Spiderchick

Nageltrångsoperation
Jag pimpade koffein och d-vitamin med en kompis på torget förut.
 
 
 
 
 
 
Min vän har nageltrång. Hela hennes stortå är tydligen alldeles svullen och infekterad.
 
- Stackars henne, säger ni nu.
- MUMMA! säger jag.
 
Min vän berättade att hon eventuellt ska "operera" sig själv (brukar hon tydligen göra med nageltrång) och jag lämnade omdelbart in en intresseanmälan om att få närvara vid detta festliga kalas ingrepp.
 
Måtte nu anmälan godtas.
Jessica

Hahaha! Du är galen! På ett skönt, härligt och lite stört sätt! Det är väl därför jag vallfärdar till den här bloggen vareviga dag! :)

Jag gjorde många hemmasnickrade nageltrångsingrepp innan en faktisk läkare fick göra det på sjukhuset. FAN VAD HEMSKT DET VAR. (Tänka sig att min första kommentar på Din blogg handlar om nageltrång. Hihi!)

Ha en fortsatt fin dag!

Svar: Hu! hehe. Bra förstakommentar tycker jag! ;-)
Moa DeBruin

Erika - Gravid ♥

Åh, du är lika äcklig som jag! Fråga om du får filma också, så kan du dela med dig till oss andra äckelfreaks. ;)

Elisabet

Åh nej, det skulle jag verkligen inte vilja vara med på. Jag läser medicin och har skurit i många döda kroppar, skivat upp diverse organ, utan problem. Men när jag fick se en stortånagel som skulle tas bort helt (på en levande patient), då höll jag på att svimma. Så jag hade hållt mig borta ;)

Ida

Åååå inte bara jag som gillar kroppens knäppa påhitt ;) Om du får ett nej, kan jag tipsa om videos på youtube. Det finnas allt från varbölder som kläms till giftiga spindelbett som behandlas. Men hoppas du får vara med på operationen! :P

Svar: Jag vet, möööms ;-)
Moa DeBruin

Fia

Haha, du och jag är lika äckliga vad gäller sånt där! Jag har en fettknöl i hårbotten som jag funderar på att operera bort själv, bara för att jag annars inte kommer se själva fettknölen om en läkare skulle göra det.

Amanda

Fy fasiken vad knäppt, idag när jag själv utförde en akut nageltrångsoperation (nåja) på mig själv här hemma på min stackars varfyllda tå tänkte jag för mig själv: "Det här borde jag nästan fota och skicka till Spiderchick, det hade hon nog gillat, hehe..."


Svar: haha vad sjukt! :-)
Moa DeBruin

JUNITJEJ

Aj då!

Sandra

Skönt att läsa att jag inte är ensam om att vara "störd" som min sambo så fint kallar mig.:)

Svar: störd???? vafalls! ;-)
Moa DeBruin

Hanna Of Sweden

hahaha! stackarn... AJ!!
(lova att fota om du får vara med!!)

Charlotte Andersson

Det är inte lätt med nageltrång! Jag blir också sådär sugen på att pilla en massa så fort man känner att det klämmer lite! Haha...

Paola

:-))))))
Fan, du är faktiskt värre än jag. Min gräns går vid min egen familj.

Frida in Thailand

Åh jag "opererade" mitt lilla nageltrång i förrgår. Helt underbart, lite rasp i det röda skinnet med en skitig nål och sen klämde jag.

Kom ut en snorgrön varboll lika stor som en ärta. Ville ha kvar den på tån till jag kunde visa någon men jag var ensam hemma. ..

Julia

Jag hade också velat se! Förutsatt att det fanns kuddar jag kunde svimma på. Jag tycker det är jättespännande med sånt, men jag mår illa och svimmar när vi laborerar med syntetiskt blod i skolan, jag blir väl ingen läkare.. ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress