Spiderchick

Att gissa rätt lösenord
Är det inte lustigt det där att när någon på film ska försöka hacka sig in i känsliga dataprogram eller mailkonton då lyckas dom alltid, jag upprepar ALLTID, gissa rätt lösenord! Om inte på första försöket så i alla fall på andra försöket. Vad är oddsen för det liksom?
 
Ja menar vi snackar ju inga enkla lösenord här av kalibern bajskorv1, utan krångliga lösenord. Även under tidspress lyckas personen gissa rätt.
 
Ursäkta liksom?
 
För min del låser sig hjärnan bara kassörskan på ICA ber mig knappa in min egen kortkod.
 
 
 
 
 
Anna

Haj Moa! Jag är en sån typ som läst din blogg i evigheter men aldrig kommenterat, funderade på att gratulera när du fick mini men kom väl på andra tankar...

Men nu efter att jag lyssnat på din och Matildas pod så tänkte jag att det var dags! Älskar podden, ni har härliga röster att lyssna på.
Sen vill jag tacka för att du delar med dig av ditt vardagsliv, dina graviditeter etc. Jag fick barn i september och (läste spänt dina förlossningsberättelser innan) dina vardagsbetraktelser får mig att skratta och ger en bra motvikt till det "perfekta" mammaliv en förväntas ha.

Får se om detta var startskottet för en massa framtida kommentarer. Om inte, så vet du att du har en trogen och glad läsare men som är lite dålig på att kommentera.

Svar: tack snälla för att du tog dig tid att säga hej och skriva snälla ord, uppskattar massa :-) kram!
Moa DeBruin

Karin

Agree, blir kallsvettig varje gång och knyter handen runt tummen!

birgitmaria

Ja, men är det inte det som är så underbart med film, hur otroligt skickliga de är (alternativt har tur) med att knäcka koder, chiffer, lösen mm. Jag förvånas oxå över hur otroligt smarta alla är, de kan med hjälp av de mest långsökta ledtrådar lösa en hel mordgåta eller att de alltid kan alla citat från gamla filmer. Själv är jag helt lost... men så är jag ju inte Hollywoodstjärna heller ;-)

Marie

Jag följer serien Revenge... där är det en tjej som har värsta militärdatorn med massa hemliga och superviktiga filer... ändå hade hon ett superenkelt lösenord som hennes kompis kunde gissa. Va?

Svar: haha...
Moa DeBruin

pernilla

Haha vad roligt, jag har bajskorv1 som lösen till mitt wifi hemma, så du gissade ju faktiskt rätt ;D

Svar: haha jag hade hackat ditt wifi på nolltid!!!! ;-)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress