Spiderchick

MiniSpider informerar
MiniSpider är nu hela 10 månader!
 
Här bjussar han på uppdaterad information om sig själv (och ja det är alltså MiniSpider själv som har greppat tangenterna) (kunde inte ni skriva när ni var 10 månader??):
 
Favoritmat: Eftersom mamma har dragit in på amningen så är min nya favoritmat spagetti med köttfärssås. Och välling. Välling sitter alltid förjädra fint! Särskilt efter en hård dag.
 
Älskar: När pappa spelar gitarr. Då hoppar jag och diggar med hela kroppen. Tyvärr kommer jag ofta i otakt med movsen eftersom mamma envisas med att köra upp en kamera i fejjat på mig. Hon ska tydligen "dokumentera". Vad nu det betyder.
 
Ogillar: Min middagsoutfit. Alla andra i familjen äter mat i sina vanliga kläder, men jag måste ha på mig någon form av regnkappa? Förnedrande.
 
 
 
 
 
Favoritfilm: Babblarna. Fast det kanske är en musikvideo snarare? Fett bra i vilket fall. Blir helt förtrollad när låten börjar spela och stelnar ofta mitt i en rörelse.
 
 
 
 
 
 
Min favvomänniska: Storebrollan!!! Jag skrattar (fortfarande) åt prick allt som han gör. Kommer lätt vilja ha posters föreställande honom uppsatta på väggen i mitt framtida rum.
 
 
Min brolla och jag.
 
 
 
Särskild förmåga: En gång fick jag tre bebisar att gråta under loppet av en dag. Det är något med min viftande (möjligen något närgångna) hand som får alla människor under ett år att bryta ihop.
 
Älsklingssyssla: Att lämna/hämta brollan på förskolan! Ibland får jag lov att nosa på tröskeln in till lekrummet. Magi säger jag bara. MAGI!
 
Annars: Är jag en glad och nöjd prick. Kryper gärna efter min mamma vart hon än går. Tycker om att bada och duscha och rent allmänt hålla hygienen i schack. ÄLSKAR att gunga! Med kittel i magen och vind i hårfjunet, ja då njuter jag av livet.
 
Emma Elfstrand - hästblogg

haha åh. Tack för att du förgyller min just nu så tråkiga vardag med c-uppsatsskrivande. Din blogg gör mig lite mindre deprimerad ;)

Svar: tack va go du är :-) Lycka till med skrivandet!
Moa DeBruin

Linda

Vilken kul beskrivning! Inga detaljer om precis vad han "redan kan eftersom han är så tidig med allt" som de flesta andra mammabloggar skriver. Tycker du har en kul blogg överhuvudtaget :)

Svar: tack snälla :-)
Moa DeBruin

Jannice

Åh, tänk vad roligt det kommer att bli för honom att få läsa det här när han är större. Kanske inte i tonåren, men antingen tidigare eller senare... =)

Sofie da Silva

Skulle kunna vara min Julian som skrivit det där (ja, 9 månader och självklart kan han skriva)
De är me andra ord inte så unika i sina intressen ;P

Svar: haha nä dom är ganska samma samma i den åldern ;-)
Moa DeBruin

Camilla ♥ Äntligen mamma!

Coola minispider! Älskar hans svar :D

HannahElisabetLarsson

Roligt inlägg! :)

Kika gärna in på min blogg där jag skriver om lite allt möjligt, ställ gärna någon fråga om du vill det! :) Just nu har jag lagt ut lite saker som en bloppis, kika in och titta om du hittar något intressant vet jag! ;)

// HannahElisabetLarsson

Emeli

Måste bara ge dig stor eloge för din awesoma blogg! Läser den varje dag och du håller den så bra uppdaterad och skriver på ett så underhållande sätt! Fortsätt så, så kan du lysa upp mångas gråa vardag! Stor kram!

Svar: Tack vad glad jag blir! Kram till dig!
Moa DeBruin

Lollo

Även mig förgyller du när man tar en break i tentapluggandet! Tänk om man hade haft Minis skrivartalang vid den åldern :D

Svar: a men visst vettu han är verkligen en begåvning :-)
Moa DeBruin

Meekatt

Hahaha, "Min middagsoutfit. Alla andra i familjen äter mat i sina vanliga kläder, men jag måste ha på mig någon form av regnkappa? Förnedrande."

Känner igen det där. Eltons blick varje gång jag tar fram den säger "lägg ner den eller dö mamma!" ;)

Kram!Svar: haha ;-) kram!
Moa DeBruin

Lesthis gothworld

haha, man måste ju bara älska pojkens uppdateringar. ;) Jag hoppas han kommer släppa en bok med sina memoarer på sin ettårsdag!

Svar: det kommer han med största säkerhet göra! :-)
Moa DeBruin

Madde

Vilken bra "haklapp". Vart har du fått tag på den?

Svar: Ica :-)
Moa DeBruin

Erika - Mamma till Stella ♥

Åh, sista bilden fick mig alldeles tårögd! :)

Jag vet inte om jag vill ha fler barn, och om jag vill det så absolut inte än, men sånt här får mig nästan att tänka om. Syskon är så fint!

Mej, mamma till enya 1,5

Hahha regnkappan <3

Mej, mamma till enya 1,5

Hahha regnkappan <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress