Driftkuckun är det jag det??

Här publicerar jag ett livsviktigt inlägg om att jag önskar mig en stringhylla i födelsedagspresent och vad händer? Jo jag blir omedelbart kontaktad av en släkting och DRIVEN med!
 
 
 
 
 
 
Man levererar alltså SKÄMT på min bekostnad. Man drar min födelsedag i smutsen och behandlar mig som någon slags driftkucku. Inte okej!
 
Jag dubblar nu insatsen och önskar mig TVÅ stringhyllor i present. Som straff.
 
Men visst. Jag och släktingen försonades några sms senare, skämtet till trots. Med det sagt vill jag bara tillägga att släktingen i fråga böööör se upp på julafton i år. Hon böööör vända några extra gånger på klapparna innan de öppnas. Becuz it ain´t gonna be pretty. Så mycket kan jag säga.
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Frida

Det första jag kom och tänka på var ju då vad du använde för sökord på Google för att hitta den bilden.. "Forgive" eller "forget" eller kanske "elephant with knife".. Hmm :)Ha en trevlig kväll!

Svar: haha nej jag såg bilden idag på instagram, när jag nu skrev inlägget på bloggen så kom jag på att DEN bilden passar ju asbra ;-) håll med!
Moa DeBruin

2013-05-15 ♥ 21:40:02 » URL: http://onawalkabout.blogg.se
Veronica

Haha, riktigt 'clever' ju ;)

2013-05-15 ♥ 23:16:39 » URL: http://lifeasveronica.blogg.se
Cajsa

Tänkte bara meddela att stringhyllor är asjobbiga att hålla rena. Damm samlas på "pinnarna" så det blir möe dammande, men det kanske är värt det ;)

Svar: DET ÄR DET VÄRT!!! ;-) hehe
Moa DeBruin

2013-05-15 ♥ 23:59:47
Frida in Thailand

Haha jag tänkte mest på en liten hylla till garderoben där du skulle förvara dina stringtrosor:))

Svar: haha ;-)
Moa DeBruin

2013-05-16 ♥ 00:04:49 » URL: http://fridainthailand.wordpress.com
Veronica

Haha, riktigt 'clever' ju ;)

Svar: VÄLDIGT clever ;-)
Moa DeBruin

2013-05-16 ♥ 03:34:23 » URL: http://lifeasveronica.blogg.se
Moster

Synd att jag skänkte min till Metropols 50-talsrum annars kunde du fått en äkta stringhylla från 60-talet. F ö ber jag dig omvärdera hämnden eftersom det förmodligen blir jag som åker på den julklappen och jag vill inte ha en ängeljä.... till.

Svar: a men va tuusan, jag ville ju ha den hyllan!! ;-)
Moa DeBruin

2013-05-16 ♥ 11:58:57
Fråga Ugglan | Klok som en coffeetablebok

Alltså så himla jobbiga att hålla rena är de inte. Man får torka gavlarna också när man torkar hyllplanen bara. No biggie.

2013-05-17 ♥ 05:44:34 » URL: http://fragaugglan.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback