Bamseklubben

Bamseklubben är en hit! Lilleman älskar det.
 
Två timmar varje förmiddag hittas det på massa spex och roliga upptåg. Dom går på glassjakt, pysslar, leker cirkus, letar efter LilleSkutts morötter (som Vargen den lömske kraken ideligen gömmer), busar med Bamse och massa annat.
 
Gruppen är en blandning av danska, svenska och finska barn. Ledarna består av tre tjejer, en svensk, en dansk och en finsk så att alla barnen hänger med vad som sägs. Lilleman förstår i och för sig mer än bara svenska. Vår Bamsefilm där hemma är nämligen trasig och har "fastnat" på danska (vi kan inte byta språk) så jag vill påstå att han kan Bamsetermerna på danska i princip flytande. Mycket praktiskt! Ska ni ut och resa med barn rekommenderar jag att ni grundar med några tittar på trasig DVD-film.
 
 
 
Här samlas Bamsebarnen varje dag.
 
 
 
Vi visste ju inte innan om Lilleman skulle våga låta sig lämnas på Bamseklubben (vi skulle självklart aldrig tvinga honom) men det var inga problem alls. Första dagen vinkade han glatt av oss och andra dagen sprang han dit utan att vända sig om. Ledarna är duktiga och trygga. Dom är inte bara spexiga utan har god koll och bra ordning på barnen. Skulle någon få mamma eller pappalängtan rings det på mobilerna direkt. Med den tror jag inte har hänt.
 
Jag såg att ni vill att jag recenserar resan och det kan jag självklart göra. Jag ska skriva mer utförligt när vi kommer hem. Ingen spons förekommer, offcörse!
 
 
 
Med Bamsekepsen på.
 

Kommentera gärna!
Julia

Åhh jag kommer ihåg hur mycket jag älskade att vara på bamseklubben när jag var liten. Det va det bästa med att åka på semester!

2013-03-01 ♥ 18:24:30 » URL: http://imjuliayouknow.blogg.se
Monica-Gravid med nr 1

Ni verkar ha det härligt :)

2013-03-01 ♥ 18:34:19 » URL: http://mookpersson.blogg.se
Camilla

Vår Bamse film är oxå på danska även fast vi trycker på svenska i menyn!

2013-03-01 ♥ 22:03:28 » URL: http://lacamela.blogg.se
Suz

Åh!! Minns Miniklubben på mallis när jag var barn!

2013-03-02 ♥ 07:45:11 » URL: http://www.icanrestwhenimdead.com
Kaffehörnan

Godmorgon. Vad trevligt de låter

2013-03-02 ♥ 07:52:40
Anna

Tycker de borde ha bamseklubben för vuxna med! Jag älskar pyssel!

2013-03-02 ♥ 16:29:35 » URL: http://wirrpanna.blogspot.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback