En äng hemma

Väl i Sverige kan jag inte för mitt liv begripa att jag någonsin har tyckt att det kan vara "bökigt" att vara hemma med barnen?? Ursäkta? Här har vi ju allt serverat!
 
Lägenheten känns som en stor grön äng där Lilleman kan leka som han vill och Mini kan rulla sig fritt likt en singeltandad kalv på grönbete. Inga begränsningar och inga svinhårda stengolv (bara en halvmesig parkett).
 
Vi har som sagt haft en helt supernajs resa! Det har gått över förväntan och jag är jädrigt stolt att vi har fixat flyg, hotellvistelse, bad och utflykter med två små barn. Väl hemkomna är vi ännu mer sammansvettsade som familj, jo jag hör att det låter lite fånigt men så känns det faktiskt.
 
Med det sagt - nästa gång vi flyger någonstans då ska båda barnen vara mer självgående. Jag tänker att Mini kanske får fylla tre år och Lilleman sex år. Då kan båda kidsen ha roligt med bad, lek, Bamseklubbar och framför allt varandra. Förutom ålderskravet tänker jag även införa reseregeln att samtliga familjemedlemmar måste ha sina tänder färdigodlade.
 
 
 

Kommentera gärna!
Ida

Välkommen hem !
Vi planerar en resa till hösten, då kommer lillen att vara ett år. Kan du nte tänka dig att specificera lite mer exakt vad som var jobbigt m ed att mini är så liten? Så att jag kan tänka igenom det här en gång till? ;-) kram!

Svar: haha jo jag ska skriva en sammanfattning tänkte jag ;-)
Moa DeBruin

2013-03-06 ♥ 16:13:35
Ina

Men visst börjar de tappa tänder igen i 6-års åldern? ;)

Svar: haha attans! Undrar om de nya tänderna är lika kämpiga att få upp? ;-)
Moa DeBruin

2013-03-06 ♥ 17:47:05 » URL: http://innehosina.wordpress.com
Sara

Jag tycker nog att det låter som att ni klarade resan ganska bra! :) Jag kan för mitt liv inte förstå hur mina föräldrar klarade våra utlandsresor när vi var små, vi var tre barn i åldern 2,4 och 6 första resan (också till Kanarieöarna!) och det upprepade vi sedan efter två år, och igen efter två år. Måste nog ha varit lite jobbigt! :)

Svar: bra jobbar där :-)
Moa DeBruin

2013-03-06 ♥ 18:07:06 » URL: http://sarabacksbacka.blogg.se
Julia

Hej!
Jag har en fråga som jag hoppas att du kan svara på :)
Vi ska nämligen till samma hotell i april med en 6 månaders bebis. Hur gjorde ni vid transfern mellan flyg/hotell med mini? Ska man ha med babyskydd?

Svar: Vi hade inte alls tänkt på det, så vi hade inte med skydd och det fanns heller inget att tillgå. Han fick sitta i mitt knä. Mitt tips är att kolla upp med resebolaget om det finns så kanske de kan vaska fram ett till er och låna ut på flygplatsen. Det var dock andra små barn med på bussen och ingen satt i barnstol, så frågan är om det finns. Men värt att kolla upp! Hoppas ni får en trevlig vistelse :-)
Moa DeBruin

2013-03-06 ♥ 18:50:35
Emil

Kul att resan blev lyckad! :)

2013-03-06 ♥ 19:25:12 » URL: http://herrn.blogg.se
Sofia

Gillar din blogg :-D

2013-03-06 ♥ 19:42:28 » URL: http://www.acordingtosofia.blogg.se
Sawen

Hahahahaha! Ja, det låter som bra grundregler, alla ska ha tänder och de får gärna vara självgående.

Love it!

2013-03-06 ♥ 19:54:18 » URL: http://meeeeh.blogg.se/
Malin

Mina småflickor är nästintill exakt lika gamla som dina pojkar. Och vi ska till Kanarieöarna om två månader.
MEN på den resan har vi även med farmor, farfar, farbror, faster och kusin. Känns väldans bra det!

Välkommen hem förresten!

Svar: Det låter bra :-) Hoppas ni får en härlig resa!
Moa DeBruin

2013-03-06 ♥ 19:58:41 » URL: http://missparkas.blogspot.com
Madde

Glöm inte visdomständerna. blir ingen resa på många år ;-)

Svar: hehe jag och spiderpapa har fått våra så det blir ju ett glapp där på några år, då får vi resa utav bara den ;-)
Moa DeBruin

2013-03-06 ♥ 20:27:38
Everlasting

Oj, har hela familjen Spider varit ute och rest? Tänk vad man missar när man... inte… ehm… läser bloggen på en månad. Men nu får jag ta och läsa ifatt, för här händer det tydligen grejer. Mini i egen stol och anar jag tänder nämnas? Spännande!

Och bra jobbat med lyckad resa!

2013-03-06 ♥ 20:41:27 » URL: http://everlasting.nu
Lina, brev från Amerika

Välkommen hem!
Vilka härliga bilder! Ser verkligen ut som att ni har kunnat relaxa där. Fast din plan om lite äldre kids med fullständigt garnityr låter ju helt klart som en bra idé :)

2013-03-07 ♥ 02:30:30 » URL: http://brevfranamerika.blogspot.com/
Caroline

Hej! Tänkte höra vilket hotell ni bodde på? Såg väldigt barnvänligt ut :) var du nöjd överlag med hotellet? vi tänkte åka på en sista minuten till teneriffa :)

Svar: Vi bodde på Riu Buena Vista. Vi är supernöjda med själva hotellet, rum, mat service etc :-) Dock var inte omgivningen så rolig och vi fick ta buss 15 min för att komma till strandpromenad, shopping etc. Värt att tänka på :-)
Moa DeBruin

2013-03-08 ♥ 09:53:59 » URL: http://carolinemodin.blogg.se
Anna

Vilket otroligt blankt golv på nedre bilden!

Svar: bonat antagligen :-)
Moa DeBruin

2013-03-08 ♥ 12:18:31

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback