Att släppa brösten fria

Anna har bloggat om det här med att släppa brösten fria.
 
Det första jag gör när jag kommer hem innanför dörren är att slänga av mig bh:n. Uuuuuuunderbar känsla att knäppa upp bygeln och släppa ut bröna.
 
- Spring brösten spring! säger jag och så får dom löpa fritt.
 
Ute bland folk har jag dock alltid BH på mig. Dels ger det ju viss komfort, men främst känner jag mig besvärad, nästan naken, utan. Mina bröst kan mycket väl svänga vänster när jag svänger höger. Och vice versa. Jag förstår ju att jag är skadad av bröstbilden som ges i media och på film, där är det knappast något häng eller fladder som når kameralinsen.
 
Som tonåring hade jag push-up BH med extra allt som tryckte upp brösten i höjd med öronen. Jag begrep inte hur min mamma kunde gå omkring i en bh utan bygel och utan stoppning i klass med en gymnastikmadrass? När det fanns något så galant som push up?? Nu förstår jag.
 
Att låta bröna fladdra fritt är med på min topp-tio-lista över det bästa som finns i livet! Tätt följt av Marabou Amigo och Real Housewives of Beverly Hills.
 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Bell

Mina är så pass stora och tunga att jag tycker det är obekvämt att röra mig utan något stöd men så fort jag kommer hem byter jag bygelbhn mot en bekväm utan bygel, så en halv frihet får de ;)

Svar: hehe gött ;-)
Moa DeBruin

2013-05-12 ♥ 17:08:51
Make the seconds count

Så sant så! :D

2013-05-12 ♥ 17:37:14 » URL: http://makethesecondscount.blogg.se
Jenny

Håller helt med. Har kommit till den åldern eller bara den insikten att jag bara har vanlig bh:s idag utan varken vadering eller kuddar, det är så skönt. Ända problemet har varit att det inte finns att köpa så många "vanliga" till ett bra pris.

2013-05-12 ♥ 17:58:21 » URL: http://Abitofjenny.blogg.se
Madame hoffa-En+roligare+mammablogg

Nu när jag är gravid så är det ett måste att slänga av mig bh:n så fort jag kommer hem, för den sitter åt så runt bysten :)

2013-05-12 ♥ 18:20:01 » URL: http://madamehoffa.se
POOS

Jag föredrar sportbh framför alla bhar, men att släppa de små liven fria är fan det bästa som finns!

2013-05-12 ♥ 18:23:32 » URL: http://www.fames.se/POOS
Erika - Mamma till Stella ♥

Men va, kommer det här med åldern?

Nu som ammande tycker jag visserligen att det är väldigt skönt med bygellösa bhar, men det är ju för att de är så förbannat hårda emellanåt osv. Men innan det har jag verkligen hatat att vara utan bh, både i kläder och utan kläder.. Har haft allt ifrån E-kupa till liten B (jojobantande, hehe) men det har liksom alltid varit så. Ska faktiskt bli intressant att se om det ändras tillbaka efter amningen sedan, eller om jag kommer fortsätta tycka om att vara utan bh :)

2013-05-12 ♥ 18:29:46 » URL: http://blomman.blo.gg
Annika

Jag är snart 45 år och jag köpte min första bh när jag väntade första barnet då jag var 20... På den tiden (80-talet) var det bara tanter som hade bh!!! I övrigt gör jag som du... Slänger otyget så fort jag kommer in om dörren :)

Svar: Jasså var det så? Coolt :-)
Moa DeBruin

2013-05-12 ♥ 18:37:16
Frida

Kan inte du lägga ut en bild på dig när du var tonåring? :D Eller så kanske du redan har gjort det men isånnafall så har jag missat den. ;)

Svar: jag har inte så många kort från den eran... De ligger i så fall nerpackade ngnstans i ngn låda i källaren. Fanns inte digitalkamera på den tiden vettu ;-)
Moa DeBruin

2013-05-12 ♥ 18:57:56
Anna

Då måste jag komma med ett tips på den perfekta BHn. Sloggi one size (kan köpas på lindex), brösten blir som kor på grönbete när man sätter på sig den, helt underbar!

Svar: haha bra tips :-)
Moa DeBruin

2013-05-12 ♥ 18:58:23
EvaP

Jag också!

För mig är det ett måste med bh eftersom alla kläder annars ser lite lustiga ut. Med bh kommer brösten i den höjd där bröst-vecken (eller vad det nu heter) på kläderna finns. Men ack vad jag har ont i axlarna efter en dag med bh.

Jag kan inte heller vara utan eftersom jag jobbar på ett ställe där det är lite kyligt och dessutom med nästan grabbar...jaja, ni fattar säkert. De skulle tro att jag var kåt jämt och ständigt.

Jag önskar jag hade små bröst och små bröstvårtor.

2013-05-12 ♥ 19:30:37 » URL: http://eva.monkeytoys.com
Julia

Håller med! Det är så himla skönt att ta av sig BH:n när man kommer hem. Sport-bh funkar också, men inga byglar som skaver i alla fall :)

2013-05-12 ♥ 19:39:51 » URL: http://juliaaberglunds.blogg.se
Anna-Ellies mamma

Håller med!! Haha det är det bästa som finns när man kommer hem!

2013-05-12 ♥ 19:40:03 » URL: http://livetmedkarleken.blogg.se
Angelica

Jag trivs mycket bättre med BH (kanske beror på större storlek) men önskar verkligen att jag haft mindre så jag kunde gå utan bh.

2013-05-12 ♥ 19:46:45
Kliar och sticks

Haha, känner igen det där med att tycka att mamma borde skaffa push up. Jag har med åren förstått att det finns mer värdefulla saker än att lura folk att man har puddingar bröst som sitter under hakan;)

2013-05-12 ♥ 20:20:23 » URL: http://kliarochsticks.blogg.se
Ina

Jag är den totala bh-älskaren! Har alltid bh på mig. Tycker inte alls om att släppa ut tuttarna utan stänger gärna in dem, dock ska det vara både bekväma och snygga bh:ar :)

2013-05-12 ♥ 21:09:17 » URL: http://www.inasskapar.blogg.se
sara

Det första jag tar på mig på morgonen o de sista jag tar av mig e min BH, hatar att gå utan :)

2013-05-12 ♥ 21:27:48
Cicci

Jag tror/tycker att en Bra bh är A och O.. När jag var tonnåring hade jag h-kupa och hängande bröst.. Kändes fruktansvärt osexigt och osäkert.. Sprang aldrig då brösten flög.. Nu har jag opererat de till normal storlek för min kropp och älskar att gå utan, men älskar även att ha bh, jag känner inte av min lätt vadderade bh med bygel! :) Axlarna får jag inte ont i längre, en bra investering är (tyvärr) en dyr bh och med hjälp från en bh-försäljare! Vill inte nämna namn men hm-bh:ar gör livet svårt och obehagligt.. :)

2013-05-12 ♥ 22:32:11 » URL: http://kikkiola.blogg.se
Alex

Jag är precis likadan. Oavsett om jag ska ut senare på dagen så åker BHn av ändå när jag är hemma. På med mjukisar, av med BH! :)

2013-05-13 ♥ 09:04:53
sanne

Jag är likadan, fast inte med just BHn.... Så fort jag kommer hem slänger jag av mig "fin kläderna" och hoppar ner i mjukisbyxor = Frihet!

2013-05-13 ♥ 12:08:28
Anna

Hade också en push up-period i tonåren. Det var obligatoriskt att vilja ha stoooora bröst och jag med mina minituttar gjorde allt jag kunde för att få dem att se fylligare ut. Det lyckades inget vidare (det fanns ju liksom inget att pusha up liksom...) och ångesten och känslan av att inte räcka till kom som ett brev på posten... I mitten av tonåren träffade jag min kära pojkvän som fick mig att inse att alla killars högsta dröm faktiskt inte är en storbystad tjej. En viktig insikt för mig som trodde att jag aldrig skulle hitta en partner, enbart på grund av mina små bröst. I dag är jag 23 år gammal och stolt över mina minibröst! Tar alla chanser jag kan att gå utan BH för ärligt talat behöver inte mina bröst något form av stöd alls. Nipple covers är min bästa vän! :)

Svar: härligt :-)
Moa DeBruin

2013-05-13 ♥ 12:13:04
julius

Man som växte upp på 80-t hade förstås koll och kan bekräfta vad Annika skrev: bh ovanligt bland kvinnor under 30. För dom flesta ett bekvämt mode. Bröst skulle se naturliga ut, så behövde du bh fick det inte synas! Ovanligt som flickvän då ibland använda bh, vilket var lite spännande, även om den var mjuk och tunn. Har undrat vad som hände när bh blev mode och sen ett " måste" i början på 90-t. Då var pushup obekvämt och porrigt för dom som var vana gå utan. Idag tvärtom.
Tror mest det handlar om mode. Nu sägs bh-löst ge fastare bröst, så kanske blir det mode igen?

Svar: haha ja det kanske det blir? Konstigt det där med hur modet formar oss människor...
Moa DeBruin

2013-05-21 ♥ 02:15:05

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback