Synonym med vaxpropp

Cirka varje vecka får jag mail eller tweets eller kommentarer från er där ni har googlat olika märkliga saker och fått upp bilder på *trumvirvel* MIG!
 
Hehe.
 
Det är googlesökningar av typen "bebis i magen", "polsk blondering", "ryamatta", "håravfall", "tama silverfiskar" och "pälsänger". Men framför allt "VAXPROPP." Googlar man vaxpropp får man upp så många bilder på mig att hälften vore nog. Jag är ohotat den regerande vaxproppen på google, kan man säga.
 
Kollar man nya årets uppdaterade synonymer till vaxpropp får man antagligen fram förslaget "spiderchick". Bara.
 
 
 
 
 
Spiderchick bland massa vaxproppar.
 

Kommentera gärna!
M

Det kan man kalla smart marknadsföring ;) Förresten är det bara jag som tycker att när man gör om ansiktena så blir dom lite läskiga, min pojke har sett andra såna bilder och blir lite smått rädd för det ser ut som troll :P

Svar: Jag tycker att man ser charmigt superful ut ;-)
Moa DeBruin

2013-03-21 ♥ 12:51:20
Anonym

Haha! Kan inte sluta skratta!!!! :)

2013-03-21 ♥ 13:19:29 » URL: http://Hasselqvist.blogg.se
fanny

Vad komiskt, googlade bilder på knipövningar för bara fem minuter sedan och såg att du fanns med bland bilderna. Och nu gick jag in och läste detta. Hehe :)

Svar: haha :-)
Moa DeBruin

2013-03-21 ♥ 13:42:49
Sofia - Neurovetare med Hjärnan full av Barnkläder & Inredning

Haha! Älskar't! Jag ser det som ett bloggtips - se opp vad du bloggar om med risk för att beblandas med skumma saker på google! ;)

Saknar er, mer än en vaxpropp!

Svar: Efter massa år som bloggare finns det nog ingenting som jag inte sammankopplas med på google ;-) saknar er med! Hälsar på i vår :-)
Moa DeBruin

2013-03-21 ♥ 14:08:27 » URL: http://sofiashem.se
Hanna

det är väl bara en tidsfråga innan dåliga ögon, yrsel eller bihåleinflammation är synonymt med mig på google.

2013-03-21 ♥ 14:46:32 » URL: http://fruhagg.blogg.se
Monica-Gravid med nr 1

Haha, så jäkla roligt!
Men det är lite riskabelt att googla, man vet aldrig vad man får upp för bilder. Jag har googlat både "body daddy" och "slemproppen" de senaste dagarna och har INTE fått det resultatet jag ville kanske.

2013-03-21 ♥ 15:19:37 » URL: http://mookpersson.blogg.se
Matilda

Alltså vad irriterande!! Jag använder mig av appen "blogkeen" där jag lägger till alla bloggar jag läser så kommer det upp siffror när någon har uppdaterat. Och där har inte dina inlägg kommit upp förens senast i mitten på februari, och det upptäckte jag nu :O jag har trott att du slutat att blogga och verkligen saknat att läsa. Jag är Skövdebo själv jag med. Tänkte bara meddela det ifall det hänt fler personer än mig. Fortsätt med det du gör, du är otroligt underhållande och jag blir alltid så glad av att klicka mig in här! Nu ska jag läsa ikapp allt jag missat, haha! Kram på dig

Svar: Har fått fler kommentarer av den sorten, ska kolla med blogg.se vad det kan vara! Tack för att du säger till :-)
Moa DeBruin

2013-03-22 ♥ 07:51:09
Emma

Då kan jag bidra med en till. Jag bildgooglade ljumskbråck för ett tag och där dök en bild på dig och mini upp! Det gjorde min dag!

2013-03-22 ♥ 15:58:27

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback