Spiderchick

Testar´n är i farten igen
På begäran har jag nu testat Lokas nya smak av chokladmilkshake.
 
Först smakade den bubblor och sedan... Vatten. Just när jag trodde att den inte skulle smaka något mer, ja då hade jag plötsligt truten full av chokladmilkshake!? Lite chockartat faktiskt.
 
Jag må älska choklad men nej, det här var ingenting för mig.
 
Betyget blir därför en Chockartad Chokladmilkshake av fem möjliga.
 
Men ha gärna i åtanke att jag inte är speciellt förtjust i bubbelvatten från första början. Jag har aldrig riktigt förstått grejen.
 
 
 
 
 
Jenny

Då ska du inte prova "Lemon pie", den är vedervärdig. Jag köpte den i tron att citronsmaken skulle kännas härligt syrlig. Gillar både citron och bubbelvatten. Men ack vad jag bedrog mig. Den smakar som nån äcklig medicin man fick som liten. Kan inte riktigt sätta fingret på vilken, men troligtvis nån slags penicillin (i pulverform som rörs ut i vatten) eftersom jag var ett öronbarn. Vedervärdigt var bara förnamnet.

Svar: hu! Jordgubb är godast har jag hört
Moa DeBruin

Sandra

Hålller med föregående talare, "Lemon pie" är fulständigt vidrig! Fick flashbacks till medicin man fick som barn. Jordgubb är godast, den är liksom inte så extrem som chokladen. Var helt förvirrad när jag drack chokladen. Smakade som stark choklad-milkshake men med konsistensen av vatten. Sjukt förvirrande! :)

Svar: förvirrande är ordet! :-)
Moa DeBruin

Jeanette - En mammas vardag

Den där sorten är inge vidare nä...själv älskar jag bubbelvatten men tycker bättre om de vanliga sorterna:)

Johanna

Har bara testat chokladen än så länge och den föll mig inte i smaken alls. Sambon har testat "lemon pie" också, tyckte den smakade hostmedicin. Tror vi håller oss till vanligt vatten framöver :)

Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Men åh nej, denna som är SÅ god! Men håller med om att Lemon pie är riktigt äcklig!

Make the seconds count

Vad bra att det finns så många som recenserar produkterna. Nu vet jag att jag ska avstå från lemon pie & choklad! =D

Linda

Smakade den igår och tyckte den var lite skum. Däremot gillade jag lemon pie jättemycket. Kanske inte passar till mat direkt men jag tyckte den var fräsch.

Erika

Jag ÄLSKAR verkligen chokladsmaken. Det absolut godaste vattnet jag någonsin druckit. Kan se mig själv byta ut glassen emot detta vattnet i sommar. :D

Svar: hehe gött ;-)
Moa DeBruin

Fanny

Och jag tycker chokladen är helt-fucking-awesome!! Så fantastiskt supergoooood!!!
Smaken är som baken ;) Jordgubb är även den super, men chokladen är fab!

Erika - Mamma till Stella ♥

Åh vad jag saknar cocosvattnet som kom för två år sedan! Hatkärlek till limited edition verkligen, älskar nya saker men VARFÖR kommer de inte tillbaka när de blir succe?! Precis som du är jag inte jätteförtjust i bubbelvatten, men jag blir lite tvärtom ibland och tycker att det är det godaste som finns.

Mim

Skitäckliga alla tre. Jag gillar inte iheller bubbelvatten spec mkt men jag har fastnat för ramlösas nya med citron och hallon. Superfräsch!

Michelle

usch, lät inte gott. Den som ska ha en jordgubbssmak är helt okej, min väninna totalälskar den! :)

Eva

Haha åh äntligen! ;)

Johanna

Jag tyckte lemon pie var supergod! Men min kille tyckte den smakade medicin som tidigare människor också skrivit, men det tyckte inte jag alls! :)

Julia

Jordgubb är godast, men den är ju alltid slut, så jag får dricka Lemon Pie. Tycker den är helt okej, men chokladen är inte min grej :)

curiouscat

Säger som många andra här innan mig, jordgubben är riktigt smaskens!

Karin

Lemon pie är supergod. Chokladen smakar vattnig milkshake, ingen höjdare!! Inte ens maken ( som annars kan äta och dricka vad som helst) fick i sig den! Jordgubb var inte heller nån höjdare, fast jag har aldrig gillat jordgubbsglass!

Dagarna

Jag köpte en för att testa då "alla" skriver att dessa ska vara så goda.
Men fy det var inte alls gott, kommer inte köpa de igen.

Sofia

Haha, jag har också smakat Lemon Pie, superäcklig och definitivt smak som flytande penicillin! Usch! Jordgubben är den enda som är något okej, men lite för "krämig" för min smak.

Däremot Ramlösas Key Lime Pineapple - MUMS!

Marris

...om man nu ska dricka något med kolsyra så varför inte en Celsius istället...? Finns i massor med smaker, fulla av vitaminer och utan socker... (Ja, jag är svagt beroende av dom) - så du får hemskt gärna testa/ skriva vad du tycker om dom oxå Spider =)

Svar: jasså jasså det får jag kolla upp :-)
Moa DeBruin

Nomaden

Åh en likasinnad! Jag började dricka kolsyra först i gymnasiet, och tycker fortfarande att det gör sig bäst med alkohol. Och kolsyrat vatten är nog det sista jag skulle dricka!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress