan. Vill typ flytta till en öde ö, slänga telefonen (min allra käraste ägodel typ) i en dokumentförstörare och radera mig själv ur folkbokföringen. Ungefär så.

Diana

Kan du länka till poden:)?

Svar: googla hannah amanda podd så får du upp alla avsnitt, riktigt bra!! :-) minns ej vilket avsnitt hon pratade om mensen dock :-/
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress