Spiderchick

En fin morgon
En del morgnar här hemma består av en alldeles för tidig uppstigning. Barnen är griniga och mamman hetsdricker kaffe i sällskap av en stubin kortare än Minis hår.
 
Andra morgnar vaknar vi en mer human tid med glada barn och en utvilad mamma. Idag var en sådan morgon. Vi låg kvar en stund i sängen jag och barnen. Myste och mornade oss.
 
Sen var det plötsligt någon som bestämde sig för att göra nummer två (nämner inga namn) och en doft av förmultnad korvstroganoff spred sig i sovrummet. Det drog möjligen ner stämningen något. Men annars. Mys!
 
 
 
Moa

Haha, mitt i kaoset här hemma med grinig förkyld bebbe och noll timmar på sömnkontot så lyckas du få mig att skratta högt! Underbart! Du har räddat min dag!

Svar: tack snälla du :-) Hoppas fredagen blir fin trots få sömntimmar!
Moa DeBruin

Anonym

Här händer det 5/7 mornar! Tråkigt!

Svar: att ni går upp för tidigt? Segt som attan är det :-/
Moa DeBruin

Johanna

Åh, vilken gosig bild!

Ina

"Stubin kortare än minis hår" haha ja dör!!! Vilken underbar liknelse :) du e grym :)

Svar: :-)
Moa DeBruin

ahmenduvet

Kanske hans sätt att säga att det fick räcka med mys? Funkar ganska effektivt när man är vuxen också ;) Nää, guu vad äcklig jag är! Haha

Emma

Hahaha, jag tänkte på detta idag, hur bajslukten kan "sätta sig" något så sjukt :-O Du kan väl göra ngt test du chicka Spider? Hur lång tid tar det innan lukten försvinner från ett rum ;-) hehehe.KRAM!

Svar: hehe, ja för vår del försvann den ganska fort ;-)
Moa DeBruin

Elin

Vilken underbar bild :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress