Spiderchick

iPad-mut
Prick alla ungar utom våra mutades med iPads på flyget till och från Teneriffa.
 
- MEN FÖR I HELVETE NI FUSKAR JU!! DET ÄR INTE RÄTTVIST! ville jag skrika till deras föräldrar samtidigt som jag själv mesmutade min treåring med skrynkligt målarpapper och torra vaxkritor.
 
Ja menar, snacka om att inte flyga med kidsen på lika villkor.
 
 
 
En film fick han se också, Lilleman.
sandra - blivande 3 barns mamma <3

Hehehe!!! Ja du hela it träsket har tagits över av våra sötnosar. Själv så har varken jag eller sambon någon IPad eller msratphone (får nog lägga till änu), så än så länge har våra barn bara tjickat på farbrödernas. Men 4 åringen vill att vi ska ha en. Så framtiden känns utsagad.

Ha en kanon trip nu !!!

Svar: Vi kommer nog köpa en iPad också vad det lider... :-) Det verkade faktiskt himla smidigt där på planet med både spel, pussel, filmer och diverse i ett.
Moa DeBruin

Cajsa

Bra!!!! Heja dig!!!! De ska ju va på riktigt hihi:)

Svar: visst vettu här kör vi old school ;-)
Moa DeBruin

Yohanna i Las Palmas

Just PRECIS!
Det är DUNDERfusk.

När vi flög senast så satt vi bredvid en familj med fyra barn. Samtliga medlemmai i familjen hade VAR SIN iPad och knapprade på.
Stackars mina ungar som bara hade (och jag var sketastolt över detta) en sketen bärbar DVD att titta på EN film på, sedan var det batteritorsk.

Nej fram för mer ritpapper ;)


Hälsningar
Yohanna
som skickar men en länk om nån skulle vilja vara med:
http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2013/march/real-life-smycken-2.html

Svar: var sin iPad?!?
En för hela familjen kan ju räcka, till att börja med ;-)

Haha ja vi hade ju inte ens med dator och film... Hade faktiskt inte en tanke på att ta med det. Väl på planet insåg jag dock att det helt klart hade varit uppskattat av 3åring, nästa gång vi reser åker det med. Om vi inte hinner köpa en padda :-)
Moa DeBruin

Monica-Gravid med nr 1

Haha! Ja, det är den stora utmaningen idag.. Att få barn sköta sig utan att fuska med iphones och ipads! Inte många som klarar det i dagens läge ;)

Svar: Ja det är lätt att ta till tekniken när det krisar ;-)
Moa DeBruin

J

Hehe, men ni fuskflyger ju- vi körde 40h dörr till dörr mellan Gbg-BKK förra månaden och om tre veckor är det dags igen (fast då hoppas jag på mindre förseningar så att det bara tar strax över dygnet). Vi har två iPads till en tvåochetthalvtåring, ja ;). Vår största issue är att vår 10-11-månaders ej fattat detta med appar än...

Svar: Oj oj oj! Jag är impad! Förstår att det krävs teknik för så långa flygturer ;-) Hoppas att 11månaders pallar med. Ni får ladda ner "babblarna" (tror jag det heter) ska tydligen vara helt hypnotiserande även för mindre kids ;-)
Moa DeBruin

arasen

Jag kan faktiskt med handen på hjärtat säga att igår var första gången min son fick spela på min telefon (han blir fem denna månad). Datorn har han inte heller fått röra.. Jag ser andras ungar (i samma ålder om inte yngre) som tjatar på deras föräldrar för att spela på deras telefoner/datorer, men inte bara det utan dom frågar även andra vuxna om dom får spela på deras! Nej, vi höll inte på med sånt när vi var små och vi klarade oss utmärkt ändå!

VICKY

Vilka lata föräldrar!

Tove

Jag läste iPad-mutt! :-D

Svar: hehe ;-)
Moa DeBruin

Mi

Jag tycker det är bra, helt ärligt. Jag menar, barnen klarar sig finfint utan både ipads/iphones/laptops! Iallafall tills de är liiite äldre :-) mitt exs lillasyster på 7 år springer runt med sin mammas ipad och så fort någon tar den ifrån henne så slutar hon aldrig tjata och tjura innan hon får tillbaka den... Det kryper så himla långt ner i åldrarna :/

Svar: Ja det kan ju bli lite dumt, man får säkert ha lite regler kring användandet så att det inte tar för mycket av den vanliga leken.
Moa DeBruin

Fråga Ugglan | Klok som en coffeetablebok

Ipad har nog varit den bästa pryl vi köpt till vårt barn hittills. Eller, nej, SKYDDET till ipaden är den bästa. Ett 'armour' som är godkänt av den amerikanska militären... Kostade nästan hälften av vad paddan kostade men utan det hade den nog varit rätt trasig vid det här laget... ;)

Svar: haha bra investering ;-)
Moa DeBruin

sandra - blivande 3 barns mamma <3

Ja på resande fot är det väldigt praktiskt, måste jag erkänna. Man slipper plocka kritor och puzzelbitar överallt, vilket vore guld värt under semestrar. Men man får se hur länge man kan stå emot ;)

Svar: Ja med iPaden har man ju allt i ett! Kladdfritt och prylfritt ;-)
Moa DeBruin

sandra - blivande 3 barns mamma <3

Så sant så : Det är nog dags för mig att hoppa in 2013 också :P)

ida [fotograferat]

Jag läste rubriken på engelska och förstod ingenting först... :)

Men jag måste muta mig själv när jag flyger! Fast med vin, extra benutrymme och hög musik i öronen.

Svar: haha ;-)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress