Moas Måsten

Nu finns ny krönika uppe på webben!
 
Den här gången har jag skrivit om mitt hår-slaseri och gången då jag ofrivilligt klipptes till en Starwarsmunk.
 
 
 
 
 
Ni läser hela krönikan plus lite annat smått och gott här.

Kommentera gärna!
Nomaden

Åh, jag förstår dig precis! Har inte gått till samma frisör två gånger sen jag var barn, och då var det mammas beslut att med mig dit. Hår är faktiskt bara hår, och jag har flera gånger klippt mitt hår själv - böjd över en papperskorg men håret hängande rakt ner. Snitt snitt, nej det blev ju ingen skillnad, snit snitt OJ VAD KORT DET BLEV!

Numera har jag lovat min pojkvän att han får hindra mig med våld ifall jag någonsin får för mig att röra vid mitt hår med en sax. Jag får inte ens klippa luggen. Tack och lov!

På tal om hårmodell så tänkte jag också ställa upp på det en gång, på en frisörsalong i Örebro. Fast min kompis och jag insåg ganska snart att man måste ha klädstorlek 36 eller mindre för att kunna bli hårmodell? Väldigt underligt ^^

Svar: oj vad märkligt? Vad har klädstorleken med håret att göra?
Moa DeBruin

2013-03-11 ♥ 22:27:12 » URL: http://nomadenes.blogspot.se/
Bella

Vilken bra och rolig krönika! Har själv ett liknande minne från en hårklippning. Jag var 12 år och skulle till frisören själv, men hade en lapp från mamma med anvisningar till frisören om hur hen skulle klippa mig. Med tanke på att det stod "Klipp verkligen inte kort!!!!!!" så är jag fortfarande lite konfunderad över hur det kunde sluta med en konstig page som slutade vid öronen. Blev kallad äpplet resten av det året.

Svar: Haha... ;-)
Moa DeBruin

2013-03-12 ♥ 08:13:32 » URL: http://thecandidbird.blogspot.com
Anonym

Så kul med håret! Förr gick jag oxå till olika frisörer och jag var aldrig nöjd när jag gick hem, utan fick alltid fixa till det själv. Men nu har jag hittat en superbra tjej :) Värst var den gången för typ 18 år sen, när jag klippte mig kort hos en "äldre" dam och hon sa "men vad fina självlockar du har, får jag ta fram dom?" "öh... jaa.." När jag tog på mig glasögen åldrades jag 20 år och mitt korta hår var alldeles smålockigt.... hem och göra om! ;) Spännande med frisörer och frisyrer....

Svar: Hhahah... ;-)
Moa DeBruin

2013-03-13 ♥ 21:46:47
birgitmaria

Suck, så tryckte jag på fel knapp. Anonym med tidgare frisörproblem = jag (sorry)

2013-03-13 ♥ 21:48:35 » URL: http://birgitmaria.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback