Spiderchick

Tre bra saker den här måndagen
Tre bra saker den här måndagen:
 
1) Oljudet i sovrummet är borta.
Det krävdes bara två vaktmästare, en verktygslåda och tre husrannsakningar hos grannen, sedan var ljudet borta. Jag är ljudkänslig ja. Hoppas på att i 30-års present få en isolerad (och gärna madrasserad) kuvös där jag kan sova i stilla ljudlöshet.
 
2) Vår bil gick igenom besiktningen.
I år igen!! Den har sannerligen nio liv, vår Pruttibangbang. Ja det är så vår bil heter förstår ni. Man kan höra hur den kommer åkande på två mils avstånd. "Nu hör jag att pappa startar Prutti och åker från jobbet" meddelar jag barnen var eftermiddag.
 
3) Jag har hittat mina hörlurar till tellen.
Är beroende av att lyssna på dokumentärer och poddar när jag är ute och går så det var med stor fasa som jag en morgon inte kunde hitta mina hörlurar!! Just när jag började hålla utkik i Minis blöja (för att se om han möjligen råkat käka upp lurarna för att sedan bajsa ut svårsmälta delar) ja då låg dom där på köksgolvet och glänste, lurisarna. Yey!
 
Livet är fab.
 
 
 
Ho´ har möe att fira, den dära Spiderchick.
Malin -Änglamamma

Hahaha!! :D

ALiCE med ICE

Älskar också att lyssna på dokumentärer mm när jag är ute och går! Har du hört Sveriges radio P1:s dokumentär Plattan - Narkotikalandet? Otroligt gripande men bra. Finns två delar till men första är bäst.
Sen måste du prova Ted talks om du inte redan har det. finns en app som heter just Ted talks, så kan man ladda ner tal om allt mellan himmel och jord, sjukt intressant och inspirerande! :)

Svar: tack för tips :-)
Moa DeBruin

Malin

Kanske ett steg i testnings- karriären?
http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article16733706.ab

Svar: hahahaha....
Moa DeBruin

Sofia

Var kom ljudet i sovrummet ifrån haha

Svar: Vet faktiskt inte :-/
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress