Hur det går med brösten

Jag antar att ni undrar hur det går för mina bröst så här efter att jag har slutat amma?
 
Inte?
 
Nähä nä.
 
Men i vilket fall.
 
Det går bra!
 
Tuttarna har gått från att se ut som två icapåsar fyllda med cement - till att se ut som två stycken 0,1-liters fryspåsar fyllda med vakum. Förra veckan kunde jag börja använda mina gamla bh:ar och nu kommer jag även ner med bysten i min gamla bikini. Hurra!
 
Känns fint på alla sätt.
 
 
 
 
 
Nu: Frottera mig med vänner i solen på en uteservering. En heeeelt okej torsdagseftermiddag stundar med andra ord.

Kommentera gärna!
Sandra

Vilken härlig blogg du har. Råkade ramla in här bara, men de blir nog fler gånger.

Svar: Tack vad roligt :-)
Moa DeBruin

2013-05-02 ♥ 16:28:55 » URL: http://undersammahimmel.blogg.se/
En tanke bara

Har läst din blogg i många år nu och man kan i stort sätt läsa om allt här på din blogg. Men det finns en sak jag inte kan minnas att jag läst om, och det är om politik. Jag är inte ute efter att få veta vart du står i den frågan men har uppmärksammat att det är sällan politik diskuteras på bloggar. Kanske är det ett för laddat ämne och inlägg om politik hamnar i utkast, och det vore ju synd. Det är ju ett viktigt ämne, men också lite privat såklart. Vet inte alls vad jag vill komma med den här kommentaren haha. Men politiken, vart tog den vägen i bloggvärlden? Fortsätt skriva som du gör, med eller utan politik, din blogg kommer ändå alltid att vara nr 1 för mig! :)

Svar: Det är ett superviktigt ämne, håller med! Känner dock inte att min blogg är rätt forum för det. Var sak har sin plats så att säga ;-) Men vem vet vad framtiden bjuder på ;-) tack för snälla ord!
Moa DeBruin

2013-05-02 ♥ 16:29:42
Yohanna i Las Palmas

Jo men bröst är ju alltd spännande att höra om.
Jo faktskt ;)
Själv blev mina så urlakade att de numera inte ens ser ut som två LEDSNA taxöron utan värre. Gamla bikinisar fick raskt bytas ut mot sådana med fyllning eller som i alla fall buktade ut av sig själva.

Hälsningar
Yohanna

2013-05-02 ♥ 16:35:42 » URL: http://yohannailaspalmas.webblogg.se
michaela ♥

hääärligt! jag börjar bli lite nojjig hur det ska sluta med mina stackars tuttar efter att lillebror är färdigammad haha...

Svar: hehe kommer nog gå fint ska du se ;-)
Moa DeBruin

2013-05-02 ♥ 17:40:19 » URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Jenny - mammaliv i Nashville

GÖTT! Helt rätt! Fira de små brösten med lite vin i solen!

2013-05-02 ♥ 18:29:48 » URL: http://Jennybenny.se
Camilla ♥ Gravid

Då får du unna dig lite nya underkläder nu när dom inte ska hålla på att pendla mer i storlek :D

2013-05-02 ♥ 21:02:08 » URL: http://mirabilibus.blogg.se
Linn

Härligt :)
Hur mår mini då, inget tutteåterfall alls? Började han äta bra direkt efter du slutat amma? Vaknar han något på natten och ger ni honom någon välling då? Jag vill ju så gärna sluta amma oxå men min tjej är nu inne på fjärde magsjukan på 5 veckor, så det känns inte riktigt läge än..

Svar: Mini mår bra! han har inte velat amma en endaste gång efter stoppet. När han vaknar på natten får han vatten eller välling. Napp vill han inte ha, annars hade han säkert tuttat loss på den :-) Kyra på er!
Moa DeBruin

2013-05-03 ♥ 10:16:51

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback